Da li kupiti A klasu, Astru ili Alfu?

Poštovani gosp. Todoroviću. Sve pohvale za sve što činite. Mahom vozim po gradu ali bar jednom god. idem na dalja ozbiljnija putovanja. Sviđa mi se Merc. A 160, benzinac ali nisam siguran da li je slab sa 1600 m3, 75 kw. 102 ks, s obzirom na njegovu težinu od preko 1300 kg? Trenutno je na sajmu čini mi se solidna akcija za taj model. Voleo bih auto po mogućnosti do 4,30 m.

Ne vozim kao na trkama ali ne volim ni gnjavažu. U igri je i Giulietta, 1,4 Tb. 120 ks (koja mi se takođe dopada) i Opel Astra K 1,4 turbo, 120 ks. Astra mi se estetski možda ponajmanje sviđa.To je ona što je bila auto godine. Svi navedeni automobili su benzinci. Kojim redom bi išla Vaša preporuka? Ne znam da li je svaki od ovih automobila bolji od Ibiza-e 1,4? Njome sam u suštini bio zadovoljan ako izuzmem u određenim situacijama nedovoljnu snagu. Uplatiću sutra 3.000 din. nakon čega mi možete dati odgovor.  Da li možemo da se čujemo telefonom, pa da direktno od vas čujem savete, i da na osnovu njih mogu da vam postavim još neko pitanje. Srdačan pozdrav

Ime i prezime: Rade Ocokoljić
Mejl adresa: #########@gmail.com
Telefon: 063 8##########
Kada planirate kupovinu?: Posle sajma dok još traju akcijske cene
Kakav auto kupujete?: Nov
Koliko novca želite da potrošite?: Do 22.000 evra
Šta trenutno vozite?: Novu Seat ibiza-u iz 2009 god. 1,4 benzinac
Između kojih se automobila dvoumite?: Merc. A 160 benz. – Astra K benz. – Alfa R. Giulietta benz.
Gde ste čuli za ovaj sajt?: Našao sam na internetu
Koliko kilometara godišnje prelazite?: oko 10.000 – 12.000 km.

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi g,Ocokoljiću na pravom ste mestu, hvala vam na poverenju. Naravno da možete da me nazovete telefonom. Čak smatram da je u vašem slučaju to jedino i najbolje rešenje, jer se performanse ovih modela jako mnogo razlikuju, a i ovi automobili jesu klasa za sebe, svaki na svoj način.

Mnogo toga ne mogu javno da napišem, ali ćete dobiti usmeno sve potrebne informacije.

Ako kupujete automobil kompakt klase, a imate decu koja su dovoljno velika i nisu vam više “na grbači”, možda je vreme da sebe počastite jednim pravim nemačkim automobilom kakav je  Mercedes A klase, ali odaberite neki snažniji motor . Koliko god nova A klasa bila vrhunski izrađena i koliko god ovaj automobil izlazio iz okvira premijum kompakt segmenta kada je kvalitet u pitanju, cena nikada neće biti dovoljno povoljna za obične smrtnike.  Kupci ovog automobila mogu biti i oni kojima je dojadilo da ulažu u nešto što ih ne ispunjava u dovoljnoj meri.

Ja bih i za dvadeset godina poželeo da posedujem  A klasu – dinamičnu, okretnu, zabavnu i kvalitetnu, pa makar i na godinu dana. Možda ćete radije kupiti A3, koji je takođe odličan izbor, ali A klasa je – bolja. To je činjenica, a vi ćete svakako kupiti ono što vam se više dopada. Alfa Romeo sa 120 KS jeste samo solidna kupovina, ako već kupujete Alfu kupite verziju sa dizel motorom. Best Buy u ovom poređenju je Astra. A zašto? To je g.Ocokoljić saznao preko telefona, ali i zašto je Honda Civic jako dobra kupovina, kao i Auris.

Ja volim Seat Ibizu, ali je smešno porediti ovaj relativno mali automobil sa ozbiljnim automobilima kompakt klase koji nudi mnogo više bezbednosti i udobnosti. Pet zvezdica Ibize su nedovoljne u sudaru sa Astrom koja ima takođe 5 zvezdica ali mnogo veću masu.

OVO SU SAMO NEKI DELOVI ODGOVORA KOJE SAM POSLAO G.VASILJEVIĆ. ONO NAJVAŽNIJE NIJE OBJAVLJENO NA SAJTU. UPLATITE MI 3.000 DIN, POŠALJITE MI VAŠE PITANJE, I POSLAĆU VAM SVE INFORMACIJE NA MEJL, I OPIS MODELA SHODNO VAŠIM POTREBAMA. AKO VAM SE ŽURI I ŽELITE JOŠ VIŠE INFORMACIJA POZOVITE ME TELEFONOM, CENA JE 4.000 EVRA. UKOLIKO STE VEĆ DONELI ODLUKU, ONDA VAM NISU POTREBNI MOJI SAVETI. MOJ CIL JE DA VAM PRUŽIM INFORMACIJE, A VI NARAVNO ODLUČUJETE KOJI AUTO JE NAJBOLJI ZA VAS.

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

Volvo