Kakva je ova Corsa 1.2 16V iz oglasa?

Pitanje: Poštovani g.Todoroviću, gledam u oglasima sve automobile koje ste mi preporučili. Velika je ponuda Opel Corse, ima ih baš puno, neću moći sebi da priuštim dizel 1.3 CDTi, pa gledam benzince. Preskačem verziju 1.0 sa tri cilindra kako ste me savetovali.

Pronašao sam jednu Corsu 1.2, meni je prelepa, da li da je kupim? Hvala unapred, Marko: Evo linka dole:

http://www.polovniautomobili.com/oglas5683741/opel_corsa_c_12_twinport/

Odgovara Aleksandar Todorović: Poštovani g.Marko, znam da imate samo 2,000 evra za kupovinu polovnog automobila, ali ne morate po svaku cenu kupiti loš auto, ili auto koji je mnogo prešao. Ova Corsa je prešla više od 161,000 km koliko prodava navodi, uostalom nema servisnu knjižicu niti vam diler garantuje za kilometražu, niti vam daje pravu garanciju na motor. Motor 1.2 ima lanac, i niko ga ne menja dok ne mora, opasno je kad se “istegli”, ako je do toga došlo, onda je prodavac morao da ga zameni, što je znak da je motor zaista mnogo prešao, i više nego što piše u oglasu. Bojim se je Corsa “u krug” ofarbana, to je dilera koštalo skoro 400 evra, ali sada nije lako utvrditi koliko je auto bio oštećen, udaren, ili su u pitanju bila manja oštećenja. U svakom slučaju prepučujem vam da proverite debljinu laka, to rade svi veliki servisi kada se najavite.

POSETILI SMO: Opelov salon Interauto – Trade Čačak

Zašto toliko ističete da je Duster nebezbedan?

Kupujem auto za 2.000 €, da li je Almera bolja kupovina od Punta?

Najbolji porodični auto za 2.500 evra

Ko je skuplji za održavanje: BMW 320 d ili Alfa 156 1.9 JTDm?

Fiat Grande Punto bolja kupovina od Opel Corse?

Koji auto kupiti za 3.500 evra? Dopada nam se Megane.

Volvo

1 komentar

  1. Sale

    Ja vozim takvu 1.2.meni je super.za delove za servis sam dao oko tri hiljade dinara,plus ruka majstora.potrosnja ide oko 6litra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.