Izbegnite kupovinu krša sa auto placa: Evo kako da kupite dobar auto

Na auto placevima su sve noviji i skuplji automobili širom Srbije. Da li su bolji? Po onome što ja zaključujem pregledima automobila sa svojim majstorima, kupci će imati pune ruke posla da se izbore za svoja prava. Moderni automobili su izuzetno skupi za popravke, izuzetno nežni na loše gorivo. Cene kvalitetnih originalnih delova su paprene.  Sasvim je razumljivo da majstori koji imaju znanje i iskustvo ne žele uopšte da imaju bilo kakav dodir sa ljudima koji pokušavaju da vam prodaju par godina star automobil sa ozbiljnim manama. Ako je DPF zapušen toliko da ne može da se očisti, ili ga oštetite njegovim čišćenjem, morate kupit nov, a cena je preko 800 evra za malo novije modele. Mislite da će vam auto plac uvažiti reklamaciju? Mislite da će vam vratiti novac kad vaš auto ne bude mogao da prođe tehnički pregled 2021. ? Kada pitate za kilometražu oni vam kažu CARINJEN je na tu u tu kilometražu! A vi ga pitate koliko je kilometara vratio? Ne pitate ga kako je prevario državu i koliko je kupaca prevario pre vas, zar ne? Kad smo apsolvirali zašto pošten i proveren majstor neće na plac, onda obezbediti šlep, i prebacivanje automobila u ovlašćeni servis. Nemojte od njih očekivati čuda, jer oni imaju svoje automobile na prodaju, koji su papreno skupi, i u još goreme stanju – jer su to automobili voženi po Srbiji, sa našim gorivom koji je izuzetno lošeg kvaliteta. Proverite samo koliko imaju posla servisi koji remontuju dizne. Otkazuju na automobilima koji imaju manje od 80 000 km i koji su tek izašli iz garancije.  A da, garancija na novim automobilima NE važi ako ode dizna. Prodavci se vade na činjenicu da imamo loše gorivo. Važno je da NIS neće da spusti cene goriva na realan nivo, da nam prodaju gorivo nezadovoljavajućeg kvaliteta, kao i na svim ostalim pumpama. Zašto OMV, MOL ne ponude isti kvalitet goriva građanima Srbija kao kupcima u Austriji, Mađarskoj? Država je samo tu kada neustavno treba da uvede vanredno stanje, a kada treba da zaštiti kupca, nema je!

Da li možete da pojasnite kako tražite polovne automobile?

 

Na sajtu polovniautomobili com ističu da je bezbedno kupovati preko tog sajta. I da sumnjive oglase uklanjaju. Pa gospodo da li znate koliko se oglašenih automobila na ovom sajtu nalazi sa sumnjivim papirima? Da li znate koliko je puno onih koji prodaju auto, a nisu vlasnici tog automobila. Da li znate koliko je falsifikovanih ovlašećenja. Da li znate koliko je automobila pod izvršenjem. Da li znate koliko je automobila zalog za nekakav kredit, koji ako se ne vraća – lupi vas po glavi – oduzmu vam auto koji ste pošteno platili! 

Mogu da stave ispod svakog oglasa upozorenje! : Proverite sa vašim advokatom da li je ovaj auto zalog za kredit. Da li je pod izvršenjem. Ne kupujete auto od kupca koji nije vlasnik!

Ali da se vratimo na placeve. Oni vam uvezu automobil, i stave ga u prodaju. Naravno da vam neće reći gde je bio udaran. Izbeći će da vam kažu kakav je kvar imao, kako su ga popravili i ko je to popravio. Nećete dobiti pismenu garanciju na kilometražu. Placevi koji daju garanciju na motor, kada se isti motor pokvari retko su profesionalni i poslovni da tu garanciju priznaju. Zato vam je bolja da kupite auto sa dobrim motorom – Nego sa dobrom garancijom.

 • RAZUMITE MAJSTORE KOJI NE ŽELE SA VAMA NA PLAC. SVAKOM KO IMA ZNANJE, OBRAZ I KO RADI POŠTENO TO MU JE ZAISTA PROBLEMATIČNO, JER ZA SVAKI AUTO KOJI MAJSTOR PROGLASI KAO KRŠ, SUTRA ON IMAM PROBLEM OD TOG DILERA. 

ISKUSAN MAJSTOR NEĆE NIKADA REĆI KUPITE OVAJ AUTO IMA ODLIČAN MOTOR. ON TO NE MOŽE DA ZNA. MOŽE DA PROVERI MNOGO TOGA, ALI ZNAJTE DOK SE MOTOR NE RASTAVI, NE MOŽEMO UTVRDITI NJEGOVU ISTROŠENOST. ISTO SE ODNOSI NA MENJAČ, TURBINU I SVE OSTALE DELOVE. 

 

 • Majstore sa kojima sarađujem decenijama izuzetno cenim. Oni podržavaju moj način rada, i moju želju da ljudima za njihov novac pronađem polovni automobil sa najmanje mana. Biram one placeve koji nisu toliko drski da nude vozila za ozbiljnim manama. Proveravamo automobil višestruko koliko je god to moguće. Insistiramo na probnoj vožnji, poreklu. Mnogi dileri nakon što ima ukažem da auto koji sam gledao ima brojne nedostatke, reše da iste otklone, i ponude taj auto ponovo u prodaju. Tako da je indirektno pomažem  i kupcima koji me nisu angažovali. Smatram da se može raditi pošteno, i da se i tako može zaraditi. Da su dileri bili profesionalniji, i da su se trudili da prodaju automobile bez skrivenih mana, imali bi mnogostruko veću prodaju! Ja i moji majstori nikako ne možemo da otkrijemo sve nedostatke, jer su retki dileri koji žele da nam priznaju šta su sve popravili. Ali mnogo iskustva i znanja nam jesu dovoljno da od najgori primeraka pobegnemo glavom bez obzira. Možda moju ideju da za vaš novac nađem kupcima auto sa najmanje mana ne razumeju svi. Neki žele da kupe auto određene boje, sa određenom opremom, ne žele da odvoje novac za crveni auto, ako su sanjali da imaju srebrni. Sve je to razumljiv, kao što je razumljivo da ja mogu da pronađem jedan dobar auto, odnosno jedan auto koji je u najboljem stanju. Ne mogu biti tri automobila u odličnom stanju. Polovan auto jeste mačka u džaku, pa u gore od toga.  A sledeće godine, nećete moći da prođete tehnički ukoliko vaš auto ne ispunjava Euro normu za koju je i propisan. Mislite o tome! 

Kada vam ja prodam auto, moji su vam majstori uvek na raspolaganju. Bićete primljeni preko reda, ako je neki ozbiljan problem na automobilu.  Biće vam popravljano samo ono što treba da se popravi. Nećemo vam skidati ispravne delove, i time utrostručavati troškove popravke. Kada rešite da prodate auto koji smo vam našli, besplatno vam pomažemo oko prodaje automobila. 

 

Da li možete da pojasnite kako tražite polovne automobile?

Pitanje: Poštovani gospodine Todoroviću možete li malo konkretnije da pojasnite kako tražite polovne automobila. Vi imate znanje i valja ga unovčiti. Podržavam u potpunosti, ali mene buni jedna stvar, konkretno ovaj primer ja hoću taj i taj model i ako ima tri automobila u ponudi vi ne tražite auto, jel onda ovih 15 hiljada dinara uzimate i kažete da nema tih kola,a ja kao kupac Hoću bas taj model kud puklo da puklo.

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Šta mogu da dobijem od vas: ” hvala i dovidjenja” ?. Malo mi je nejasno,za tih 15 hiljada dinara sta ja dobijam? Savet,sve su to krsevi uzmi neki drugi model za te pare ovo nista ne valja? Ili nešto konktretno,tipa ovo je prava stvar za vas,i odvedes me do kola i objasnis zasto ja kuci ne idem peske i postanem vlasnik auta koji mastam od 5 razreda osnovne skole?Mislim ako treba da dam 1000 evra da bi mi nasao auto od 4000 hiljade,batali i kola.

 

Odgovora Aleksandar Todorović: Shvatam vas vrlo dobro g.Jovane šta želite da kažete. Da bi razmatrao uopšte da li nekom tražim auto ili ne, potrebno je da odgovorim na pitanja čitalaca. Kad on dobije moje odgovore, preporuke za možda neke druge modele, postavlja mi nova pitanja, a sve to ide brže usmenim putem. Ako su vaši zahtevi nerealni, recimo hoćete Golf / za 6 000 e, ja vam ne tražim auto.

 • Nemojte dozvoliti da vas prevare. Nemojte kupovati mačku u džaku. Postoji i dobar polovan auto, za više novca postoji i odličan polovnjak, ali morate imati malo strpljenja i puno znanja, ako nemate dovoljno isksustva sa najmodernijim automobilima, postoje majstori koji vam mogu pomoću, zajedno samnom.

Ako je ponuda nekog modela loša kako mislite da vam ja nađem auto? Da ga nacrtam? Ja gaospodine treba da garantujem da je taj i taj auto dobar, a to činim sa zaradom od 100 ili 200 evra malo bi bilo mnogo zar ne? Nakon što uplatite 4000 din za usmeni odgovor, procenjujemo da li vredi da vam pomažem ili ne. Ako rešite da me angažujete uplaćujete za moje majstore 18 000 dinara unapred. to su troškovi za njih.

Placevi koji prodaju kola bez greške NE POSTOJE!

Kad kupite auto, meni plaćate honorar od 100 evra (za kola do 4500 e) 150 e (za kola do 8000 ev) 200 e za kola do 10 000 evra, 250 e za kola do 15 000 evra. Naravno, lepo pišem, nemam nameru da vam tražim auto ako nemate u mene maksimalno poverenje. Što znači ako ne kupite auto ja sam radio besplatno a ja to ne želim. Obezbeđujem vam VELIKI SERVIS kod mog majstora, i održavanje kola kod mog majstora, Preventivni pregledali na 6 meseci su poželjni, ako to ne želite nemojte mi se javljati zbog problema.

