Novi salon Great Wall-a u Jagodini

Great Wall pravi ozbiljnu servisnu mrežu u Srbiji. Iza svega stoji ozbiljna firma Centar S, koja je nekada bila glavni uvoznik Toyotinih i Hondinih automobila.

Predstavnici kompanije Great Wall i Auto kuće „Ozon“ svečano su otvorili novi servisno-prodajni centar u Jagodini.  Na 150 kvadratnih metara izložbenog i 650 kvadratnih metara servisnog prostora, ekskluzivno će se prodavati i servisirati vozila Great Wall-a, najvećeg privatnog proizvođača automobila iz Kine.

TESTIRALI SMO: Great Wall H6 2.0 TCI

Testoviautomobila-RS-LOGO

„Posetioci će u ovom servisno-prodajnom centru imati priliku da vide modele H5, H6, kao i pickup Steed 5 Hunter. Takođe, ovde će moći da dobiju sve informacije o našim vozilima, a kupcima je obezbeđen moderni servis, sa svom pratećom opremom“, istakao je Radovan Berić, direktor GWS Auto Group.

AK „Ozon“ je, pored „Centra S“ u Beogradu, Auto kuće „Raavex group“ u Nišu, „Gota Car Group“ u Novom Sadu i „Mehanizacije Trgomen d.o.o“ u Kraljevu, deo Great Wall dilerske mreže koja obuhvata sve delove Srbije.

Great Wall trenutno u Srbiji ima bolje servise od Peugeota. A posle se neki čude, zašto je prodaje Peugeota kod nas tako mizerne? Pa i Srbi su shvatili značaj dobro servisa! Bez dobrog servisa sa bilo kojim automobilom ste u velikom problemu. Aleksandar Todorović urednik www.Najboljiauto.com i www.Testoviautomobila.rs

TESTIRALI SMO: Great Wall H6 2.0 TCI

petrol_logo

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.