Bolji Hyundai i30 od marta

Tri godine nakon što je u Evropi lansirana druga generacije modela i30 sa petoro vrata kao karavan verzija, Hyundai najavljuje najnoviju paletu redizajniranog modela i30.  Sledeće godine čekaju vas bolji motori i bolja oprema, ako se odlučite za Hyundai.

Zvanična prodaja će početi od marta meseca 2015, a paleta novih i30 modela obuhvata tri stilizovane karoserije (sa troje vrata, petoro vrata i karavan), koji su unapređeni stilski, sa poboljšanom efikasnošću motora, novim menjačem, novim bezbednosnim sistemima, a tu je i novi T-GID motor visokih performansi sa 186 KS za model i30 turbo. Sa novom paletom modela C-segmenta, potrošnja goriva i emisija CO2 gasova je dodatno smanjena.

Nova paleta I30 modela je pravi dokaz kompanije Hyundai i njene posvećenosti strategiji regionalizacije proizvoda. Novi i30 modeli su dizajnirani i konstruisani u kompanijskom tehničkom centru u Russelsheimu u Nemačkoj.

Unapređeni i30 imaće novi dizajn prednje maske, poboljšan motor i sedmostepeni menjač sa dvostrukim kvaličom koji povećava efikasnost i upravljivost. Kappa motor od 1.4 litara je unapređen, ima manju potrošnju goriva i ispunjava EURO 6 standard. Unapređeni i30 jedini u klasi ima sistem za ventilaciju sedišta koji obezbeđuje dodatnu udobnosti i podiže komfor na lestvicu više. U ponudi će biti osam motora motora, tri dizela i pet benzinskih. Dizel motori biće dostupni u varijantama 1,4 lit i 1,6 lit u rasponu od 90-136 KS, a benzinski 1,4 lit i 1.6 lit od 100-186 KS. Unapređeni model imaće i turbo verziju koju će pokretati novi benzinski turbo nadpunjeni motor od 1,6 litara sa direktnim ubrizgavanjem (T-GDI) koji će raspolagati sa 186 KS. Pored novog motora, unapređeni i30, imaće i sportsko vešanje, poboljšano i preciznije upravljanje za dinamičniju vožnju i poboljšan menjač. Spoljašnji dizajn razlikuje se u novoj masci hladnjaka, prednjim i zadnjim branicima sa crvenim detaljima, duplim auspuhom i 18-inčnim aluminijumskim felnama. Unutrašnjost kabine je prostrana, sa sportskim sedištima, crvenenim detaljima na volanu, menjaču, oblogama na vratima i crnoj pozadini.

Testoviautomobila-RS-LOGOAKO KUPUJETE HYUNDAI ILI NEKI DRUGI AUTOMOBIL POSTAVITE DRAGI ČITAOCI I VI PITANJE (KLIKNITE OVDE). DA LI ŽELITE DA I VAMA PRONAĐEM DOBAR POLOVAN AUTOMOBIL?

Najbolji porodični auto za 2.500 evra

G.Todoroviću preporučite mi karavan za 4.000€

Oštetio sam felnu 

Plivajući zamajac: sve prevare 

Pitali ste A.Todorovića: Grande Punto 1.2 Vs Clio 3 1.2 16V?

Renault Capture ili Škoda Yeti?

Remont plivajućeg zamajcaajstora

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA

Kupujem polovan automobil: šta da kupim Peugeot 406 ili Lybru?

Polovni automobili: G.Todoroviću uporedite mi Accord 2.0 i Octaviju II 1.9 TDI

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.