BG CAR SHOW: Volvo XC90 auto godine u Srbiji

I Volvo je izuzetno uspešno startovao na BG CAR SHOW, gde je proglašen za automobil godine 2016. u Srbiji u SUV kategoriji. Ovo priznanje stiglo je od Asocijacije automobilskih novinara Srbije, a nagradu je ispred kompanije Grand Motors primila Maja Babić, direktor marketinga i komunikacija.

– Želela bih da se zahvalim na ovom priznanju koje su Volvou XC90 dodelili članovi žirija Asocijacije automobilskih novinara Srbije. Sigurna sam da će proglašenje modela XC90 za Automobil godine 2016. u Srbiji u SUV kategoriji, na pravi način biti prepoznato od strane javnosti i klijenata Volvoa, izjavila je gospođa Babić.

Ford Mustang prodat prvog dana sajma!

Pitanje iz Splita: Da li Volvo XC60 vrijedi 39.000 evra?

Testoviautomobila RS LOGO

 

Na Volvo press konferenciji prisutnima se obratio Milan Arsić direktor marke Volvo u Srbiji.

– Bez obzira na strategiju Volvoa da učestvuje samo na salonima u Ženevi, Šangaju iDetroitu u Americi mi smo se potrudili da izađemo na ovu manifestaciju, tako da prvi put u Srbiji može da se vidi novi Volvo S60 Cross Country, modifikovana verzija popularne limuzine, namenjena ljubiteljima prirode i aktivnog životnog stila. S60 CC je osposobljen za vožnju van asfalta jer ima blago podignutu i dodatno zaštićenu karoseriju. Pored njega tu je prenmijerno XC90 najbezbedniji SUV na svetu, kao i XC60, najprodavaniji SUV srednje veličine u Evropi, izjavio je gospodin Arsić.

Inače, svi modeli marki Infiniti i Volvo, pored specijalnih sajamskih cena, nude se uz povoljnije uslove finansiranja kamatna stopa kod lizinga je 3,49%, uz 10 do 50% ućešča i period otplate do 60 meseci, a u ponudi je i povoljan kredit preko Findomestic banke uz period otplate do 72 meseca i kamatnu stopu od 2,98%.

volvo-todorovic

BG Car Show 2016: Premijere i noviteti

Testoviautomobila RS LOGO

ford-ranger-foto-aca

Volvo