Kako da rešim problem sa menjačem?

Saša Božić

Pitanje: Dobro veče! Vozim Citroen C4 Picasso 2009 godište sa 2.0 HDI i 136ks. Oznaka motora RHJ. Reč je o robotizovanom poluautomatskom menjaču. Problem je nastao kad sam stao ispred zgrade i odjednom mi se ugasio. Pokušam ponovo, upalim ga i on se ugasi. Ostavim ga na parking do sutradan. Ujutru upali normalno i zaputim se kod majstora. To je 3 km od mene.

Ostavim ga kod njega. Na dijagnostici ne prijavljuje grešku. Kaže sve normalno. Sednem u auto i posle 1 km on krene da štuca i da se gasi. Upalim ga i na semaforu u leru krenu da skaču obrtaji sa 500 na 800 par puta i ugasi se opet. Odvezem auto kod drugog majstora koj mi je 200 m od kuće. Nisam mogao u tom trenutku da idem daleko. Kad on meni kaže ja ne mogu to, nešto je sa menjačem. Ne signalizira kad je u brzini kad je kvačilo. Kakav je uopšte taj menjač? Ja sam čitao da je dobar, pouzdan. Koje je rešenje? Gde da ga oteram? Šta vi mislite o svemo ovome? Hvala unapred.

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Nov ili polovan?

Koliko košta da mi pogledate auto?

Kad 7 majstora ne može da reši problem

Grčka/Hrvatska: Potrebna dokumenta

Lažni presretači haraju Srbijom

Odgovara A.Todorović: taj menjač sigurno nije pouzdan. Odgovore naplaćujem 3000 din, da proverim, koji serviser bi mogao da otkloni vaš kvar. Srdačno A.Todorović kad vidim vašu uplatu preko Postneta na broj koji sam vam poslao angažovaću se ovo vašeg problema. I pronaći vam servis. Svako dobro i BEZ NERVOZE! Sve ćemo rešiti! Vaš Aca!

Znanje košta, ja ne znam sve, niti sve znaju majstori koji mi pomažu, ali je uvek moguće pronaći majstore, servis koji rešenje može da vam pruži za dati problem. Da bi do tih majstora došao potrebno je vreme, novac, trud i kontakti. Hvala na razumevanju.

Niste trebali da kupujete automobil sa tim menjačem. Mogli ste da dobijete odgovor za 2.500 dinara, ekspresno brzo, precizno i da se spasite bede. Ovako vaši troškovi i muke tek počinju. Ono što ja mogu je da vam nađem majstora koji će to da vam reši, da ne bacate novac kod amatera, kod kojih ste bili.

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Audi A4 3.0 TDI ili 2.0 TFSI?

Provera kilometraže: Scenic, Xsara Picasso…

Koji polovnjak za 800€?

Nezadovoljni kupci polovnih automobila

Volvo