Beogradski sajam: Salon automobila 2015.

MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA, najstarija i najprestižnija izložba automobilske industrije na ovim prostorima, biće ove godine organizovan od 20. do 29. marta, zajedno sa Međunarodnim sajmom motocikala i bicikala MOTOPASSION, u halama 1, 2, 3, 4 i 5, na prostoru od 35.000 kvadratnih metara, uz učešće 400 izlagača, proizvođača, uvoznika, distributera svih automobilskih brendova, iz 26 zemalja sveta, koji posluju na našem tržištu.

hostese-bg-najboljiauto-comPosetiocima 52. međunarodnog salona automobila, stručnoj i širokoj publici, biće predstavljeno 50-ak premijera automobila, od čega će, naravno, najveću pažnju izazvati modeli koji u Beograd dolaze sa tek završenog Ženevskog salona automobila i svoju svetsku postpremijeru doživljavaju pod kupolama Beogradskog sajma.

Testoviautomobila.rs: TOYOTA na dohvat ruke!

Foto: Aleksandar Todorović urednik

bg-sajam-todorovicMeđunarodni salon automobila, manifestacija koja se održava u bijenalnom ritmu, svake neparne godine, počev od ovogodišnjeg izdanja pa nadalje obuhvataće sve vidove drumskog saobraćaja.

Posle desetogodišnjeg programskog razdvajanja sajmova putničkih i privrednih vozila na dve manifestacije, koje su se u proteklom periodu iz godine u godinu naizmenično smenjivale pod pokroviteljstvom i po kalendaru asocijacije OICA, 52. Međunarodni salon automobila ponovo objedinjuje sadržaj i program sajmova putničkih i privrednih vozila.

Ovaj spoj sadržaja i mogućnost da se sa bogatom ponudom vozila, širokog spektra namene, predstave domaćoj publici i potencijalnim kupcima iskoristili su pre svega proizvođači, uvoznici i distributeri lakih privrednih vozila, tako da će ovogodišnji salon automobila okupiti sve brendove putničkih i dostavnih odnosno lakih privrednih vozila koji su prisutni na našem tržištu.

Uživo: Sajam automobila u Beogradu

Najlepše hostese: JEEP BG sajam 2015.

 

Na sajmu automobila u Beogradu kamata 0%

BG sajam 2015.: Premijera Hyundai i20

Honda na BG sajmu automobila 2015

TESTIRALI SMO: Honda Civic Tourer 1.8

 

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.