Amarket Auto VW: Originalni deo pruža bezbednost

Kupili ste VW. Imate neko Volkswagenov automobil, i jako ste zadovoljni? Ako želite da tako i ostane, a posebno ako vam je bezbednost vaše porodice bitna, pročitajte tekst, koji je pripremio VW-ov diler iz Kragujevca Amarket Auto, i saznajte zašto je ipak mudro, da se oslonite na kupovinu originalnih delova. Ne govorimo ovde o brisačima, i retrovizorima, već o komponentama koje život znače, a koje vi kupujete od nedovoljno kvalitetnih proizvođača. Treba štedeti, i VW vama štedi novac, jer vam je ponudio automobil koji najbolje drži cenu. Ali nije mudro štedeti na delovima, koji sutrada mogu da vam spasu život, ili život pešak koga ćete udariti. Više informacija Amarket Auto na 034/354-616.

Amarket Auto: Volkswaganovi akumulatori su kvalitetni

Testoviautomobila-RS-LOGO

 

www.amarket-auto.rs

POSETILI SMO: Volkswagenov salon – Amarket Auto, Kragujevac

TESTIRALI SMO: VW Polo 1.2TSI Bluemotion

 

Karoserija je mnogo više od običnog oblika odnosno forme karakteristične za određeni model vozila. Delovi karoserije su komponente vozila kompleksne konstrukcije koje imaju višestruke zadatke. Na prvom mestu je sigurnost putnika u vozilu kao i ostalih učesnika u saobraćaju.

Što se vozilo manje zanosi na neravnom kolovozu i kada pri većim brzinama ulazi u krivine, to je njegova torziona stabilnost veća a ponašanje u vožnji sigurnije.

U najvažnije pasivne bezbednosne karakteristike spadaju, pored sigurnosnog pojasa i vazdušnih jastuka, zakrivljenost forme putničke kabine kao i zakrivljene oblikovane zone na prednjoj haubi i zadnjem delu vozila. U slučaju nezgode oni obezbeđuju važnu zaštitnu razgradnju energije udara.

Dobra aerodinamika redukuje otpor vetra a time i potrošnju automobila. Manja težina vozila takođe doprinosi smanjenju potrošnje. Obe ove osobine zavise od karoserije.

Promenjen oblik upotrebom neoriginalnih delova može uticati na bezbednost putnika i drugih učesnika u saobraćaju. Nedostatak preciznosti neoriginalnih delova može uzrokovati veoma skupe naknadne radove.

Volkswagen originalni delovi karoserije …

Nastaju u procesu razvoja vozila i nude adekvatnu i preciznu formu usklađenu sa svakim modelom vozila. Nude optimalnu konstrukciju od različitih materijala, kako bi podržale težinu vozila, aerodinamičnost i sve specifične karakteristike pasivne bezbednosti u slučaju popravke zadržavaju originalni dizajn vozila.

wrc-vw

Volkswagen nastupa i u WRC šampionatu: Detalji iz Finske

U kombinaciji obezbeđuju visoku stabilnost karoserije i time pružaju sigurnost, komfor i trajnost jednog automobila. U kombinaciji sa Volkswagen originalnim materijalima za lakiranje, daju garanciju na prorđavanje. Zahvaljujući različitim slojevima i pažljivo zadihtovanim spojevima nude delotvornu zaštitu od prorđavanja i obezbeđuju dugotrajnost. Bez poteškoća se montiraju u kratkom vremenskom roku i na taj način redukuju troškove eventualne popravke.

Više informacija na 034/354-616.

www.amarket-auto.rs

Amarket Auto: Volkswaganovi akumulatori su kvalitetni

POSETILI SMO: Volkswagenov salon – Amarket Auto, Kragujevac

zeljko-simovic-amarket

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.