Novi Jeep® Renegade – Nova priča, novo putovanje

U EMEA regionu (Evropa, Bliski istok i Afrika), novi Jeep Renegade biće dostupan u punom obimu, sa četiri različite varijante – Sport, Longitude, Limited i Trailhawk – što predstavlja ukupno 12 ekonomičnih kombinacija pogonskih agregata uz mogućnost izbora između benzinskih i turbo dizel motora koji će biti dostupni na konfiguracijama sa pogonom na sva četiri točka ili samo na prednjim točkovima. Linija motora dostupna u EMEA regionu sastoji se od dva MultiAir2 i jednog E.torQ benzinskog motora, kao i dva MultiJet II dizel motora. Ponuda menjača podrazumeva izbor između dva manuelna menjača, jednog sistema prenosa sa dvostrukim suvim kvačilom (DDCT) i prvog 9-stepenog automatskog menjača u ovom segmentu.


Ponuda za model Renegade osmišljena je tako da ispuni zahteve različitih klijenata na svim tržištima u kojima će biti u prodaji. Kompletna paleta, uključujući i kompletnu liniju pogonskih agregata, biće postepeno puštana u prodaju od momenta lansiranja pa do kraja prvog kvartala 2015. godine. Cena, koja će neznatno varirati od tržišta do tržišta, u Evropi će krenuti od manje od 20.000 evra, i neće se mnogo razlikovati širom regiona.

Ekskluzivna serija „Opening Edition” pridružiće se paleti modela Renegade tokom početne faze prodaje. Ovaj model iz ograničene serije biće dostupan samo onim klijentima koji prvi naruče ovaj automobil. Baziran na najboljoj varijanti, modelu Limited, „Opening Edition“ će biti dostupan i kao 4×2 i kao 4×4 varijanta. Biće u punudi isključivo u dve kombinacije boja: Alpski bela sa krovom u crnoj boji, ili Omaha narandžasta sa crnim krovom. Ekskluzivne dijamantski obrađene 18-inčne felne i posebni amblem upotpunjuju jedinstven izgled modela „Opening Edition“.  Enterijer karakterišu crna kožna sedišta sa komplementarnim narandžastim šavovima koji dodatno poboljšavaju kabinu koja je već neverovatno udobna i prepuna naprednih tehnoloških sadržaja. Što se tiče info-zabavnog sistema, udobnosti i bezbednosti, Opening Edition standardno poseduje UConnect sistem navigacije sa 6,5-inčnim ekranom osetljivim na dodir, automatsku klimu sa dve zone, pasivno otključavanje i pokretanje vozila, zadnje senzore za parkiranje, tempomat, svetla za maglu, i elektronski sklopive retrovizore.

Ponuda motora na seriji Opening Edition uključuje 1,6-litarski MultiJet II dizel motor od 120 ks sa manuelnim menjačem od šest brzina u kombinaciji sa pogonom na prednjim točkovima, 2,0-litarski MultiJet II motor od 140 ks sa manuelnim menjačem sa šest brzina i pogonom na sva četiri točka, i 1,4-litarski MultiAir2 benzinski motor sa 140 ks sa manuelnim menjačem od šest brzina i pogonom na prednjim točkovima.

Kupujem polovan automobil: šta da kupim Peugeot 406 ili Lybru?

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.