Milan: Kupuje C-Max ili Astru karavan

Poštovani gospodine Todoroviću, konačno sam prodao svoj Ford, pa krećem sa izborom, kupovinom modela. Razbijam glavu danima koji automobil da odaberem, pa sam doneo odluku, da malo vi umesto mene razbijate glavu. Imam dvoje male dece, tako da ste već pogodili, želim porodični automobil. Dopada mi se Astra J, naravno karavan, jer mi treba veliki gepek, mislim da je motor 1.6 CDTI od 136 KS odličan izbor, šta vi mislite?

Kupujem Alfu 159 – Da li možete da mi nađete dobar primerak?

Moj prvi izbor je pre par meseci bio Ford, logično, jer sam imao Ford, ali sada bi se radije opredelio za C-Max, a ne za Focus. Mislim da monovolumen daje više. Citroen C4 Picasso mi je sada nekako u drugom planu, prosto, nisam ljubitelj francuskih automobila, a možda grešim, nadam se daćete me iskreno posavetovati. Spreman sam i za neke vaše predloge. C – Max želim da kupim sa čuvenim Fordovim 1.0 Ecoboost motorom. U kakvom su oni stanju posle 200 000 km? Planiram da odvojim oko 8.000 – 9.000 evra za automobil

PROVERENI POLOVNI AUTOMOBILI: NAJBOLJIAUTO.com

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

 

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi gospodine Milane, zaista su to veoma zanimljiva pitanja. Čujemo se telefonom, obelodaniću vam neke informacije iz prve ruke, jer je prethodnih meseci kroz moje ruke prošlo puno modela, koje ste vi želeli da kupite. Neke informacije će biti krajnje razočaravajuće, a neke samo donekle obeshrabrujuće. Pošto se radi o informacijama iz prve ruke, neću ih objavljivati na mojim sajtovima. Pre svege zbog onih 99% ljudi koji misle da moji savete ne vrede 4 000 dinara.

Predloge nekih drugih modela, dajem samo ako me angažujete za traženje automobila. Jer ako vam ja preporučim određeni model, a vi kupite loš primerak, pomislićete da sam vas loše savetovao. Osim toga, verujem da je mnogo bolje, da vas posavetujem oko izbora modela, motora, da vam moji majstori odrade veliki servis, i da vam moji majstori održavaju automobil. Posle mogu vaš auto mnogo lakše da prodam i preporučim, jer znam šta preporučujem! To je ta zaokružena usluga. Ako imate bolje majstore, više znanja, onda ćete naravno sami tražiti automobil.

PITANJA ŠALJITE OVDE KLIKNITE NA LINK DOLE: 

Pitajte Aleksandra Todorovića

DRAGI ČITAOCI, POŠALJITE I VI VAŠE PITANJE, I DOBIĆETE ODGOVOR KLIKNITE OVDE.

Pročitajte odgovore na neka od zanimljivih pitanja koje ste mi poslali:

Iskoristite vredne savete – Pitajte A.Todorovića

Toyota Yaris ili Mazda 2?

G.Todoroviću: Eko pneumatici vrede ili ne?

Kako izabrati polovni automobil?

Kakav je Roomster u odnosu na Logan MCV?

Poređenje:Honda Jazz 1.4 i Civic 1.4

TESTIRALI SMO: Ford Focus 1.6 TDCi

Testoviautomobila.rs: Da li je Ibiza bolja od Punta?

Otkrivamo vam zašto nije mudro ugraditi gas

Plivajući zamajac za Škodu košta 2 100 maraka?

Koji polovan auto odabrati: Scenic ili Accord?

Alfa Romeo 159 nije Best Buy – Scenic možda jeste

Koji auto preporučujete za 3.500€?

Saveti za kupovinu polovnog automobila

Da li preporučujete 406 Coupe sa dizel ili benzinskim motorom?

Grande Punto ili Ford Focus?

Kupovina polovnog vozila

Testoviautomobila-RS-LOGO

Da li možete da pojasnite kako tražite polovne automobile?

Komentari sa Facebook-a

Jovan Petrovic Vidim da je A.Todorović pogrešno shvaćen.Ne branim Aleksandra ali covek ima sistem iza kojeg stoji i za koji je siguran da funkcioniše.Naravno da imamo svu slobodu da radimo sta hoćemo i da sami i sa svojim prijateljima kupujemo auto.Ja recimo skupljam pare i nemam kog majstora da zovem da idemo da gledamo auto.Drugar mi kaže da ima on nekog majstora koji traži 100evra da pogleda auto koji ja nadjem ,i naravno gorivo do tamo i klopa,stim sto ako auto ne valja on nema veze sa tim.Nova kola novih 100 evra, Servis veliki i ostale dodatne stvari su normalno da se rade kod njega.
Šta je Aleksandar ovde pogrešio,On za 200evra nadje auto i nemaš cimanja i sad juri majstora za servis pa delovi .Dodjemo sto se tiče para na isto.Pogledao drugarev majstor dva auta i odoše 200evra plus klopa i gorivo, i da li si kupio ili ne kupio njega ne zanima jer čovek troši vreme i,imas nula garancije na bilo šta,jer ti si birao kola a ne on.Aleksandar bar nadje auto sa nekom detaljnom analizom,Servis moras da radis i da platiš te moras,i dobijes neku garanciju,od njega.Koji majstor danas daje neku garanciju,Nijedan.
Nemam neka iskustva sa majstorima za kola,vozio sam Jugice,koji pola stvari brat menja jer je prosto.Ali iz iskustva sa alatom,testerama,trimerima vidim da je sve isto.Te loša marka,te loši delovi,te ovo te ono,i stalno.nešto drugo ne valja a ne on,na kraju pukne film i odes i kupiš novo i preskupo jer je marka.Isto.tako je i ovde sa kolima,te ne valja deo,mala privreda,te mator auto,te ne znas da voziš,i stalno strepnja sta ce da crkne i stalno ne znas na čemu si sa tim autom i sta treba zbog toga da odem da kupim Novu mecku?
Meni se ova njegova priča svidja jer istu tako i sa majstorom koji odrzava moj alat za plantazu imam priču,isto mi je našao alat,uradio servise,i svake godine pred sezonu odnesem i testere i trimere na.kontrolni pregled i nijedan veliki kvar nisam imao a znam da imam suguran alat.

 

Volvo