Golf III 1.9 SDI mi trese?

Pitanje: Poštovani g.Todoroviću,imam Golfa 3 1.9 sdi. Automobil mi mnogo trese kada je hladno, pogotovo prilikom kretanja.Šta vi mislite o cemu se radi? Unapred hvala Edo.

Odgovara Aleksandar Todorović: Poštovani g.Edo, niste mi čak napisali ni koliko je prešao vaš Golf, nemam ni približno dovoljno podataka, da bih mogao da vam pomognem. Verovatno vaš Golf ima preko 300,000 km, i sigurno nije samo jedan kvar u pitanju. Bez dobrog servisa nećete znato na čemu ste, ja ovako na daljunu uz najbolju volju i želju ne mogu da vam pomognem. Može biti i neki jeftiniji kvar u pitanju, recimo nosač motora, da li ste ikada menjali? Vrlo verovatno je problem dizna, ako jeste, morate menjati sve četiri. Vrlo verovatno vam ni pumpa nije u fabričkom stanju. Najbolje bi bilo da mi detaljno opišete šta su vam u servisu rekli, šta ste i kad ste poslednji put nešto radili na motoru, i da mi to pošaljete u rubriku Pitajte Aleksandra Todorovića. Nemojte odlagati popravku, biće samo skuplje sa novim kvarovima koji će uslediti zbog ovog problema.

Može biti i neki jeftiniji kvar u pitanju, recimo nosač motora, da li ste ikada menjali? Vrlo verovatno je problem dizna, ako jeste, morate menjati sve četiri. Vrlo verovatno vam ni pumpa nije u fabričkom stanju. Najbolje bi bilo da mi detaljno opišete šta su vam u servisu rekli, šta ste i kad ste poslednji put nešto radili na motoru, i da mi to pošaljete u rubriku Pitajte Aleksandra Todorovića. Nemojte odlagati popravku, biće samo skuplje sa novim kvarovima koji će uslediti zbog ovog problema.

POSTAVITE DRAGI ČITAOCI I VI PITANJE (KLIKNITE OVDE).

Da li kupiti Mondeo 1.8 TDCI sa 143.000 km?

Kakva je ova Honda Civic iz oglasa?

Da li vredi kupiti VW Touran 1.9 TDI iz 2007.god?

Kupujem polovan auto: Cruze Vs Fluence

Kakva je ova Corsa iz oglasa? Da li je Golf IV dobra kupovina?

G.Todoroviću preporučite mi karavan za 4.000€

Plivajući zamajac: sve prevare 

Pitali ste A.Todorovića: Grande Punto 1.2 Vs Clio 3 1.2 16V?

Renault Capture ili Škoda Yeti?

Remont plivajućeg zamajca

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA

Kupujem polovan automobil: šta da kupim Peugeot 406 ili Lybru?

Polovni automobili: G.Todoroviću uporedite mi Accord 2.0 i Octaviju II 1.9 TDI

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.