Abarth u prodaji u Beogradu: Autokuća Kole

18. marta 2015, u Zemunu – Auto kuća KOLE, ovlašćeni diler i serviser vozila grupacije FIAT Chrysler Automobiles (FCA), svečano je otvorila novi , redizajnirani , prodajno servisni salon, koji će osim dosadašnjih FIAT i FIAT Professional programa, od danas na istoj lokaciji u unapređenom prostoru u ponudi imati i brendove JEEP, ALFA ROMEO i ABARTH.


Testoviautomobila-RS-LOGONa svečanom otvaranju pred više od 100 zvanica, klijenata, predstavnika medija i uvaženih gostiju , predstavljeni su novi modeli a prisutnima se obratila i direktorka kompanije FAS, gđa. Silvija Verneti Blina : “U ime kompanije FIAT Automobili Srbija želim da izrazim zahvalnost Auto kući-KOLE na uspešnoj višegodišnjoj saradnji i doprinosu u prodaji i promociji naših brendova. Kao ovlašćeni diler i serviser vozila grupacije FIAT Chrysler Automobiles, Auto kuća Kole predstavlja značajnog i pouzdanog partnera u Srbiji,“ rekla je gđa. Verneti Blina (Silvia Vernetti Blina), direktorka kompanije FAS.

OTVOREN PRODAJNI SALON ZA BRENDOVE JEEP, ALFA ROMEO i ABARTH

Auto kuća-KOLE ovlašćeni je diler i serviser vozila marke FIAT i FIAT Professional od 2011.g. Danas, Auto kuća-KOLE raspolaže poslovnim prostorom od 2.500 m2 i ima više od 50 zaposlenih a svoju ponudu obogatili su sa brendovima ALFA ROMEO, JEEP i ABARTH.

Testoviautomobila.rs: Posetili smo Citroenov salon Tago Car, Novi Sad

POSETILI SMO: Hyundaijev salon – Hyundai Auto, Novi Sad

POSETILI SMO: Opelov salon Interauto – Trade Čačak

POSETILI SMO: Kijin salon – Auto Kuća Arko

POSETILI SMO: Renaultov salon – Jevtović Auto d.o.o., Čačak

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.