BMW povlači 80.000 automobila u Kini

Svakako neprijatna vest za ljubitelje i kupce automobila marke BMW.  Povlačenje automobila zbog neke serijske greške danas čine gotovo sve fabrike automobila, pa čak i oni najkvalitetniji: Honda i Toyota. Nemački proizvođač uputiće poziv za vanredni servis na adrese oko 80 hiljada kupaca BMW automobila zbog dva odvojena problema – mogućeg kvara na kablovima u motoru i pumpi za gorivo. Ovo ipak nisu sitnice.

Testoviautomobila-RS-LOGO

bmw-todorovic-fotoOpozivom je obuhvaćeno 53.310 vozila BMW X3, proizvedenih između oktobra 2011. i decembra 2013. godine, koja su uvezena na tržište Kine.

Foto: A.Todorović – BMW na BG sajmu 2015
bmw-sajamKinesko nadzorno telo za kvalitet proizvoda i inspekciju (ASDIQ) ukazalo je da postoji opasnost da na motorima automobila dođe do kratkog spoja na kablovima i prekida napajanja strujom, što na kraju može dovesti do nesreće.

bmw-x6-2015U odvojenom saopštenju tog regulatornog organa, navodi se i da je povučeno još 26.418 vozila marke BMW i njegovih lokalnih partnera, proizvedenih u Kini u periodu između juna 2012. i marta 2014. godine.

Nije navedeno koji modeli su obuhvaćeni ovim opozivom, a vozila će morati na vanredni servis zbog problema sa pumpom za gorivo koji može izazvati požar.

Kia blistala na sajmu automobila u Beogradu

Ford na BG sajmu 2015.

VW – Hostese – Sajam automobila u Beogradu 2015

Ivana Topalović zasenila FIAT 500X

Star Import nastup na 52. Međunarodnom salonu automobila – OICA

Renault – Premijere: Kadjar i Espace

Uspešan BG sajam:Prodato 2000 automobila!

 

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.