 

 

Dodatno pitanje g.Petrovića:

A.Todorović: Ja imam majstore koji pregladaju auto koji Vam ja pronadjem, a oni se trebaju platiti G. Jovane Jovan Petrovic ili mislite da bih se brukao time što bih uzimao taj novac za sebe, to je ispod mog nivoa.Dobijate pregled automobila za koji smo se prethodno dogovorili.
Jovan Petrovic: Dakle  vi nađete kola,majstor da zeleno svetlo i ja odem na plac i pazarim kola, posle ovi vaši majstori odrade prevenciju i mirna Bosna
 • Najbolji Auto Jovan Petrovic Pa još bolje od toga gospodine Jovan Petrovic . Ja vas sačekam na placu da pogledate ta kola, ako je ikako moguće i da ih provozate na vaš rizik (znate da nije moguće izvaditi dva puta probne tablice na jednom automobilu, debilan zakon R.Srbije) . Ako kupujete auto, odmah ga plac prebacuje kod mog majstora na Veliki servis! Obezbeđujem vam tehnički pregled, sve papire za registraciju, ako mogu i odlazak u MUP organizujem, tako da vas do kraja dana čeka auto sa urađenim VELIKIM SERVISOM i tablicama. Ali moj majstor provera i trap, i sve ostalo. Dakle ako treba još nešto da se zameni pored velikog servisa on menja, cenu tačno u dinar dobijate pre servisa. Za kola starija od 6 godina preporučujem preventivni servis kod mog majstora na 5-6 meseci. Ako niste iz Beograda, onda je to teško da ispunite, ako jeste, morate, inače vam ne tražim auto.jer meni je bitno da vas AUTO DOBRO SLUŽI! Ako vi imate iste takve cilje onda smo se dogovorili. PS.pošto ste mi postavili jako dobra pitanja gospodine Petroviću za vas je odgovor od 3000 din besplatan, ali morate platiti 18 000 dinara jer mene često majstori koštaju i više ( ne može besplatno pitanje bez uplate 18 000 din, ali ne mora 3 000 din + 18 000 din).
Ljiljana Stojanovic Od A do Š. Automobili me ne interesuju, četiri smo kupili posle 15min gledanja. Dobro je ispalo, koliko se ne razumemo.
Čitala sam jer je prezentacija usluge savršena, što stilom, što rečnikom, što gramatikom. Lepota, u moru primitivizma i negativnosti. Gospodine, želim Vam veliki uspeh u poslu, zaslužili ste ga. Svako dobro
 • Testovi Automobila Srbija Ljiljana Stojanovic Hvala g.Ljiljana Stojanovic vama i vašoj porodici želim sve najbolje! PS. meni je primarno kod automobila da vam preporučim NAJBEZBEDNIJI auto za vašu porodicu, ljudu su neuki ne umeju da pročitaju euro ncap rezultate sa mnogo se gine. Nije ideja da auto samo ide i da se kvari, nego da vas spasi zaštiti u sudaru, a gine se puno…
  ——————————————————————————————————

 

Vladimir Todorovic Ko bre kome sta vise garantuje za polovnu stvar danas moze da radi.sutra ne i to je to .dobar poznavaoc kola moze da proveri dal je farban ili.ne i osnovne stvari sve ostalo je macka u dzaku niti ce ko.na placu da da da se meri kompresija proveravaju dizne turbine i.ostalo.kod nas ide to sto vidis toje stojepro eri osnovno i teraj ako.ti se svidja
 • Testovi Automobila Srbija >Moji majstori proveravaju dizne, turbine. Prebacimo auto u servis. Pregledamo i trap, dignemo da na dizalicu. Ali ne možemo da procenimo da li će turbina da radi još 50 000 ili 150 000 km, jer to ZAVISI OD VLASNIKA I NAČINA VOŽNJE! Aleksanndar Todorović urednik www.testoviautomobila.rs  i www.najboljiauto.com PS. Osim toga obezbeđujem vam preventivne servisne na 6 meseci kod mojih majstora. Obezbeđujem vam Veliki servis, i garanciju mojih majstora na isti. Kao i svu papirologiju za registraciju. Kad kupite auto, čeka vas posle podne sa urađenim Velikim servisom i tablicama na njemu, ako ste iz Beograda, ako niste sa probnim tablicama. Da li je to dovoljno? PS.za mlađe automobile od 6 godina dobijete i garanciju od na motor od 12 meseci. Od dilera gde vam nađem auto. 

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

 

Placevi koji prodaju kola bez greške NE POSTOJE!

Pronalazim za vas polovne automobile

Kad se bira, gleda polovni automobil čak i kada imate iskusne majstore mnogo toga ostaje pod znakom pitanja….

jedina je šansa da gledate automobile kod dilera koji deceniji ili dve radi korektno
i koji ima zadovoljne kupce

Placevi koji su se otvorili juče, a promenili ime posle godinu, ili dva, da bi potom promenili i lokaciju
su dileri za izbegavanje……

Priredio: Aleksandar Todorović

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Nije realno da mogu da procenim svaki auto 100%, jer ne mogu, čak i kad imam tri moja majstora pored sebe, možemo da pregledamo ono što možemo, možemo da provozamo auto.

i možemo da gledamo kola tamo gde nismo imali problema u poslednjih 20 godina

Ljudi će reći, pa daj nam kaži koji su to dileri…. pa zar ono što sam otkrivao 20 ak godina, treba javno da obznanim….
ipak ne. Jer tih mojih 20 godina je 20 godina rada, provera, i testiranja auto placeva.

Možete samo da birate polovni auto
i naravno da ćete naći nešto što vam odgovora. Ali verovali ili ne, ja vam mogu naći primetno bolji automobil za isti novac, a mogu vam i preporučiti bolju alternativu, model koji više ispunjava vaše potrebe, a da to vi niste znali.

Može da vam održava automobil moj majstor, ali možete da to prepustite majstoru, koji sigurno nema znanje mog majstora, jer se ja razumem u automobile više od vas, verovaili ili ne.

ŽELIM DA ,MI PRONAĐETE PROVERENI POLOVNI AUTOMOBIL!

Priznajem, 99% vas smatra da su eksperti za automobil, i da kada se desi kvar, uvek sebi kažu da je to normalno. Uvek svako može da nađe izgovor za svoj propust, lošu procenu, i onda je sve na svom mestu.

Dakle u pitanju je vaš ego, i vaš novac. Ako vam je ego važniji od vašeg novca, onda morate da auto tražite sami. Procena automobila je posao kao i svaki drugi. Provera automobila je delotvorna samo ako znate šta morate da gledate, i kako taj motor mora da radi kako je u skoro fabrićkom stanju.

Mogu vam naći i auto sa ugrađenim gasom. To je vaš izbor. Moje je da vam predočim sve prednost i mane ugrađenog gasa. Prednosti su sasvim jasno, i ušteda nije mala. Ali morate biti svesni i da mogu da se pojave ozbiljni problemi.

Pitanja u zahteve za traženje polovnog automobila sa proverenom kilometražom šaljite na www.najboljiauto.com/pitajte

I znajte ja vam ne tražim najjeftniji mogući auto, nego najbolji. U tome se razlikuje moj i vaš cilj. moj je cilj da vas AUTO ODLIČNO služi. A vaš cilj je da prođete što jeftnije danas, a sutra…? Za sutra ćete tek videti, a možete da se napravite zaboravni, pa da kvarove koje će tek uslediti zanemarite, ili kad ih sanirate, da prosto ne upamtite koliko ste sve to platili.

Trap automobila mora detaljno da se proveri. Kad nađem automobil koji ima odličan trap, bez luftova, čak bez korozije, to mi je onda signal, da se taj auto kvalifikuje za uži izbor modela, koje treba detaljno proveriti, i eventualno preporučiti. Ne kažem da auto koji nema idealan trap ne treba preporučite, ali ako je vlasnik pustio da auto ima problem na trapu, volanu, kočnicama, kakav je onda motor? Jer motor ne mogu da rastavim, i premerim koliko je istrošen. 

Priredio: Aleksandar Todorović

Automobil vam tražim samo ako su vaši zahtevi realni,  i ako pristanete da istog dana odradimo VELIKI SERVIS, u nekom od servisa koje ja preporučujem. Dozvoljavam ja da vi imate “odličnog” majstora, ali ja sam siguran da imam daleko bolje majstora od vas. Zašto? Zato što testiram rad majstora i servisa 20 godina. Meni nije cilj da vam auto stan posle prve bandere. Niti mi je cilj da za održavanje automobila date godišnju platu. Vašem majstoru jeste.  Ovo se odnosi na Beograd. Ali ako niste iz Beograda verujem da vam nije problem da dolazite na svakih 6 meseci na preventivne preglede, koji su besplatni!

Kad rešite da prodate automobil koji sam vam ja pronašao, pomažem vam u prodaji tog automobila, jer ste ga održavali kod mojih majstora, i znam kakvo je stanje tog vašeg automobila. Što je bolji kvalitet održavanje, to je i vaš auto bolji. Što imam zadovoljnije čitaoce, to će mi sajtovi biti popularniji.  

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Nov automobil može biti bolja kupovina, ako imate bar 20 000 evra, jer za manje novca ne možete kupiti bezbedan automobil sa dovoljno snažnim motorom, i dobrom opremom. Peugeot na slici je model 508 sa najboljom mogućim opremom. Koštao je 9100 evra. Prosečno troši 5,8 litara ide skoro 200 km/h, udoban, elegantan. Jeste da ima 5 godina, ali je motor je u perfektnom stanju, kao  i elektronika, limarija, trap. Bolje je kupiti nov Peugeot 508 ali je ovakav nov koštao skoro 30 000 evra, sa ovom opremom. Posle prve godine, gubite 25% vednosti a to je 7500 evra u slučaju ovog modela, sa ovom opremom, jer je klot verzija sa benzinskim motorom bila oko 20 000 evra. Ako prelazite preko 40 000 km, treba dati prednost novom automobilu, ili treba računati da ćete sa polovnim imati ulaganja na svakih 6 meseci, ukoliko se radi o dobrom polovnom automobilu sa manje od 200 000 km. Ako imate bar 2.000 evra platu, zašto ne biste kupili nov automobil? Onda možete sebi dozvoliti taj luksuz, jer je bolje kupiti novu A klasu, ili novi BMW, nego polovni BMW, ali treba imati puno novca. Ako imate platicu od 60,000 ili 70, 000 dinara kupovina novog automobila je bacanje novca, i to ozbiljnog novca.

