Ojačajte imunitet – poljupcima

Ljubav je ono što nas pokreće, što stvara život, i vezu koja ima vrednost, i koja može biti večna, ako večno potraje i uvažavanje. Ljubite se dragi moji svaki dan, svaki čas, kad god možete, i gde god možete. Ako nekom smeta što to radite, slobodan je da okrene glavu, i vi okrećete glavu kad vidite nasilje, i neprijatne situacije. Nemojte se stiditi što volite i ljubite. Trebalo bi da se stide oni koji mrze.

Aleksandar Todorović

Potpuna zabrana pušenja uskoro!

Testoviautomobila RS LOGO

Pre ćete se, objašnjavaju lekari, razboleti preko manje intimnog kontakta kao što je rukovanje, a od ljubljenja možete da imate više koristi.

Jednim poljupcem od desetak sekundi razmeni se čak 80 miliona bakterija, pa mnogi taj “čin” smatraju nehigijenskim. Ali postoje i dobre bakterije, koje nas štite od onih loših. To valjda znate? Isto tako verujem da znate da ako imate odličan imunutite, da vam vam većina bakterija ne može ništa.

ljubav.

Međutim, stručnjaci kažu da se na taj način poboljšava imuni sistem ljudi kojim se bore protiv bolesti. Pre ćete se, objašnjavaju lekari, razboleti preko manje intimnog kontakta kao što je rukovanje, a od ljubljenja možete da imate više koristi.

“Saznanje da razmenjujemo 80 miliona bakterija tokom svega deset sekundi strasnog poljupca možda deluje kao nezdravo, posebno kada je sezona gripa. Međutim, istina je da uz sve te bacile postoji mnogo više dobrih strana za one koji se ljube”, kaže Šeril Kiršenbaum, autorka knjige “Nauka ljubljenja” i direktorka instituta “Enerdži pol” pri Univerzitetu Teksas.

Da li se vi ljubite, ili da bi želeli da se ljubite svaki dan sa osobom koja vas voli, i koju vi volite?

poljubac

Testoviautomobila RS LOGO

Zašto i dalje vozimo kad smo cirke

Čega se pametan stidi – Budala se ponosi

Ovo su najbolji automobili ove godine!

Modernizovana Lada Niva: Cena 6.500 evra

Volvo