FIAT 500X Abarth stiže 2017!

FIAT je doneo odluku o proizvodnji modela 500X Abarth, koji bi na tržištu trebalo da se pojavi 2017, nakon Abarth verzije FIAT-a 124 Spider. Abarth je za FIAT veoma važan, jer će ovo sportsko odeljenje biti od velike pomoći ovom italijanskom brendu da popravi imidž na tržištima na kojima nije popularan.

Kako da vam motor automobila duže traje

U Americi se model 500L sve slabije prodaje, i potrebni su novi modeli, i snažnije sportske verzije.

TESTIRALI SMO: Fiat 500L 1.3 MultiJet

Ispod haube će se naći 1.4 litarski MultiAir II sa oko 170 ks. Motor će standardno biti uparen sa šestobrzinskim manuelnim menjačem, a kao doplatna opcija u ponudi će biti i šestostepeni automatik sa duplim kvačilom.

 

fiat-500xabarth

Isti izvor navodi da će FIAT 500X Abarth biti dostupan isključivo sa pogonom na sva 4 točka.

Kao i kod drugih Abarth modela, podrazumevaju se brojna mehanička unapređenja, koja uključuju sportsko ogibljenje, snažnije kočnice, novi izduvni sistem…

500x-abarth

Automobil će imati tipičnu Abarthovu spoljašnjosti zahvaljujući specijalnim alu felnama, aerodinamičkim dodacima i nalepnicama.

Kako da vam motor automobila duže traje

 

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA (Kliknite ovde) i dobićete odgovor. Ako kupujete nov ili polovan automobil, vaše dileme će razrešiti vaš omiljeni urednik koji vas savetuje preko 14 godina. Hvala na poverenju.

 

Zašto očekujete da na placevima pronađete nova kola?

 

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo