Euroimpex Autogroup: Novi uvoznik automobila marke Peugeot za Srbiju

Novi ekskluzivni uvoznik marke Peugeot na našem tržištu je kompanija Euroimpex Autogroup, koja je generalni uvoznik za vozila ovog brenda u Makedoniji od 1992. Primarni cilj ove makedonske kompanije je da formira jaku prodajno-servisnu mrežu kako bi po najvišim standardima nastavila brigu o potencijalnim i sadašnjim vlasnicima Peugeot modela, nezavisno u kojem kraju zemlje žive, kažu u Euroimpexu.

“Naša kompanija nije prvi put prisutna na srpskom tržištu. Od decembra 2009. godine zastupamo Mitshubishi Motors preko kompanije Inoto Motors”, podsetio je generalni direktor Euroimpexa, Kiril Voinovski. Kupcima ostaje da se nadaju, da će Euroimpex mnogo ozbiljnije raditi na tržištu Srbije, jer je Inoto svojim odbojnim stavom prema novinarima udaljio od sebe i potencijalne kupce.

On je naglasio i da je “dosadasnji uvoznik, kompanija Verano motors, odradila svoj posao profesionalno svih ovih godina i da je imidž Peugeot Brenda na zavidnom nivou”. Verano ostaje u mreži Peugeota kao glavni prodavac u Srbiji, sa svojim prodajno-servisnim centrima u Beogradu i Nišu.

peugeot-508Grupacija PSA (Peugeot-Citroen) nedavno je promenila svoju strategiju, pozicionirajući brend Peugeot stepenik više, sa ciljem da napravi spoj između tradicionalnih i savremenih vrednosti. Kao deo nove strategije, poslednjih godina je obnovljena paleta modela, tako da je, kako kažu u kompaniji, aktuelna gama vozila najmlađa u istoriji brenda.

Uz to, svi budući kupci Peugeot putničkih vozila dobiće petogodišnju garanciju, a uskoro će biti predstavljen i novi, restilizovani Peugeot 508. Novi uvoznik dodaje da je u narednom periodu za vlasnike Peugeot vozila pripremio servisne akcije, kako za vozila koja su u garantnom roku tako i za ona van garancije, o čemu će klijenti biti naknadno obavešteni.

POŠALJITE VAŠE CENJENO PITANJE OVDE (KLIKNI OVDE). 

Kupujem polovan automobil: šta da kupim Peugeot 406 ili Lybru?

Koji auto odabrati za sina do 4.500 evra?

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA: Da li je Note dobar izbor

G.Todoroviću kakav je Mercedes A140?

Polovni automobili: G.Todoroviću uporedite mi Accord 2.0 i Octaviju II 1.9 TDI

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.