 • Neki me uveravaju da žive, imaju, voze i održavaju automobil sa platama od 40,000 dinara, ali oprostite meni nije jasna ta računica, osim ako u održavanje automobila ne spada samo dolivanje ulja, i krpljenje guma. Šalu na stranu, dobro se zna koliko košta potrošačka korpa u Srbiji, i da ste sa prosečnom platom gladni, kao i vaša deca. A neki i sa prosečnom platom, kupuju nov automobil, verujte mi, iako je u to zaista teško poverovati. Cilj svakog od nas je da živi što bolje, luksuznije, ali glavni cilj treba da bude bezbdnost vaše porodice, a to ne postižete ako odaberete novi Tipo od 13.000 e koji je dobio bedne 3 zvezdice na kreš testu, kao recimo i Duster, mnogo je bolje dati 9 000 e za ovakav Peugeot, i da imate 4000 e za eventualne popravke. Mislim da u narednih 5 godina, kada dođe vreme za prodaju 508 ice, nećete potrošiti svih 4000 e. Vrednost ovog automobila posle 5 godina će biti oko 4700 evra, dakle izgubili ste oko 4300 evra, dok posle 5 godina sa kupovinom Tipa, ili Dustera gubite oko 7000 e, jer će auto koji ste platili oko 13 000 e, vredeti oko 6000 evra. Pri tome, 508 je nekoliko puta bolji i bezbedniji automobil od Dustera ili Tipa. Možete vi tvrditi suprotno, kao što možete tvrdite da zemlja nije okrugla, važno je da znate da je ovo realnost. A sebe ubeđujete u šta god želite, pa čak i u to da vam je žena verna. Kao što ste i vi njoj verni! Vaše pravo! I ja to moram da poštujem. Šalu na stranu, vaša cenjena supruga je vama verna, a kupovina automobila, izbor, zavisi najviše od toga da li i koliko želite da uštedite, odnosno potrošite. 

Znam da najviše verujete majstoru i komšiji. Komšiji je cilj da vama uvali svoj auto, jer mu vi verujete, i jer će na taj način dobiti najviše novca. Majstoru je cilj da vam naplati što više, i da vam se auto što češće kvari. Još je gore, ako i komšija i majstor vode ljubav sa vašom ženom, i to godinama, a vi im verujete bezgranično. Mi Srbi “nikada” ne želimo da komšiji “crkne krava”, kao što nikada ne pomislimo na tuđu ženu. Mi smo Pravoslavci, volimo i cenimo porodicu, Boga i državu, koja nam je iznad svega, naročito Kosovo. 

Pitajte Aleksandra Todorovića

 

 • Zbog čega su moji majstori najbolji? I zašto treba verovati mojim majstorima? Zato što sam ja decenijama tražio prave ljude, koji ulažu u svoje znanje, i kojima je cilj da poprave sve nedostatke na automobilu, Nema prijateljstva u poslu. Oni mi nisu prijatelji, već poslovni partneri. Servisiranje automobila ja shvatam kao nešto jako važno, jer su životi vaše porodice dobrim delom u mojim rukama, a ja za to odgovoram i pred Bogom, Neki od vas zaista imaju jako dobre, i poštene majstore, i njih čuvajte kao što čuvate vaše supruge, kao oči u glavi. Ako sam se je malo i neukusno našalio, razlog za tako nešto, je samo što pokušavam da o svemu razmislite na drugačiji način. Meni je cilj da svi vi kupite najbolji mogući auto, uz moju pomoć, ili pomoć vaših majstora!

 

–  I NEŠTO U POVERENJU MORAM DA VAM PRIZNAM……………….

Dragi moji čitaoci…

Da budem jasan:
Hvala vam što čitate moje testove, moje odgovore na pitanja

Ali ja moram ljudi nešto da vam priznam, to je samo delić mog znanja, jer mnogo više informacija dobijate USMENIM ODGOVOROM. Za 1h ili 2h razgovora možete dobiti i preko 50 odgovora. Preciznih, i to iz vašeg ugla gledanja a sa mojim znanjem.

Svi vi koji čitate besplatno moje Testove, Odgovore i kupite auto, na osnovu toga, a NE želite da mi platite pišljivih 4 000 din, pravite grešku, jer NEMATE PRAVE informacije

Moji Testovi jesu daleko, daleko objektivniji od konkurencije
ali to nije DOVOLJNO KONKRETNO I JASNO

U Testovima su samo delovi onoga što znam. U Odgovorima na pitanja su samo delići ključnih informacija. O nekim stvarima ne mogu javno da pišem. Moji tekstovi su često ironični, koristim metafore, alegorije……….vi se pogubite u mojim testovima, nagoveštajima……..

Ja ne mogu da napišem test od 20 strana
Niti mogu da u testu jednog modela , da ga uporedim sa drugih 20 modela, usmenim odgovorom to mogu

Što se mene tiče, zadržite svojih 4000 din
ionako jedva postižem da se čujem i sa ljudima koji žele da toliko plate, da dobiju usmeni odgovor

Ali da ja kupujem auto, i da nisam lično testirao sve te autombile, ja bi platio itekako Acu Todorovića 4 000 din, da me usmeno posavetuje…

a vi kako hoćete

Ako mislite da su rastrošni ljudi koji mi plate 4000 din za odgovor, 300 evra za traženje kola
da su to “glupi” ljudi, verujte mi varate se, to su ljudu koji su vrlo inteligentni, sposobni, školovani, i ljudi koji dobro zarađuju, ali cene svoj novac, i za svoj novac dobiju maksimalno

Svi ostali koji se stidite da kažete prijatelju da ste uplatili Aci Todoroviću 4000 din za savete, znajte da se družite sa ljudima koji jako malo znaju, i o automobilima, i o životu

Svaki dobar savet zlata vredi, i svaki moj odgovor puno vredi, .I znajte meni novac nije na prvom mestu, nekad mi je bio na petom, sad je na trećem…
MENI je stvarno drago kad nekima od vas mogu da pomognem
kad mogu nekima od vas da nađem ODLIČAN auto koji će ispuniti vaša očekivanja

Jedino mi je krivo što 90% ljudi koje mene angažuju žele da ostanu anonimni

Danas je u Srbiji luksuz kupovina kola od 5000 ili 6.000 evra
Pa i to mora da se krije…

Dok političari kradu, a ljudi još glasaju za njih.

Ja “razumem” da vam je mnogo da platite savet 35 evra, kada kupujete auto za 6 000 ili 10,000 evra. Mnogo je 35 evra, treba da se uštedi.
Isto tako mislite da je glupost raditi veliki servis, zamenite samo ulje i terajte, tako ste oduvek radili, tako planirate i dalje da radite….

Mislite da znate puno o automobilima
Mislite da znate da odaberete automobil
Ali da li je zaista tako? Biću pristrojan i neću odgovoriti na ovo pitanje.

 • – – – – ————– ————————————————————-

VAŠI KOMENTARI SA FACEBOOK STRANICA TESTOVI AUTOMOBILA SRBIJA I NAJBOLJIAUTO:

Никола Стевановић Ne mora da znaci da ce diler koji posluje dugi niz godina imati dobra vozila, drug kupio tourana od jednog dugogodisnjeg prodavca i posle par meseci kad je pocela korozija da izbija videlo se da je samo nasminkan auto za preprodaju. Naravno da za garanciju nisu hteli da cuju posle reklamacije, a da stvar bude jos gora u medjuvremenu crkne i menjac… zato, ne 2 majstora nego 22 da gledaju auto i opet ce se nesto naci…
Najbolji Auto Uvaženi gospodine Никола hvala na komentaru. Ja nisam rekao da su svi dileri koji rade puno godina za preporuku. Jer nisu. Isto tako. Na svakom ozbiljnom placu imate i lose automobile, pored dobrih automobila. Da nije tako, onda bi moja ponuda bila smešna. Ja imam dobru volju da pomognem skoro svakom, ako fizički mogu da postignem. Ali ne mogu ja nekog da ubeđujem da imam više znanja od njegovog majstora, to je udar na sujetu. Samo meni nije jasno, zašto meni ljudi koji imaju majstora od poverenja, šalju meni pitanja sa upitom koje su mane kod modela, zašto ne pitaju te svoje majstore? Isto tako ja 20 godina procenjujem dilere i na osnovu ophođena prema kupcima. Ako znam za nekog dilera, da će uvek naći rešenje sa kupcem, ja smatram da tamo treba da pregledam automobile, posebno kad mi diler kaže gledaj koliko hoćeš šta hoćeš, i kad mi diler o svom trošku prebaci auto u moj servis. Čim neko neda da auto ide u servis, tu nešto smrdi. Ima i dilera koji dozvoljavaju pregled u servisu iako znaju da im auto krš. Dakle, moj posao je da provaram tačnost navoda dilera. Ako nekom to treba tu sam sam. Svako ko ima više znanje, iskustva od mene, sigurno neće mene angažovati. Srećna vam nova godina i sve najbolje!
———————–
Pedja Lazarevic Uz Acinu pomoć i preporuku kupili Mercedes A150 i prezadovoljni smo i supruga i ja! Sve pohvale za Acu i pomoć koju nam je pružio pri kupovini i odabiru automobila kao i savete koje svakodnevno možemo da pročitamo na ovom portalu!

 

Najbolji Auto Hvala Pedja LazarevicTi si jedan od RETKIH koji imenom i PREZIMENOM smeš da kažeš da si kupio auto! 95% njih traži da budem diskretan. I da nigde ne objavljujem njihova imena. Ja to poštujem. Ali mi je drago, kad neko sme da napiše da je kupio auto, a posebno kad sam se ja potrudio da mu nađem i preporučim model 🙂 Veliki pozdrav za tebe Peđa i tvoju porodicu!

