Petrol otvorio najnoviju benzinsku stanicu u Beogradu.

Nastavljen kontinuitet širenja. Srbi konaačnu mogu da kupuju gorivo evropskog kvaliteta. Kvalitet goriva na Petrolovim pumpama je isti kao na pumpama u Sloveniji. Nema nikakve razlike.

Puštanjem u rad BS Ada u Beogradu, u Oktobru, kompanija Petrol, član Petrol Grupe, energetskog lidera u regionu, nastavlja ekspanziju na tržištu Srbije. Otvaranjem druge BS u Beogradu, kompanija Petrol nastavlja investicioni ciklus širenja maloprodaje naftnih derivata u Srbiji.

Kompanija Petrol je puštanjem u rad BS Ada Beograd, na lokaciji Obrenovački put u pravcu iz Beograda, otvorio svoj deveti maloprodajni objekat, drugi u gradu Beograd. Petrolov maloprodajni objekat u Beogradu, kao i svi dosadašnji, modernog je i multifunkcionalnog dizajna usmerenog ka pružanju najšireg spektra usluga, pa je tako na jednom mestu objedinjena kvalitetna usluga uz ponudu visokokvalitetnog goriva porodice Q Max, motornih ulja, kao i robe široke potrošnje.

Petrol nudi sve vrste aditiviranog goriva Q Max koja kvalitetom premašuju standarde na domaćem tržištu. Vozači koji koriste Petrolova Q Max goriva pružaju veću efikasnost i zaštitu motorima vozilima kojima upravljaju, veću ekonomičnost, a usled smanjene potrošnje, dodatno smanjuju štetnost i emisiju izduvnih gasova u životnu sredinu, te im je na taj način omogućeno da budu odgovorniji prema prirodi.

petrol-1000

Petrolov nov objekat u Beogradu ima odlično snabdeven mini-market Hip Shop sa bogatim asortimanom robe široke potrošnje, kao i široku ponudu auto kozmetike. Pored minimarketa tu su još i petrolova Kafa na putu – coffe to go, ulaznice za većinu sportskih, kulturnih i koncertnih dešavanja,kako u zemlji, tako i u regionu. U svom sastavu ova benzinska stanica ima i kafe bar, gde vozači mogu da se odmore prilikom svog putovanja.

Prilikom puštanja u rad BS Petrol Ada, direktor Petrola d.o.o. Željko Bjelan je izjavio: “U Petrolu smo ponosni na svoju mrežu benzinskih servisa, koji mogu služiti za primer brojnim naftnim multinacionalnim kompanijama. Mi uvek želimo ponuditi više, pokušavamo biti inovativni i u tom pravcu se naš maloprodajni lanac i razvija.«

Na području energetike ima još mnogo mogučnosti za razvoj i zato Petrol pravi u Srbiji velike korake napred – otvoren je terminal u Smederevu, firma Beogas in Rodgas šire svoju mrežu kako u Beogradu kao i u Šimanovcima, Pećincima te Bačkoj Topoli.

petrol_logo

Društvo ima ugovor sa Vladom Republike Srbije za obavljanje delatnosti od opšteg interesa iz koga proističu licence za obavljanje energetskih delatnosti: distribucija prirodnog gasa,upravljanje distributivnim sistemom za prirodni gas,trgovina na malo prirodnim gasom tarifnim kupcima. Drustvo trenutno ima oko 12.000 korisnika prirodnog gasa i ostvaruje godišnju prodaju od oko 15.000.000 m3 prirodnog gasa.
Naravno tu je još naše preduzeće Eltec Petrol koje nudi najbolja energetska rešenja.

Prilikom puštanja u rad BS Petrol Ada, član Uprave Petrola d.d. Ljublana mag. Rok Vodnik je izjavio:
»Živimo u svijetu koji se brzo kreće i tu intenzivnu mobilnost Petrol je prepoznao i prilagodio se novim promenama. Svojim finansijskim resursima i znanjem nastojimo da unaprijedimo život u sredini u kojoj poslujemo podjednako brinući i o životnoj sredini i podižući kvalitet života.«

Kao i svaki put, prilikom puštanja u rad nove benzinske stanice Petrol donira neke od ustanova u svom okruženju u kome posluje. Ovoga puta to su to :

Dom za decu i mlade ometene u razvoju „ Sremčica“ i Škola za osnovno i srednje obrazovanje dece ometene u razvoju sa domom „ Sveti Sava“ Umka

Predsednik Opštine Čukarica Srđan Kolarić, na otvaranju BS Ada je izjavio »Čukarica je otvorena opština koja kroz konkretne mere stvara bolji privredni ambijent, jer je to i osnovni preduslov za njen dalji razvoj. Drago nam je da je jedna uspešna kompanija kao što je Perol dd Ljubljana našla interes da proširi svoje poslovanje na teritoriji GO Čukarica i time ujedno doprinese privrednom razvoju opštine.“

najbolji-_auto_logo_670-1

Volvo