Opel: Novi Adam Swing Top i Easytronic 3.0

Šampion individualizacije, Opel ADAM, biće od sada još unikatniji. Nemoguće? Pogrešno! Nove tehnologije i detalji će proširiti šarenoliku porodicu ADAM: Swing Top platneni krov, prethodno ekskluzivno promovisan u mini „krosoveru“ ADAM ROCKS, sada je dostupan i u „standardnoj“ verziji urbanog „lifestyle“ automobila. Novi ADAM SWING TOP u ponudu stavlja nesputan pogled ka nebu pritiskom na dugme.

Novopečeni vlasnici ADAMa će dobiti još više opcija u cilju personalizacije svojih vozila sa novim ADAM GLAM Extreme Package „Hashtag“ paketom. Opel je takođe povećao broj opcija kada su menjači u pitanju, tako da je u ponudu stavljen Easytronic 3.0, najnoviji u porodici automatizovanih menjača, namenjen vozačima koji ne žele konstatno sami da menjaju stepene prenosa. Novi sistem ne samo što obezbeđuje brže i uglađenije promene stepena prenosa, već pomaže smanjenju potrošnje goriva i redukciji štetnih gasova za oko osam odsto.

„Ove nove atraktivne mogućnosti će dodatno osnažiti pozicije naše velike ADAM porodice i svakome će pružiti mogućnost da konfiguriše ADAM po svom ličnom nahođenju“, objasnio je Peter Kristijan Kispert (Peter Christian Küspert), potpredsednik sektora prodaje i postprodaje u okviru Opel grupe. „Izbor boja se takođe proširuje. Dodali smo nove boje, „sjajno sivu“ i „Neo Marangu“, tako da kupci mogu da biraju između 19 različitih boja.“

ADAM sa Swing Top krovom: Čisto zadovoljstvo sa „vetrom u kosi“

Fanatici, kada je u pitanju svež vazduh, sada imaju dodatnu opciju na raspolaganju, jer pored mini „krosovera“ ADAM ROCKS i „standardni“ ADAM može da se poruči sa Swing Top sklopivim platnenim krovom. ADAM sa Swing Top opcijom je baziran na ADAM JAM konfiguraciji, a putnicima nudi nesmetan pogled ka nebu za jedva pet sekundi. Krov se povlači do C stuba pritiskom na dugme. Može da se zatvori do brzine od 140 km/h. Slojevi, uključujući i centralni sloj od neoprena, čine Swing Top platneni krov izuzetno robusnim i izdržljivim. Pored toga, čitav krovni modul je akustički podešen u cilju što bolje zvučne izolacije. ADAM sa Swing Top krovom nudi čist „kabriolet“ osećaj bez tipičnih hendikepa koji karakterišu takvu vrstu vozila, i to po početnoj ceni od 14.990 evra sa PDV-om (u Nemačkoj). Dizajnom krova nisu ugroženi niti prtljažnik niti sveopšta preglednost, bez obzira da li je krov otvoren ili zatvoren.

POSTAVITE DRAGI ČITAOCI I VI PITANJE (KLIKNITE OVDE). DA LI ŽELITE DA I VAMA PRONAĐEM DOBAR POLOVAN AUTOMOBIL?

Najbolji porodični auto za 2.500 evra

G.Todoroviću preporučite mi karavan za 4.000€

Oštetio sam felnu 

Plivajući zamajac: sve prevare 

Pitali ste A.Todorovića: Grande Punto 1.2 Vs Clio 3 1.2 16V?

Renault Capture ili Škoda Yeti?

Remont plivajućeg zamajcaajstora

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.