 

————————————————————————-

Marko Raskovic ako se baviš testiranjem ne bi trebao da obavezuješ nikoga na tvoj veliki servis, nije korektno
Najbolji Auto Dešavalo se da ljudi ne odrade Veliki servis kod svog majstora. Posle 3 meseca im pukne zupčasti kaiš, i onda se napravi havarija od 1500 evra. I onda šta? Ko je kriv? ja tada nisam kriv. Ali mene pljuje vlasnik tog automobila. A ja sa ovo radim da bi se reklamirao. A ne da bi imao kritike i pljuvanje. Što da za 200 e zarade mene neko pljuje? Onda sam shvatio da 95% majstora NE ZNA u srbiji da zameni zupčasti kaiš kako treba, jer se dešavali problemu sa novim kaišem posle 5000 km, i to kod majstora koji imaju klubove, da ih sada ne navodim. Dakle neznanje je rašireno u Srba. ja radim maksimalno profesionalno ili nikako. Veliki servis radi svaki normaln čovek po kupovini.
——————————————-
Goran KovačevićA da li Vi garantujete sa auto koji nadjete ?
I ko snosi troskove all dodje do kvara na kolima ?
Testovi Automobila SrbijaSve zavisi o koliko starim kolima je reč. Ako su to automobili mlađi od 2013.godine. Dobijete od dilera GARANCIJU od godinu dana na motor! I pismenu garanciju na kilometražu! Kod starijih automobila dobijete garanciju na Veliki servis, i da auto nije bio havarisan. I mogućnost provere u bilo kom servisu, kako bi utvrdili da je sve u maksimalno ispravnom stanju. Ako fabrika daje garanciju na nov auto 3 godine, Ludo je davati i tražiti garanciju na kola stara 10 godina, od 3 godine???!!! Mislim da fabrika može da pruži garanciju od 10 ili 12 godina na motor ona bi to učinila.  Da ne bi dolazilo do skupih kvarova, ja insistiram kod kola starijih od 5 godina, da se rade kontrolni servis kod mojih majstora na 5-6 meseci, jer je bolje popraviti nešto za 30 evra, nego ćekati kvar od 1.000 e, ako se slažete. Ko neće da dolazi na kontroli pregled na 5 meseci, već hoće da mu njegov majstora održava kola, ja u tom slučaju ne garantujem ništa. Izbor svakog kupca. Zaista ne mogu d apronađem dilera koji ne kola stara 10 godina dati garanciju na motor od 2 godine. A ti dileri koji to daju to NE poštoju. A daju zbog bolje prodaje. NAdam se da sam odgovorio na sva vaša pitanja. Na kraju, znajte da ja nađem najbolji auto za recimo 5000 e. shodno vašim potrebama. gledamo sve modele. što više modle je u užem izboru to vam nađem bolji auto. Možete vi reći hoću Bravo 1.4 turbojet, ali ako ih ima samo 3 u pounudi, ja vam ga neću ni tražiti. Jer ja moram da pogledam bar 20 automobla, da bi našao jedan dobar. Cilj je da nađem dobar auto, auto koji vas služi. jer da nije tako, moja ponuda nema smisla, loš auto možete da nađete sami. Automobile gledam na placevima, ne kod preprodavaca koji uglavnim nisi ni vlasnici automobila koje prodaju, i koje ne možete tužiti jer nisu vlasnici ničega. Srećna vam nova godina i Sve najbolje g.Gorane!
PS.
Neki dileri i na kola starija od 10 godina daju garanciju na motor, ali onda podignu cenu za bar 1.000 evra! Da bi imali od čega da vam plate taj kvar. Svaki motor može da se uništi i za nekoliko dana vožnje, pa i nov motor. Dakle neko može namerno da uništi motor. Ko onda odgovara? 
———————————————————————
Νεκις Μρντακοπουλος Jedan dan savet kupite benzinca, drugi dan ubeđivanje za dizela i svi mi koji smo se čudili šta se događa, odakle takva nagla promena, smo dobili BLOK.
Elem, ako je ”greh” promeniti ime placa i lokaciju, zašto ne pišeš sa jednog sajta, nego sa više sajtova i stranica 
 • Najbolji Auto Gospodine Srećna vam nova godina i Božić! Imam dva sajta testoviautomobila.rs i najboljiauto.com a imam i facebook stranice tih sajtova. zašto dva sajta? zato što nisam mogao da se odlučim koji je bolji naziv, koji je bolji dizajn. Odgovori zavise od vaših potreba, od izbora modela. Ako neko prelazi 40 000 km, preporučiću mu dizelaša, ako prelazi 8.000 km benzinca. Ako neko kupije auto star 6 godina preporučiću dizelaša. Ako neko kupuje auto star 18 godina preporučiću benzinca, ukoliko čovek ima platu 40 000 din. Ovo su samo primera radi primeri. Zar vi mislite da je tek tako naplaćujem 3 000 din za odgovor? Gospodine ja svoj posao obožavam. Volim da pomognem ljudima, i volim što imam dovoljno znanja i iskustva. Ali ne volim da radim i pišem besplatno. Pa ja gledam automobile na 40 placeva. Da pomeneme tih 40, i da pomenem još 40 placeva koji ne dozvoljavaju da se kola prebace u servis? Što bi ja neke placeve reklamirao a neke kritikovao? Da li je to moj posao? ja neću da se bavim ocenama placeva, jer na skoro svim placevima imate i odlične automobile i krševe.
Aleksandar Kauric Po cemu ste vi bolji od ostalih majstora? Kako znate koje su mane nekog modela auta? Provozali ste svaki model auta koji postoji u oglasima i uopste? Nije mi jasno po kom osnovu toliko uzdizete sebe?
 • Najbolji Auto g.Kauriću Aleksandar Kauric ja sam urednik, novinar, imam mnogo više obrazovanje i znanja od majstora, ali jako cenim majstore, naravno one koji su profesionalci u svom poslu. Oni mi pomažu u proveri automobila koje je pronađem, i sa njima delim odgovornost za auto koji vam nađem, koji kupite, a delim ga i sa dilerom koji vam taj auto proda. ne želim da uzdižem sebe na bilo koji način. Ja jesam testirao preko 600 automobila u svom životu, detaljno testirao, puno tih testova je objavljeno na internetu i mojim sajtovima, i ako vam je mali broj od 10 000 odgovorenih pitanja. raznoraznim čitaocima, i moje iskustvo od 20 godina, onda ja nisam dovoljno dobar za Vas cenjeni g.Kauricu. Neka vama traži i održava auto vaš majstor, koji je takođe detaljno testirao i opisao 600 modela. Mene ionako angažuju uglavnom progrmeri, oko 80%, kao što je izuzetno cenim njih, tako oni cene mene. Ja nema da li u N.Itibeju ima programera, ali znam sigurno da nikom od vaših sugrađana nisam pisao savete, odgovore, niti nalazio automobil. Na kraju, ja biram kome tražim auto. AKO VAŠI ZAHTEVI NISU REALNI JA VAM NE TRAŽIM AUTO. HVALA NA PITANJU!
Aleksandar Kauric Ovako zanimljiv tekst dugo nisam procitao. 🙂
Дејан a koje su garancije? nek se plati sve maksimalno kod vasih majstora, preventivni servisi kod vas, i opet se desi havarija? ko to pokriva? i da li se ugovorom stite obe strane il se novac salje na poverenje rekla kazala bez pravne zastite i napismenih obaveza vas kao nekog ko pruza usluge, i sta ako se stavke ugovora ne ispune?

 

Najbolji Auto Garancija je pismena na motor godinu dana za automobile koji su 2013, 2014 (pismenu garanciju daje diler). Na starije automobile od 6 godina nema garancije na motor. Dobijete garanciju na uradjeno u servisu. Ako želite garanciju na auto koji ima 10 godina, a fabrika je dala garanciju od 3 godine, onda morate da se obratite SAT plusu koji je podržavao takav suludi zakon. Istina neki diler daju garanciju na motor od 6 mesecili ili godinu dana, ako platite uvećanu cenu vozila za recimo 1.500 ili 2.000 e, pa kad se nešto pokvari, diler ima odakle to i da popravi. I u Nemačkoj kola sa garancijom imaju daleko veću cenu. Ja naplatim kad vam nađem auto 100 ili 200 e, I za taj novac vam garantujem da je auto apsolutno ispravan, i da sam vam našao najbolji mogući automobil za vaš novac. Ako hoćete da vam ja dam garanciju na motor i da pravimo ugovor, onda mi platite 3000 evra, tražim da na svaka 3 meseca idete u ovlašćeni servis, i da se pri svakom servisu utvrdi da li automobil koristite onako kako je fabrika propisala, i morate da ugrađujete samo originalne delove u ovlaš.servisu, da li vam to odgovara?
Najbolji Auto Samo da pojasnim garancija na motor se odnosi na BLOK MOTORA. Kao kod novih automobila. Nema garancije na dizne, na primer.

Manage

Najbolji Auto Takođe znate da svaki motor može da se uništi i posle 500 km vožnje. A naveo sam da automobile tražim samo redovnim čitaocima i onima koji imaj MAKSIMALNO poverenje u mene. Pošto vi tražite nešto nerealno, vama sigurno ne bi tražio auto.
———— ——————————————————————–

Pitajte Aleksandra Todorovića

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI . Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Ako vam je hitno potreban odgovor, u roku od 24h cena je 4 000 dinara.

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Pitanja možete slati i na moj drugi sajt www.Najboljiauto.com/pitajte 

A možete ih postavjati i preko mojih Facebook stranica, Testovi Automobila Srbija ili Najboljiauto

Za 3 000 dinara dobijate analizu automobila iz vašeg pitanja. Osim u banci, možete uplatu izvršiti preko Postneta u bilo kojoj pošti u Srbiji. Info na 011/3022 – 014 ili na www.posta.rs.  odgovor od 6.000 dinara. Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din. Ako vam i tražim auto, onda uplatite  i 12.000 dinara (za troškove goriva i mojih majstora) i sken lične karte (potrebno je vlasniku automobla koji vam prodaje auto). Ako vam tražim auto, onda ću vam razumljivo napisati i detaljnije odgovore. Zašto? Pa zato što ako neko plati 3000 din dobije jednu vrstu odgovora, a ako neko plati 15 000 dinara, realno je da dobije precizniji i kvalitetniji odgovor. Usmeni odgovor je mnogo detaljniji i direktniji. Ukupna cena za traženje automobila zavisi od vašeg izbora modela. Ako zahtevate da vam tražim auto koji je redak na tržištu moj honorar je srazmerno veći.  – Cenu honorara formiram i u odnosu na cenu vozila koju vam tražim, nije isto za auto od 3.000 e i vozilo od 10.000 evra, to je takođe sasvim razumljivo. Stalno mi se javljaju čitaoci, koji misle da ja za 100 e mogu da vam nađem auto. Minimalna provera jednog automobila, ona osnovna je 20 evra,  ako proverim bar 10 automobila koliko to košta? Ja znam da vi kupujete automobile preko sajtova napamet, ali ozbiljan čovek proveri auto pre kupovine, zar ne?  Ukoliko nemate maksimalno poverenje u moj način rada, moje majstore i mene, nemojte me molim vas kontaktirati! Angažujte svoje majstore, tako je bolje i za vas, i za mene. Hvala na razumevanju! 

Za korisnike iz Srbije:

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Polovne automobile tražim samo za redovne čitaoce,  Ukoliko insistirate da i vama pomognem u traženju automobila, morate mi prvo poslati detaljno pitanje, uplatiti 3 000 din, i sačekati odgovor.  Kada procenim da su vaši zahtevi realni ja ću vam pronaći i ako sam u mogućnosti i prodati vaš automobil (za onoliko koliko realno vredi, a ne za cenu koja stoji u oglasima, naravno ukoliko vaš auto nema vraćenu kilometražu) u roku od 7 dana. Cena traženja automobila zavisi od mnogo faktora,  ali imajte na umu da ja ne mogu finansirati proveru automobila koji vi kupujete.

