Petak 13. – Vaš novi srećan dan!

U NISSAN LF Auto Centru petak, 13. April 2018. je srećan dan

Jedinstvena prilika za rezervaciju modela Pulsar 1.5 dCi Limited Edition. Skoro šest meseci je proteklo od poslednjeg „srećnog petka“ (13. oktobar 2017.), koji je u LF Auto Centru, ovlašćenom distributeru marke Nissan Nissana, ustanovljen kao dan za posebne prilike kroz specijalne uslove za kupovinu i servisiranje vozila renomirane japanske marke.

Oni koji su propustili da prošlog „srećnog petka“ kupe novi Nissan, imaju priliku da u salonu LF Auto Centra to učine u petak 13. Aprila 2018.
Štaviše, istu šansu imaju i oni koji su bili neodlučni pa na nedavno završenom BG Car Show u Beogradu nisu odabrali neki od atraktivnih Nissanovih modela: akcijski uslovi i propratne pogodnosti tog dana u LF Auto centru će biti zaista izuzetne. Osim toga, domaćin se posebno potrudio da zainteresovanima omogući da u pretprodaji rezervišu svoj primerak modela Pulsar 1.5 dCi Limited Edition za koji postoji veliko interesovanje, a koji na naše tržište stiže u veoma ograničenoj količini sa izuzetno atraktivnom ponudom.

TESTIRALI SMO: Nissan X-Trail 1.6 DCI X-Tronic

LF Auto Centar je za ovu priliku obezbedio da klijenti koji dođu tog dana mogu da probaju sva vozila iz game NISSAN uključujući i model Pulsar koji će moći da se rezerviše u pretprodaji. Već po običaju, većina modela će biti spremna za isporuku odmah, a osim specijalnih cena, pripremljeni su i posebni uslovi finansiranja sa atraktivnim kamatnim stopama i minimalnim pratećim administrativnim troškovima.

Na popust od čak 20 odsto tog dana mogu računati i oni koji su već vlasnici nekog od Nissanovih vozila, a žele da nabave novi deo ili da dodatno opreme svog mezimca. Ako je, pak, potrebna servisna usluga, ne treba propustiti priliku da se tog petka ona i obavi ili da se barem zakaže termin u servisu ovog auto centra, jer će vlasnici svakako ostvariti značajnu uštedu.

Novi i poslednji petak sa datumom 13 u ovoj godini sledi tek u julu.
Zbog toga u Nissan-LF Auto centru sugerišu da se sreća ipak oproba u petak 13. aprila 2018.

TESTIRALI SMO: Nissan Juke 1.2 DIG-T

Za detaljnije informacije, molimo kontaktirajte:
Nissan-LF Auto centar
E mail: prodaja@nissan-lf.rs
Tel. 011/ 314-32-11

Volvo