Da li da kupim auto za 2.000 evra i koji?

Moje pitanje je koji je najbolji auto za ženu početnika koja je tek položila vozački ispit I to u 59.godini? Zbog posla sam se iz Beograda preselila u malo mesto gde ne postoji javni prevoz. Napominjem da bi mi to bio prvi auto,da nemam vozačkog iskustva I da mi je potreban samo za odlazak u kupovinu I na posao (oko 10-15km dnevno).

Polovan auto za 2.000 evra mi svi prijatelji preporučuju, jer nisam baš najveštija za volanom. Ako ne mogu da kupim dobar polovan auto za 2.000 evra, onda želim nov automobil.

 

 

Odgovara Aleksandar Todorvić: Uvažena g.Ana, hvala vam na poverenju. Kupovina polovnog automobila nije tako jednostavna kako se vama čini. Polovan auto, posebno za 2.000 evra je pun mana. Čak i ako nađete auto, na kojem je sve ispravno, to ne znači da će tako biti kroz par meseci, jer je na takvom automobilu sve dotrajalo. Automobili se projektuju da traju oko 250.000 km. Naravno, “pametni” kupci u Srbiju mahom takva vozila kupuju, a onda na popravke potroše čitavo bogatstvo.

Što se tiče uplate, sve je jasno napisano na mom sajtu. Ako službenica u banci ne ume da vam uplati novac na ovaj račun, odmah se žalite kod direktora ekspoziture, jer je u pitanju ili veliko neznanje, ili veliki bezobrazluk.

Za svaku uplatu je dovoljan broj računa, i ništa više. Vaše ime, i vaš potpis, i naravno vaš novac.

 aca-todorovic-fiat

Pitajte Aleksandra Todorovića

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI . Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Ako vam je hitno potreban odgovor, u roku od 24h cena je 4 000 dinara – za USMENI ODGOVOR.

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Pitanja možete slati i na moj drugi sajt www.Najboljiauto.com/pitajte 

A možete ih postavjati i preko mojih Facebook stranica, Testovi Automobila Srbija ili Najboljiauto

Za 6 000 dinara dobijate analizu automobila iz vašeg pitanja (do tri automobila – rok za odgovr mi je minimum 7 radnih dana, često je to puno više). Osim u banci, možete uplatu izvršiti preko Postneta u bilo kojoj pošti u Srbiji. Info na 011/3022 – 014 ili na www.posta.rs.  odgovor od 6.000 dinara. Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din (u roku od 24h od kada vidim uplatu radnim danima – osim kada sam na odmoru). Ako vam i tražim auto, onda uplatite  i 18.000 dinara (za troškove goriva i mojih majstora) i sken lične karte (potrebno je vlasniku automobla koji vam prodaje auto). Ako vam tražim auto, onda ću vam razumljivo napisati i detaljnije odgovore i preko reda. PISMENE ODGOVORE pišem preko reda ako vam i tražim automobil! Zašto?

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI. Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Ako vam je hitno potreban odgovor, u roku od 24h cena je 2 500 dinara. Za 1 499 dinara dobijate odgovor na kratko pitanje. Ako uplatite 1.899 din, dobijate TEMELJNU ANALIZU jednog modela iz vašeg pitanja. Za 3 000 dinara dobijate analizu svih modela iz vašeg pitanja.

 

 

 

Volvo