Nemojte mi slati pitanja ukoliko niste izvršili uplatu.  – Besplatno NE odgovaram na vaša pitanja, jer nemam vremena. Najbolje je da angažujete svoje majstore! Ako ipak odlučite da kontaktirate mene, to učinite samo UKOLIKO IMATE U MENE MAKSIMALNO POVERENJE! 

Ne proveravam auto koji ste vi našli, jer 99% automobila koje vi nađete ima vraćenu kilometražu u proseku 300 000 km. Zašto da vam naplatim 40 evra da bi morao da vam kažem da je auto koji ste vi našli loš?

Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din.

Ako ste iz Crne Gore, Hrvatske, BiH, Austrije, ili Makedonije, cena odgovora je 25 evra, a placate prosto preko WESTERN UNION-a. Ako želite odgovor za 24h, onda je 40 evra, u protivnom rok je u proseku 7 radnih dana.
Cena je tri puta veca preko PayPal-a, dakle 75 evra.

Ukoliko nemate maksimalno poverenje u moj način rada, moje majstore i mene, nemojte me molim vas kontaktirati! Angažujte svoje majstore, tako je bolje i za vas, i za mene. Hvala na razumevanju! 

 

PITANJA ŠALJITE OVDE KLIKNITE NA LINK DOLE: 

Pitajte Aleksandra Todorovića

DRAGI ČITAOCI, POŠALJITE I VI VAŠE PITANJE, I DOBIĆETE ODGOVOR KLIKNITE OVDE.

Pročitajte odgovore na neka od zanimljivih pitanja koje ste mi poslali:

Iskoristite vredne savete – Pitajte A.Todorovića

Toyota Yaris ili Mazda 2?

G.Todoroviću: Eko pneumatici vrede ili ne?

Kako izabrati polovni automobil?

Kakav je Roomster u odnosu na Logan MCV?

Poređenje:Honda Jazz 1.4 i Civic 1.4

TESTIRALI SMO: Ford Focus 1.6 TDCi

Testoviautomobila.rs: Da li je Ibiza bolja od Punta?

Otkrivamo vam zašto nije mudro ugraditi gas

Plivajući zamajac za Škodu košta 2 100 maraka?

Koji polovan auto odabrati: Scenic ili Accord?

Alfa Romeo 159 nije Best Buy – Scenic možda jeste

Koji auto preporučujete za 3.500€?

Saveti za kupovinu polovnog automobila

Da li preporučujete 406 Coupe sa dizel ili benzinskim motorom?

Grande Punto ili Ford Focus?

Kupovina polovnog vozila

Nekorektan kupac!

Dragi moji čitaoci, naravno da traženje, biranje polovnih automobila nije nimalo jednostavan posao. Za mojih 20 godina susretao sam se sa raznoraznim ljudima. Dešava se da klijent neće da kupi auto koji sam mu našao (ne dopada mu se boja – predomislio se oko izbora modela u danima dok sam tražio auto – posvađa se sa ženom), ali se retko dešava da ne želi da plati moj honorar, koji je dogovoren pre toga, i koja je vrsta ugovorne obaveze – a to će vam potvrditi svaki advokat. Kad vam nađem auto, slobodno možete da dovete koliko god hoćete majstora da proveri da li je tako kako sam opisao auto, i da li sam ispunio sve iz dogovora, kada je u pitanju očekivano stanje automobila, kilometraža. Ako vaš majstor tvrdi da nije tako – moraće mojim majstorima da to i dokaže. Pošto ne postoji opcija – da nekog slažem ili da ne ispunim dogovoreno – jer ne bi trajao više od 20 godina, koliko traje Aleksandar Todorović, Iako stoji u mojoj ponudi: ANGAŽUJETE ME SAMO AKO U MENE IMATE MAKSIMALNO POVERENJE – mene povremeno angažuju ljudi koji mi ne veruju! Zašto to činite? Pa zar vam nije bolje da auto tražite sami? Zašto mučite mene i sebe? Da li je to zato što svaki normalni majstor beži od hronično nepoverljivih ljudii? Da li ste vi uopšte svesni šta znači kontrola, provera polovnog automobila? Da li shvatate koliko je potrebno iskustva, vremena, znanja, muke, truda da se pronikne u sve mućke dilera? Gospodin Dušan Kostić ceni svoj rad (Termoelektrana i kopovi Kostolac), ali dan nakon što je rekao da kupuje auto koji sam mu našao – saopštava da je previše 400 evra za dva dana moga rada?  Da li je previše ili nije, ustanviće jako brzo kada sam odaberi neki Euro 6 auto za 9 000 evra, pa kada krenu kvarovi i vraćanje sa tehičkog pregleda. A pošto nije hteo da plati moj rad, cela Srbija će znati da je on čovek za izbegavanje u svakom smislu te reči. Cela prepiska sa gospodinom je sačuvana. Utrošio sam bar pet puta više vremena na g.Kostića, nego na prosečnog kupca koji me angažuje. Morao sam oko dvadeset puta da odgovorim da je auto koji sam našao dobar. I na kraju sam sebe zapitao kome sam ja to tražio auto? Jer ja koristim izraz kada nađem auto: našao sam vam najbolji mogući primerak za vaš novac. Pošto gospodin ima dvoje male dece, ima suprugu koja je htela samo sivu metalik boju, a pošto je za mene svaka majka svetinja – rešio sam da nekom po prvi put izađem  u susret i prhvatim da im samo tražim sivi metalik automobil. Od željenih automobila sa spiska, samo je ponuda 308 – ice bila dovoljno dobra, da bi mogao da im nađem za 9 000 e, kasnije je smanjen taj limit na 8 000 evra od strane g.Kostića. Pristao sam iako sam znao da ta potraga može da potraje nedeljama, jer ako ne nađem sivi metali u dobrom stanju, ja ne mogu da gledam ni jedan drugi automobil sa nekom drugom bojom. Retko grešim u proceni ljudi – i gotovo sam siguran da i sada nisam pogrešio u procenu ponosnog oca dva deteta. Ako je žena uticala da se ovaj auto ne kupi – a našao sam im odličan auto koji nije imao ni jednu jedinu grešku – i ako je njegova lepša polovina insistirala da se ne plati rad, trud i znanje Aleksandra Todorovića, onda ovo sve ide njoj na dušu. Ovo sve ne pišem zbog nekog g.Kostiča, g.Perića, g.N.N. g. M.M ovo vam pišem, da nema potrebe da mučite sebe i druge tako što mene angažujete. Znam da od većina vas majstori beže kao đavo od krsta – i treba da beže – i razumem ih! Uporno kupujete automobie koje NE MOŽETE da održavate! Uporno kupujete automobile koji su skuplji nego što možete da platite. Čemu to? Zbog srpskog običaja da se napravi svadba od 1000 zvanica a živite u iznajmljenoj sobi? Na primer. Čemu laži? Čemu pretvaranje da ste ono što niste? Gospodinu Kostiću ne smeta da ovo objavim, ne smeta ni meni. Pošto vidim da na fejs stranicama, forumima, ljudi objave ime i prezime kad ime neko za 40 evra proda neispravan ili pogrešan deo, smatrao sam da itekako treba da objavim kad me neko prevari za 400 evra. Ne želim ni da pominjem da je dobio besplatne preporuke za traženje automobila. Koje više ni za koga NEĆE biti BESPLATNE! Takođe za sve klijente u koje posumnjam da neće ispuniti dogovoreno – moraće da plate sve unapred. Kome ne odgovara dobro. Kome odgovara tražim auto.  Najgore od svega je što g.Kostić jednog dana potvrđuje da kupuje auto. Majstor rezerviše dizalic za njega, za subotu – odbija druge klijente. Diler vadi probne tablice da g.Kostić ne bi kupio 2,3h oko toga, jer subotom ume da bude jako velika gužva – Osim toga ovih dana se prodaju automobili kao da NE postoji sutr (cene jesu skočile – ali će tek papreno skočiti). I onda sutradan odlučuje da neće da kupi auto. Da ne može tako brzo da odluči. Neću da pominjem moje probleme sa dilerom, koji traže da doplatim kaparu, er ima kupce za taj auto, i da neće da mi čuva auto do subote, nego samo do petka, iako sam dao kaparu, dobio priznanicu, i bio je dogovor da ona važi do subote a ne do petka. Naravno da sam izgubio kaparu. Honorar nisam naplatio. Troškovui traženja automobila su premašili 18 000 din uplaćenih, a moje savete, odgovore, preporuke takođe nisam naplatio. Ali naplatiću. Kad god neko bude ukucao u Google ime Dušan Kostić, izlaziće ovaj tekst. Pitanje je koliko će termoelektrana još raditi. Eksoploatacija uglja mora u Evropi da se gasi. Potražiće g.Kostić drugi posao, ali će poslodovac znati da je to čovek koji gazi po tuđem znoju i radu. Ko ne plati na mostu platiće na ćupriji. Vi bi zaposlili g.Kostića u vašoj firmi?

Motor je u odličnom stanju. Menjač takođe, turbina takođe, zamajs isto. Dizne su vrlo dobre. Sve smo proverili, izmerili sve što možemo. Slika sve govori!

 

AKO SMATRATE DA NE TREBA IMATI POVERENJE U MENE, ILI SE LOMITE DA LI ME TREBA ANGAŽOVATI ILI NE: MOJ SAVET JE PRESKOČITE ME! NEMAM NAMERU DA SE LOMIM, KIDAM PO PLACEVIMA, PROVERAVAM SVE MOGUĆE DETALJE ZA MALO NOVCA. Vama je puno novca koje je naplaćujem? Pa gde su drugi Todorovići po Srbiji koji nude to isto? Kad je to tako ISPLATIVO i JEDNOSTAVNO, što nema na hiljade ljudi koji nude ovo što ja nudim, nego to radi samo Aca Todorović? Bog sve vidi i svakog nagradi prema zasluzi! Gospodinu Kostiću želim da mu deca budu zdrava, prava, vesela. Želim mu i da sam kupi auto koji će biti u perfketnom stanju, svakom želim sve najbolje, ali najviše mu želim da postane čovek i da poštuje tuđi rad. Meni u životu nije palo napamet da ne plati nekog ko je bilo šta uradio – odradio za mene. Ali to dolazi od kućnog vaspitanje, zar ne?

Gospodin Kostić je mene kontaktirao, a ne ja njega. Upoznao se sa mojim tekstovima, uslovima i načinom rada pre slanja pitanja.

