Kia Motors dobila prestižne nagrade GOOD DESIGN

Kia Motors nedavno je dobila prestižne nagrade GOOD DESIGN za svoja tri najnovija modela – luksuznu limuzinu Kia K900 (na nekim tržišta se zove ‘K9’ ili ‘Quoris’, ne prodaje se u Evropi), električni crossover Soul EV i koncept GT4 Stinger, i to u kategoriji ‘prevoz’. Žiri GOOD DESIGN, koji čine nezavisni stručnjaci s područja dizajna, industrije dizajna i medija, nagradio je Kijine modele na osnovu različitih kriterijuma – inovativni dizajn, nove tehnologije, oblik, materijali, gradnja, koncept, delovanje, upotrebljivost, energetska učinkovitost I briga za okolinu.

Kia GT4-najboljiauto-comSoon-Nam Lee, potpredsednik marketinga u Kia Motors Corporation, rekao je o ovom priznanju: “Ove tri nagrade GOOD DESIGN zaključuju vrlo uspešnu godinu za Kijin dizajnerski tim, koji je u zadnjih nekoliko godina za svoje najnovije modele pokupio brojne nagrade. Soul EV i GT4 Stinger spadaju među najprivlačnije modele, koje smo ikad napravili, dok se K900 može pohvaliti klasičnim, ali istovremeno i modernim stilom kao i najnovijim izgledom luksuza. Nagrade GOOD DESIGN svedoče o konstantnosti naše dizajnerske izvanrednosti.”

Kijin dizajnerski tim je od 2006. godine, otkako ga je preuzeo Peter Schreyer, dobio brojne dizajnerske nagrade za svoj upečatljiv i inovativan rad, koji je nesumnjivo značajno doprineo Kijinom velikom globalnom rastu zadnjih godina.

POSTAVITE DRAGI ČITAOCI I VI PITANJE (KLIKNITE OVDE). DA LI ŽELITE DA I VAMA PRONAĐEM DOBAR POLOVAN AUTOMOBIL?

Najbolji porodični auto za 2.500 evra

G.Todoroviću preporučite mi karavan za 4.000€

Oštetio sam felnu 

Plivajući zamajac: sve prevare 

Pitali ste A.Todorovića: Grande Punto 1.2 Vs Clio 3 1.2 16V?

Renault Capture ili Škoda Yeti?

Remont plivajućeg zamajcaajstora

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA

Kupujem polovan automobil: šta da kupim Peugeot 406 ili Lybru?

Polovni automobili: G.Todoroviću uporedite mi Accord 2.0 i Octaviju II 1.9 TDI

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.