Na sajmu automobila u Beogradu kamata 0%

Kupci automobila u Srbiji i to so dočekali, sajamske ponude za kredite sa 0% kamate. Ovaj vid kredita nudi Toyota za modele Aygo, Yaris, Auris, Corollu i RAV4, zatim FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Opel, ali i Ford.

Testoviautomobila-RS-LOGO

Na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, izlagači nisu ponudili velike popuste kao proteklih godina, a kupce očekuju da privuku beskamatnim kreditiranjem i boljim uslovima garancije. Zagreb nema sajam automobila od 2008.godine, Ljubljana od 2006.godine, pa je naš sajam automobila u Beogradu veliki uspeh, za uvoznike, za kupce, i za sve ljubitelje automobila. Srbi su dokazali da vole automobile, čak i kada su im džepovi prazni.

hyundai-lepotice-foto-todorZa kupovinu modela Fiat 500L, 500L Living, 500L Trekking, Fiat 500X, Jeep renegade i Alfa Romeo Giulieta, uz učešće od 30 odsto, kupci mogu da očekuju “nula odsto kamate” na kredit do 9.000 evra, sa periodom otplate do šest godina. Cene su ostale iste kod većine prodavaca, a popusti su minimalni, odnosno nude se oni koji su važili i pre sajma.

Foto: Aleksandar Todorović urednik Najboljiauto.com i Testoviautomobila.rs

najboljiauto-jeep-hosteseKupci automobila nisu razočarani ponudom automobila, a mnogi od njih su odlučili da kupe nov automobil umesto polovnjaka, pre svega zahvaljujući kreditiranju sa 0% kamate.

BG sajam 2015.: Premijera Hyundai i20

Honda na BG sajmu automobila 2015

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.