Pitanje g.Kostića: 

Poštovanje gospodine Todoroviću. Biću što kraći… Hteo bih da vas angažujem da mi nađete dobar pouzdan auto… Trenutno vozim Toyota Corolla 2.0 d. 2003 godište… Devet godina je u mom vlasništvu… Uvežen iz Holandije, odlično me je služio… Sada smo odlučili žena i ja da kupimo nešto mlađi auto, bezbedniji jer imamo malu decu 8 i 3 godine i treba nam sigurnost sa te strane. Ja sam čitao vaše tekstove i ranije, i odluka je pala, da ne bih rizikovali, najbolje je da nam vi nađete auto…
Ovo su par modela za koje smo se odlučili:
1 Volvo V40 2.0 d.
2 Honda Civic 1.8 b
3 Mazda 3 1.5 b
4 Alfa Giulietta 2.0 d
5 Peugeot 308 1.6 d
6 Ford Focus 1.6 d

Svi modeli hečbek karoserije.
Potrošili bi između 9 i 10 hiljada evra, što je za poslednja tri modela sa liste moguće (po oglasima ima za taj novac 2015, 16, 17), za prva tri bi verovatno trebali da dodamo još neki evro. Moj bi izbor bio baš ovim redosledom, ali ako nam kažete drugačije, poslušaćemo vas… Naravno, pre bih uzeo dobar Peugeot, nego lMazdu u lošem stanju… Poslušaćemo naravno i vaš predlog da uradimo veliki servis, kao što smo uradili i odmah po kupovini predhodnog automobila…
Postoje još par stvari… Odlučili smo se za ove modele jer i žena i ja volimo sportski izgled automobila… Ali žena ne bi bila žena kad ne bi imala još neke zahteve. Radi se o boji auta… Kad bi bio tamno siv ili siv, sve bi se poklopilo 😃. Meni to nije presudno ali razumete me verovatno… Pošto novac dajemo iz zajedničke kase, tako stoje stvari… Naravno ja bih sa više konjskih snaga (iako ne stajem često na gas) , a žena bira boju…
Mi bi trebali polovinom juna za GR na more, pa ako ima neki dobar primerak, odlično… Ako ne, čekamo koliko bude trebalo… Automobil sad kupujemo pa verovatno kao i sa predhodnim, za 10 godina…
Hvala vam unapred!
Ako pristajete, šaljem vam novac za majstore…
Pozdrav, sve najbolje!
Odgovor Aleksandra Todorovića: Dobar dan g.Kostiću! SVAKA ČAST DA DECI! Dajte mi malo vremena da pročitam vaš poduži mejl…. ali bolje, tako nego da budete nedorečeni ceo dan sam na placevima. Ono što morate znati
– PLACEVI se prazne
– dolazi jako malo automobila
– cene idu gore za 30%
Fakturu koju dobijate na placu je recimo 3 000 e
a vi platite auto 6 000 e
to je tako na 95% placeva da to odmah kažem da ne bude problema
OVO JE SRBIJA! Ako plaćate auto preko računa cena je mnogo veća za 20 i više posto…..
BOJU NE MOGU DA VAM ISPUNIM! i ovako su vaši ZAHTEVI na granici!
Osim ako MI zaista dajete dozvolu da vam preporučim automobile…
mnogo je šarolik spisak
Alfa 2.0 dizel je avion za Mazdu 3 1.5. OGROMNA je razlika u performansama, lakoći vožnje,
preticanju
ne mislim na divljanje
Benzinci nemaju obrtni moment
ili ga imaju jako malo, na visokim obrtajima
..itd…itd…
Srećna KUPOVINA!
šta drugo da vam kažem!
i čuvajte dečicu!
…na stvarno ne znam da li će auto biti crn
beli
crveni
plavi
sivi
...ne tvrdim da neće biti siv ili tamno sivi, šansa je možda 10%
da se to dogodi…ali da obećam nema šanse…
ili da gledam samo tamno sive i sive
ali vi tu gubite puno!!! …
ne ja…
jer igurno da je realno da će biti puno boljih kola za iste pare….
znajte da su euro 5, euro 6
automobili
MNOGO kvarljivi od euro 4 automobila koji imate
niste ni napisali šta ste imali od automobila
tako da je sreča u kupovini takvih polovnjaka samo za teške idiote
Moje je da vam dam info, meni obraz čist, ionako trošim svoje vreme na vas, a nisam dobio ni 1 dinara…
ako želite da vam tražim samo tamno sivi, sivi onda ću gledati 15 modela
cena za takvu vrstu traženje je 500 evra unapred i 500 e kad vam nađem auto
Ako želite da me pustite da radim kako je najbolje za vas i mene
onda je 18 000 din unapred i 400 e kad vam nađem auto
samo da se zna da li je max 10 000 e, ili je 10 500
…ja jedva, mogu da nađem 1 primerak, 1 solidan auto od navedenih
a ne mogu znati u kojoj boji..
pogledam 10 ak automobial jedva nađem 1 bez ozbiljnih i skupih mana
Probajte da kupite nov auto
izbor boja je ograničen
ako želite baš određenu boju, čeka se 3 meseca, doplatite oko 800 evra za tu boju, i to je to…..nekad se čeka i 6 meseci
ali auto naravno ceo iznos plaćate ODMAH
Moja ponuda vam važi sutra do kraja dana….
Ako sutra usaglasim spisak modela
auto vas čeka u subotu, veliki i mali servis je gotov do kraja dana
tehnički pregled radite u požarevc
pošto je ovih dana navala na t.preglede
jer se prodaje 20 puta više automobila nego pre par nedelja…
Narod čuo da kola poskupljuju, pa prave haos
pacevi se prazne
a najgore je što je izbor jako loš
Gledam kola samo na proverenim placevima koji posluju duže vree
vreme
Samo u Beogradu
Samo kola iz uvoza
RAČUN: 285233504000184788 Sberbank
Aleksandar Todorović
sken uplate šaljite ovde
Ako vam ponudanije ok, SREĆNA KUPOVINA I SVE NAJBOLJE!
Honda NE postoji ni jedna do 10 500 evra. ne znam koje ste oglase gledale
Volvo v40 NE mogu ni jedan da vam nađem do 10 500 e
ovi placevi koji imaju volvo
ima ih 4 u Beogradu
NISU placevi na kojima vredi gledati kola
jer su toliki muljatori da je to NEPODNŠLJIVO
Mazda 3 ima jedan samo sa motorom 2.2 reg 700 e nije diler za preporuku
Alfe dve
opet kod dilera koji nisu za preporuku
308 MOGU DA VAM NAĐEM!!!!
šansa da bude sivi je 30%
Focus ne mogu ni jedan ima samo AVIS , dakle
fordovi koji su bili rentakar
to ne bi preporučio NIKOM!
Automatik da ili ne? pošto par sivih su automatik?
—————————————————————————–
Dusan:
Nisam vozio automatik, ali ako kažete da je dobar lako ću se navići…
Trenutno vozim Toyota Corolla 2.0 D4D 2003
9 godina već
Uvoz Holandija
Pre tojote sam imao Opel Corsa 1.3 d
Inače sam se vozio u Hondi 1.8, i onoj starijoj 1.6… Alfi 2.0, Fordu onom starijem 1.8 d… Itd…
Testovi Automobila Srbija
Peugeotov automatik je TRAJAN
POUZDAN
Da li je to za vas dobar automatik?
ALi Peugeotov automatik sporije šalta
Što neki Srbi mrze!
DSG automatik sa duplim kvačilom šalta lepo!
ali je popravka 1500 e, do 2 000 e
popravka kod Peugeot automatika košta puno manje……
a kvari se tri puta ređe
Corolu 2 0 d sam prodao isto 2003
Petrovic Aleksandru
često lajkuje moje tekstove
ako hoćete da vas povežem da vam objasnim ko sam ja i šta sam ja
pošto smo postali prijatelji….
Ljudi budu zadovolji kolima koje im nađem
pa mi dovode kupce
pa se na kraju sprijateljimo
Corollu 2003 2 0 d 4d sam mu je preporučio
vozi je 2,5 godine bez kvara…
ali to je poslednja serija kvalitetetnih toyota………
mada me je malo taj motor 2 0 d 4d razočarao po pitanju trajnosti
nijeloš
ali je prosek proseka
daleko više prelaze jtd
hdi motori
Testovi Automobila Srbija
..ali ovi automatici su 10 400, 10 500
sa manulenim menjačim su jeftiniji….
….mogu da gledam sami sivi, tamno sivi, ima 5,6 primerak
NAJBOLJI REZERVIŠE ZA VAS!
jedan ce sigurno biti DOBAR
jer to su kola 2015, 2016, 2017
nemam je problema sa kolima koja su mlađa od 6,7 godina
NIKADA za 20 godina!!!
jer sve proverimo
ali imam problema sa kolima koja imaju 15 godina!
proverimo sve
i bude neki kvar za par meseci
ali ne i kvar motora
motor izgura..
veliki i mali servis sa rukama je oko 500 e
možda bude malo manje…
ali NEĆU da se brukam!
sutra pogledam sve sive i tamno sive peugeote
u četvrtak
najkasnije petak
moji majstori prefledaju detaljno najbolja 3
i auto te čeka u subotu 9 00
slike najraniej šaljem četvrtak veče
najkasnije petak oko 12h
slika svaki nedostatak
svaku ogrebotinu
sve spcifikacije ti navedem
pozovem te
i objasnim ti zašto sam baš taj kaparisao i to je to
ako piše u oglasu. sivi, tamno sivi
ja to gledam
ako dođe lepša polovina i kaže DUŠANE ovo nije sivo
Ja nisam kriv!
ako se vodi kao siva metalik to je to
Imam razne žene sa raznim zahtevima
radim ovaj posao preko 20 godina
ali moram priznati OVE GODINE su mi muškarci
kupci gori od najgorih ŽENA!!!
Probe su ti oko 7 000 din
ako hoces da ti balansiramo gume
to je 500 din po gumi
da nebude kao profesor iz Subotice
kome sam prodao 2008 pre 5 dana
kaže ja vozim oko 110
zove me sutra kaze na 120 je ok
na 130 trese malo
ja reko jel ste balansirali gume????
kaze nisam!
posle balansirao kaže sve o
ok
obično kažem ljudim davoze lagano par dana
od kako uradimo veliki servis
da sve legne na svoje mesto…
ali ne profesor po gasu odmah iako ima 63 god..
Konsultuj LEPŠU POLOVINU
pa javljaj!
ako proširite izbor na crnu
veće su šanse da dobije još bolji peugeot
ali i ako teramo inat i držimo se samo sive i tamno sive
dobićete dobar auto koji će vas dobro služiti bar 6,7 godina
ali možda bi kada bi bili fleksibilniji sa bojama
dobili malo bolji motor
malo bolju opremu
ali to nije sigurno
možda baš jedan SIVI bude best buy
i bolji od svih crnih, belih..
…ne znam da li me pratiš*
?
i da li me shvataš da je moj cilj
da dobijem PREPORUKE od tebe
—————————————————–
Dusan
Da
Testovi Automobila Srbija
i da nemaš ni jedan jedini KVAR!
ako je iikako moguće
nije meni isto da imaš 5 kvarova za 7 godina
i 3 kvara
meni je to VELIKAAAAA razlika
plus je pitanje koliko ćeš dolazti u Beograd
kod mene na kontrole
verovatno nikad
osim ako ti se poveća plata
pa redovno žena dolazi u šoping
Dusan
😃
Testovi Automobila Srbija
…online uplate vidim za 1 min…..
Dusan
Blizu nam je BG… Tu smo za 40 minuta… Tako da ću verovatno da proverim auto kod vas, kad god sam u prilici…
Testovi Automobila Srbija
ali mi pošalji sken nekakav da znam da ste to vi……
i da se gledamo u subotu
dok radimo veliki servis
vodu ženu u tržni centar Ada
ima najlepđi pogled na Adu, Savu, velika terasa
ma Požarevac je bizu i nije blizi
ti brzo stigneš do Beograda
ali dok uđeš izađeš
samo 10% mi ljudi dolazi na kontroe
Dusan
To da
Testovi Automobila Srbija
UŽAS!
nekada je to bilo 40% pre 2 godine
jste da prodajem bolje
i mlađe automobile
ali opet…!!!!!!
….pazi tvoja kola, ti možeš da mi obećavaš šta hoćeš
pa da te nema 3 godine kod mene…
ljudi misle
lepo zvuči
lepo vuče
ništa ne lupa
na tehničkom posle godinu dana rekli sve je SUPER
koj ću kurac kod Ace da trošim gorivo i vreme
izvinite na psovanju
takav nam je jezik
i tako razmišljamo mi Srbi
a može da bude neki manji kvar
ne sija lampica na kokpitu
ali je KOMP vidi
i da napravi sranje za par meseci!
od kvara od 50 e nastane kvar od 500 e
nije ti to corolla 2003
ona i nema DPF!
predlažem da kaparišem crni ili beli sam ako je 20% bolji od sivog ili tamno sivog
ako je razlika 5%, 10%
da pustimo
da se sre tvoje žene veseli!!!!
srce.
premoren sam pa gutam slova
po ceo dan sam na placevima i u servisima!
juče sam predao, prodao 3 automobila u jednom danu…to
mi je rekord za 20 godina…
…. i da 308 je bolji auto od mazde 3
i kvalitetniji je auto od alfe i bolji
ja bi radije kupio alfu
ali ja vozim 220…..
308 ti bolje drži cenu od alfe
Dusan
Počeo sam malo pre da pišem da mi je nebitno da li je automatik ili manuelni menjač… Koji je bolji po vama od ponuđenih, taj…
Testovi Automobila Srbija
mazde su mnogooo skuplje za održavanje!!!!
mnogo!
ima par automatika koji bi pogledao,
ali su preko 10 000 e
10 400, 10 500
ti dileri NEĆE DA SPUSTE
daju popust 50 e, 100 e
ZNAM IH!
ali imaju dobra kola
ili vrlo DOBRA!~
znam i kako rade
i kako posluju
90% automobila prodaju renta kar firmama
koje NEMAJU para da kupuji nova kola
nego kupuju 2017
uglavnom kupuju 308 ice
jer renta car u su to najrentabilnija kola
najmanje se kvare
najjeftiniji su za održavanje
manje se kradu od golfa tri puta
a i klijenti često traže 308 kad slete avionom
jer je auto mnogo udoban a naš putevi su ########
ne mogu više da budem nepristojan
mene je 308
RASPAMETIO kada sam ga testirao
i da onaj 1.6 sa 120 KS nije trom
sa 100 ks jeste ide kao baba
sa 120 ks je već puno bolje…
ali će ići malo slabije od tvoje corolle
možda slabije za 5% do 10%
ali je mnogo tiši od corolle
mnogo bolje koči
mnogo je stabilniji na 150
o 170,, 180 da ne pričam
i osim toga 308 je BEZBEDNIJi od tvoje corolle pet puta
a pošto imaš dečicu
a to je najveće ZLATO
nemoj biti stipsa
kad imaš pare
kupi si neki 2016, 2017 Peugeot
em da uživa žena
em ti
em da brzo stignete
ovo ti sve pišem
nebitn dal ti ja tražim kola ili ti
meni važno da me zapamtiš kao dobro čoveka
i profesionalca
ako ideš na more z Grčku 13 juna (ja idem 11 juna
vrlo to je mudro da kupiš auto ovih dana
da dođeš do Beograda par puta narednih 10 ak dana
da se malo svikneš na auto
i da vidimo dal ima neke sitnica
nešto što smo propustili
pa dato sređujemo
šansa za to je 1%
ali bolje da ti moj majstor to naplati 50 e
nego Grci 1 000 e
idi preko BUGARSKE
Promahonas kao ja
jer onaj na grnici sa Makedonijom neće raditi 24h
otvvara se tek u 7 ujutru zamisli koje će gužve biti od 7 do 10, 11
i kladio bi se, da će Grci da zatvore taj prelaz već sredinom Juna
Makedonci su puni virusa
nisu vaksinisani a Grci ih mrze više nego bilo šta
ne treba ti onaj karton za prelazak preko Bugarske
Dusan
Nisam stipsa, i nemam baš nešto para… Ovo smo godinama skupljali… Ali sam nesiguran da vozim decu u 20 godina starom automobilu
Testovi Automobila Srbija
u Bugarskoj mozes da vozis 200
samo pazi se na izlazku iz tunela
na kraju tunela stave radar
….ma kupovina bezbednog automobila je ULAGANJE!!!
…imati novca a voziti star auto…je kockanje
Dusan
Išao sam prošle godine preko Bugarske
Testovi Automobila Srbija
zaista je tako….
Dusan
Inače poslednjih 15 godina letujemo u GR
Testovi Automobila Srbija
sad je bolje , napravili su Bugari deo auto puta od naše granice do Sofije, 25 km
a posle je ona magistrala 15 km sa dve trake u jednom smeru do Sofije
auto put od Sofije
do Grčke još nisu skroz završili
imaju još onih 40 km…magistrale
ja letujme više u Hrvatskoj, ali odem povremeno i u Grčku….ove godine ću pored ovi država naravno iči u Bugarsku, ali i u Albaniju
Dusan
Mi imamo prijatelje grke… Pa smo svake godine kod njih…
Testovi Automobila Srbija
Hrvati mi daju popust 50%
Grci neće ni 1%
meni je 30% ulaza na sajtove iz Hrvatske
…vožnja u Hrvatskoj je pesma u odnosu na Grčku….kultura vožnje takođe…..ali jete malo toplija Grčka…..
….ja ima prijatelje i prijateljice Hrvate i Hrvatice…..Grke jok…ne ide
ima i puno prijatelja Bugara…u Bugarskoj pošto i tamo idem puno više nego u Grčku……bolje voze, niže cene, čistije more
Dusan
Inače nismo iz okoline Požarevca… Dolazili smo u BG ranije mnogo češće… Žena je završila ekonomiju, ja često na utakmice… Čak sam i igrao za jedan tim iz BG, kad sam klinac bio…
Testovi Automobila Srbija
u Grčkoj je čisto more na ostrvima
…piše pozarevac na fejsu
Dusan
Dosta toga smo obišli u GR
Da iz Požarevca
Ne iz okoline 😃
Testovi Automobila Srbija
počelii su da mi dolaze ljudi iz čitave Srbije
kao što je i nekad bilo…
jedno vreme sam bio na 70% kupaca iz Beograda
ovih iz N,Sada me zaobilaze
i naravno iz N.Pazara
ovi drugi vole da kupe nelegalan auto
.. za ove prve ne znam
…vidi sa ženim, da li se samo držimo sivi i tamn sive, ili može crna….
nemoj se naprezati sa cenom preko 10 000 e
…šalji sken uplate, auto te čeka u subotu
Dusan
Dajte nam samo malo vremena i javljam se…
Testovi Automobila Srbija
ma ok.Ja idem na odmor za 6 dana…tako i da si mi najrođeniji. ja sad mogu da titražim auto idem na odmor od mesec dana
smorilame korona
deci treba vazduh, beograd je zatrovan itd..

