Nova Opel Corsa brzo dolazi do kupaca

Čak 30,000 kupaca se već sada odlučilo za novu Corsu, iako su Opelovi prodavci tek u avgustu otvorili knjige za porudžbine pete generacije ovog malog automobila, a početak prodaje je još nedeljama daleko od nas. Kontaktirajte Opelovog dileta Interauto-Trade i saznajte kada ćete moći da kupite novu Corsu u Srbiji.

www.opel.interauto-trade.rs

POSETILI SMO: Opel – Interauto – Trade, Čačak

Čačak: Opel Interauto-Trade nudi posebne popuste

„Nova Corsa je imala odličan početak. Uprkos tome što vozači nisi imali prilike ni da je vide u prodajnim salonima niti da je odvezu na probnu vožnju, već sada dobijamo brojne porudžbine. To znači da imamo ubedljivu kombinaciju dizajna, tehnologije i cene“, rekao je Peter Kristijan Kispert, potpredsednik prodajnog i post-prodajnog sektora grupacije Opel. „Peta generacija nastavlja uspešnu priču modela Corsa. Ovaj automobil je važan deo naše ofanzive modela, i značajno će povećati naš tržišni udeo u narednih nekoliko godina“, dodaje Kispet.

Testoviautomobila rsNova Corsa je proslavila svoju svetsku premijeru na salonu automobila u Parizu početkom oktobra. Liste porudžbina su prvo otvorene u Nemačkoj, ali sada Corsa može da se naruči na skoro svim većim tržištima.

„Dostupnost Corse širom Evrope takođe treba da bude zamajac. Ovaj automobil nije popularan samo u Nemačkoj, već i na drugim važnim tržištima kao što su Velika Britanija i Francuska“, istakao je Kispert. Nova Corsa stiže u prodajne salone velikih tržišta krajem ove godine. Plasiranje na celokupnom evropskom tržištu biće završeno do januara 2015. godine. Corsa je jedno od najbitnijih vozila Opelovog portfolija, i ostvaruje oko četvrtine ukupnih prodaja. Od lansiranja prve generacije Corse pre 32 godine, prodato je 12,4 miliona primeraka ovog malog automobila. Prethodnik nove Corse prodat je u gotovo 3 miliona primeraka između 2006. i 2014. godine. Prethodna verzija je ostala popularna i na samom kraju svog životnog ciklusa. U tekućoj godini, nijedno Opelovo vozilo nije zabeležilo više prodaja od modela Corsa D. U Nemačkoj je ovaj automobil bio na samom vrhu svog segmenta po broju registracija u septembru. Nova Corsa je simbol nemačkog inženjeringa, emocionalnog dizajna i neprevaziđenog odnosa cene i kvaliteta. Najbitnije tehničke karakteristike predstavljaju bezbednosni i pomoćni sistemi, uz nove, ultra-moderne motore i sisteme prenosa. Nova Corsa je veliki igrač u Opelovoj ofanzivi modela, tokom koje će 27 novih automobila i 17 novih motora izaći na tržište do 2018. godine. Na primer, sledeće godine biće lansiran novi KARL. Sa novim početnim modelom Opela, modelom Corsa E i elegantnim ADAM-om, uvedenim u razmaku od manje od dve i po godine, Opel će imati do sada najjači portfolio malih automobila, i jedan od najmlađih u čitavoj automobilskoj industriji.

POSETILI SMO: Opelov salon Interauto – Trade Čačak

TESTIRALI SMO: Kia Sportage 2.0 CRDi

Testoviautomobila.rs: Testirali smo Citroën C4 1.6 HDI

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.