Dusan
Još jednom da potvrdimo… Pored cene za majstore 18000 , cene automobila 9- 10hilj. Cene velikog servisa… Koliko vama što ste nam odabrali auto? I jel ima još nešto?
Izneće nas nešto više nego što smo planirali…
Testovi Automobila Srbija
ovako ta računajte
Dusan
Probne tablice?
Testovi Automobila Srbija
ja sam 18 000 din + 400 e
veliki servis , mali servis, ruke to placate majstoru 500 e
verovano malo manje
tehnicki je 4800 din
ali to radit u pozarevcu
probne table su oko 7500
registracia vam je oko 36 000 din, tako nekako
na sajtu polovni automobli stoji 30 000 din
dođe čovek dana kupi auto
ispada 36 000 din
ne znam dali su metalne tablcie 6 000 din
ili su opet malo digli cene
moze da se desi da diskovi NE valjaju
to je oko 140 e sa pločicama
glupo je da precrtam kola zbog 140 e
jer se desi da taj ima najbolji motor!!!
a ona sa novim diskovima ima lošiji motor 30%
ako se vaše rezonovanje poklapa sa mojim
onda smo na istom zadatku
dakle meni je cilj
što bolji motor
što bolje stanje
što više bezbednosti
Gledam vam auto do 9 000 evra
a mogu i do 8 000 evr
Dusan
To stoji… Ali se i sitnice nakupe… Jel ćemo moći da ubijemo scenu malo… Vi poznajete te prodavce… Jel ako ima malo više stvari u startu, opet diže cenu…
Slažete se…
Testovi Automobila Srbija
oni cenu dižu
novakola koja stižu su skuplja po 2 000 e….
danas se na jednom placu prodalo 12 automobila
imali su 30 ak …
ja se guram pored ljudi na momente…..
na momente nema nikog
dakle nije kao u tržnim centrima
ali ovo bilo nije
….ja ne mogu da vam nađem auto za….10h
treba mi 3 dana
NE mogu da kaparišem auto
samo zato što se meni čini da je super
jer nekad previdim nešto
moraju i majtori da pogledaju
tek onda vadim pare i dajem kaparu
SVOJE PARE
nekad je kapara 300 e, nekad 500e
tako da ako se lomite da li da me angažujete ili NE
ko Boga vas molim NE!
imam dovoljno klijenata
ali nije mi problem i vama da pomognem
ali ne na svoju štetu
jer ako ne kupite kola
ja gubim kaparu
ako vi mislite da je mudro da spucate 9 000 e
na oko
vaš izbor
patako radi 95% Srba…da budemo iskreni….
Pozdrav
diler koji spusticenu 300 e
prodaje auto koji ima ozbiljne mane…
…na kraju autombila ima sve manje
ja za 7 dana nemam šta da gledam
tako da idem na odmor od mesec dana…
a možda ga produžim…
gubim vreme u Beogradu
dok se kupci sviknu na vece cene
stajace prodaja
a i nema šta da se proda
skoro niko ne uvozi
Vučić cerini po max
iznosima kola!
država NEMA para!
Dusan
Do 9000 je u redu da nam nađete auto…
Testovi Automobila Srbija
ja sam to hteo da predložim
ali se vaša žena pita! a ne ja!!!
Dusan
Sigurno je malo veći izbor nego za 8000…
Testovi Automobila Srbija
ja uvek tražim ,
predložim za 1 000 e manje nego što je kupac planirao
ne zato što volim
nego znam da kupci NIKADA ne izračanaju dobro sve troškove
prelaze sa Euro 3 na euro 6 modele
a to je nova dimenzija
za 8 000 e je tanko
za 9 000 je ok..ali daleko od onoga što je bilo pre 2 godine
ali biće ponuda ove godine sve tanja i tanja
ne znam kako će biti 2022
u EU poskupela kola 30%
nikada ovako cene nisu letele u nebo…
ja ću biti brz KOLIKO mogu
a da to ne utiče na kvalitet rada
imao sam MUKE
prošle nedelje
prodala su mi se tri
Peugeota 2008
tri
dok moj majstor dođe sutra
on se proda
dođe istog dana on se proda
navala na taj 2008
krosover!
na kraju sam se ponižacvao
čekao kola na placu koja stižu sa carine
da odmah proverim sa majstorom
ako su dobra da ih kaparišem
ono troje ljudi došlo da kupi
i onda diler nabio neku nenormalnu cenu
budala dođe plati 1500 e više
jedva nađoh čoveku auto
prodao sam mu auto direktora jednog placa
direktor registrovao kola za sebe pre 10 dana..
profa iz Subotice…
…a u martu SVE STAJALO!!!
Dusan
Onda smo se dogovorili! Šaljem vam 18000… Vi nađite za nas najbolju opciju, pa se čujemo i vidimo…
Hvala unapred za odvojeno vreme i trud!
Testovi Automobila Srbija
za porodicu sa MALOM decom
uvek volim da dam 200% od sebe
onaj gore to vidi!
i da napravite bar još jedno!
ja imam dvoje
planiram minimum još dvoje!
pusti neki sken uplate
Dusan
Dobro
Testovi Automobila Srbija
još jedno pitanje
pitaj ženu
ako nađem da je sivi metalik i da je najboljem stanju
a 1.6 hdi od 100 ks
šta da radim
jel problem što je 100 ks ili da gledam samo 120 ks
isti je motor, isti obrtni moment, skoro isti
ali je razlika 20 ks
možemo da ti čipujemo taj motor 20 ks ako želiš kad dođeš na kontrolu
znaš gledam ak mogu da pogledam koji model više
jer me limitiraš bojom
Dusan
Ja sam hteo sa 120ks
Testovi Automobila Srbija
a meni je cilj što bolji auto
ne znam koliko brzo voziš
jer ovi što su 120 ks
oni idu na 9500
9700 e
limitirate me sa bojom
ako mogu da gledam sve boje
ja mislim da mogu do 9 000 e da nadjem da je 120 ks
jer ja NE mogu da prodam LOŠ auto
ja ne mogu da prodam ako mu je DPF zapušen
ako mu je EGR zapušen
ako mu je crkla pumpa za ad blu tečnost
ako mu se čuju dizne
Dusan
Poziv na broj jel nešto upisujem
Testovi Automobila Srbija
ne mogu da obecam 120 ks
ako je to problem
nemoj da se brukam
Dusan
Testovi Automobila Srbija
NE mogu da obečam 120 ks
masa puta diler napiše 120 ks
ja odem tamo vidim daje verzija od 100 ks
100 ks IMA FIKSNI ZAMAJAC
ovaj od 120 ks ima plivajući, on je nežan, kad se menja, on je 400 e
Dusan
Hteo sam onaj sa 120, ali ako nije dobar šta ću…
Testovi Automobila Srbija
pa meni je bolje da ugodim tvojoj ženi nego tebi
Dusan
Ti daješ zadnju reč
Testovi Automobila Srbija
ona se MUČILA
i porađala dva puta
!!!!
ti si samo uživao 🙂
Dusan
😃
Testovi Automobila Srbija
ne zajebavam te, dođeđ sa par meseci da čipujemo stag 1 najniže ….
ali prvo ga vozi par meseci da potvrdiš da je motro odličan
jer se chip radi samo kad je motor odličan
moze da se digne na 150 ks, ali to je ludost!
ONA DAJE ZADNJU REČ!
aj laku noc jutros sam startoova u 6
…preporuke modela…poslaću ti pre podne sutra…sad sam mrtav…
uvek svakom kupcu dam i preporuke
ali se DRŽIM
više onoga što je on hteo! Sigurnije mi je tako!
moram da vidim šta sve ima do 9 000 e
i da je siva boja i tamno siva (moj bmw je sivi, ja razumem tvoju ženu, i boja me je oduševila na njemu)
…ako vam se dopada neki model iz moje preporuke
ja ga dodajem pored 308 ice
ako ne amo 308 icu gledam
Dusan
Važi
I ja upravo krenuo na posao
Pozdrav, pa se čujemo!
Testovi Automobila Srbija
ti nocu radis?
svaka čast!
ti prosledi slike ženi
mada ti se vraćaš do 10, 11 kuci…poz

Testovi Automobila Srbija
najbolje da me pozoves za 30 min
ja ti saljem preporuke za 15 min…
Mogu bolje da ti objasnim
zasto preporučujem te modele
Jer meni su parameteri za preporuku
BEZBEDNOST
POUZDANOST
CENA ODRŽAVANJA
DOSTUPNOST DELOVA
Da dobro drži cenu
Da može brzo da se proda
Da je upravljiv
Da dobro koči
Da ima precizan volan, menjač
Da motor ima dovoljno snage, i da je menjač dobro ukomponovan sa motorom, mislim na dužinu prenosnih odnosa u menjaču
Dusan
Krenuo sam po klinca u školu
Čujemo se malo kasnije
Testovi Automobila Srbija
onda za 1h
vozi obazrivo radio si celu noc
Testovi Automobila Srbija
Napisao sam ovaj tekst za vas
Pročiajte ga detaljno
Dajte ženi slike, mislim u tekstu su slike
Pa da vas pozovem za pola sata
Po meni je Megane IV bolja kupovina u ovom trenutku
jedini pouzdaniji motor od 1.6 hdi motora je 1.5 dci, to je po mojim podacim iza ove 2021 godine
pišem ti
jer imam odnos pregledanih motora, i broj motora sa manama

Testovi Automobila Srbija
NAŠAO SAM TI 308 KOJI SI HTEO a da je DOBAR SIVI!!! 120 KS! PEUGEOT 308 1 .6 hdi!!! Sinoc sam hteo da ti saljem slike ali sam ZAGLAVO u bolnici sa detetom. Popila mamine lekove, pa je bilo GADNO! Skratiće mi život deca! ŠALJI SKEN LIČNE KARTE; VOZAČKE DOZVOLE; treba i tvoja adresa za PROBE oni su za 1 dan 5500 din, za dva dana su oko 7500 dinara Saljem slike za 5 min
Testovi Automobila Srbija
Cena 8 000 evra . Kaparisao sam auto. Peugeot 308 2015. godište 161.145 km Hečbek Dizel 1560 cm3 88/120 (kW/KS)
sve sam ti poslao na Viber!
Ako neces da budes ceo dan u BEogradu
majstor kad zavrsi veliki servis dovozi ti auto ISPRED KUĆE do 20h 
FAKTURA JE NA PUNI IZNOS cene 8 000 e je auto, 8000 e je faktura naravno u dinarima po kursu NBS
kod brd dileraje auto recimo 8 000 e a faktura 3 000 e, ili 4 000 e
Testovi Automobila Srbija
…ako hoces pozovi me sada….posle idemo u vrtic. pa kod doktora
pa tražim ljudima kola po placevima….
može u 8 i 15
——————————————–
Gospodin Kostić je nekoliko sati razmišljao da li kupuje ovaj auto ili ne. Što meni bilo jako čudno. Obično kad klijentu nađem tačno što želi BUDE PRESREĆAN, i 100% kupuje.
Javlja posle par sati , nakon što se konsultovao za ženom da KUPUJE AUTO!
Potom ujutru, kada sam ustao da krenem na plac i dočekam g.Kostića
dobijam ovu poruku:
Odustali smo ipak od kupovine automobila… Ne mogu stvarno ovako brzo da se odlučim… Ja sam na gubitku u svakom slučaju… Uplatio sam vam 18000 din. Kao što ste naveli u poruci, diler inače ima već kupca, tako da oni nisu na gubitku… To je to… Mnogo je sve prebrzo bilo, a u pitanju je veliki novac za mene… Pozdrav
——————————————————————–
Aleksandar Todović: DIler nije na guubitku, oni prodaju puno automobila na dnevnoj bazi. Na gubitku sam….samo ja. Ali to se tako čini samo na prvi pogled. Drago mi je što ovakvom čoveku NISAM PRODAO AUTO! Čuva me onaj gore, kad nemam dovoljno mudrosti, da sačuvam svoje znanje za sebe!  G.Kostić mi je napomenuo da ne vredi moj rad od nekoliko dana 400 evra, a pristao je na sve uslove, koje sam mu ponudio. Svako svoj dug plati. Ljudi…..to nikako da shvate….nego sa kamatom bude puno više. 

PITANJA ŠALJITE OVDE KLIKNITE NA LINK DOLE: 

Pitajte Aleksandra Todorovića

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo