Polovan BMW X3 ili Toyota Corolla 1.6?

Pitanje: Poštovani g. Todorovicu, molim vas za odgovor oko mojih dilema, bez objavljivanja mog punog imena. Miroslav L. iz Niša vozio sam Chevrolet Kalos vise od 11 godina prelazeći do 12000 km godišnje I prodao ga ovih dana. Sada intenzivno razmisljam o novim kolima vozeći povremeno ženinog Punta, pa imam nekoliko dilema. Najpre, novi slabiji po klasi ili polovni automobil do 2000cm. Volim SUV vozilo, ali kako nemam dovoljno novca za RAV4 ili novi Nissan x-trail koji me oduševljava, a Reno Kadjar je takodje skuplji u pravoj opremi, dilemu sam sveo na sledeca tri automobila: Škoda octavia, Mazda3 ili Toyota corolla. Odlucio sam se za Toyotu corollu, 1,6 benzinac, pa vas molim za komentar da li sam napravio dobar izbor? Novi auto bih kupio sledece godine, mozda u vreme sajma automobila, ukoliko do tada ne kupim polovni automobil.

Pitajte Aleksandra Todorovića

Kako da proverim da li je vraćena kilometraža?

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

TESTIRALI SMO: Infiniti Q50 2.2d

Polovan BMW X3 ili Corolla 1.6?

 

Uz ovaj auto bih vremenom (kada skupim novac) zamenio nezamenljivi Suzuki samurai iz 1985.g. (slikao ga ali ne mogu da ga stavim na sajt za prodaju) sa polovnim Suzuki Jimnijem ili polovnim RAV4, mozda cak I Grand vitarom 1.9ddis ali viatare mnogo troše gorivo, koji bi sluzio za planinarenje i kratku gradsku voznju.

Da li se slažete da je ovde najpogodniji izbor mali Jimny kao naslednik samuraja ili grešim jer nema mesta za drugare. Naravno, ono što podriva moju odluku je želja da vozim auto više klase, pa razmišljam o polovnim automobilima novijeg datuma kao što je 2010 godina I pristojno stanje.

Posebno sam zagrejan za Audi A4, BMW X3 ili X1 i sve više za Mercedes B200 cdi. Kojem od ovih polovnih automobila bi Vi dali prednost (znam da bi se odlucili za novi automobil) I postoji li “poverljivi” auto plac polovnih ? DA li je auto plac Holliday u Šapcu, za koji sam dobio preporuku prijatelja koji je kupio licitirajući preko njih dobar Citroen C4 za oko 8500 eura, zaista pouzdan, kakvi su vasi utisci pošto ste ih posetili?

Gledao sam I beogradske placeve, Bavaria Cars, Cars Market I RSM Company. Toyota centar i brojne novosadske I suboticke placeve I sve me to previse sludjuje, tako da ne mogu da se odlučim, čekajući martovski sajam i proleće. Neverovatno je da u Nišu newma dobrih kola I da su skuplja nego u Beogradu , a Vojvodina je najpogodnija. Pomalo sam sludjen na polju opredeljenja za polovne automobile, ali me nešto vuče da probam jer sam uvek vozio novi domaći auto I sada korejanski sa kojim nisam imao nikakvih problema (ipak želeo sam malo jači motor I manji potrošać). Spreman sam da uplatim iznos koji odredite za vaš komentar i savet, odmah po dobijanju mejla. Unapreh zahvalan, Miki.

Molim vas da ne objavljujete puno ime na vasem sajtu, moze samo Miki. Takodje, odgovor nije hitan, moze i do sledeceg ponedeljka. Sto se tice limita, za novi auto sa ovim beskamatnim kreditom do 17000 eura, a za stari mozda do 11/12000 eura maksimalno, a idealno oko 10.000. Naravno, ako moze da se nadje auto oko 2011 godiste i do 100000 km, a klase iznad Tojote.

 

ODGOVOR NA OVO PITANJE PROČITAJTE NA MOM DRUGOM PORTALU NAJBOLJIAUTO.COM, KLIKNITE DOLE NA LINK. HVALA. 

Polovan BMW X3 ili Corolla 1.6?

 

Pitajte Aleksandra Todorovića

Kako da proverim da li je vraćena kilometraža?

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

 

DSC_3314c

Čak mi i prijatelji plaćaju za moje znanje i usluge, jer naravno i njima tražim automobile, i ne traže da ja to finanansiram, jer znaju da imam i bebu i kredit. Opcija da vam ja nađem auto, a da vi nečete da ga kupite, je isključena. Lepo sam napisao, kontaktirajte me samo ako u meme imate MAKSIMALNO poverenje.Retko se dešavalo da neko neće da kupi auto koji ja nađem, a sada ne dopuštam da se to ikada više desi.To bi značilo da ja ne znam svoj posao, a da vi znate? Da li je tako? Ako jeste nema ljutnje, sami tražite automobil. Ionako je uslov da vam ja tražim automobil da me reklamirate, pored svega gore navedenog. Želim vam mnogo dobrog zdravlja i da kupite auto koji će vas dobro služiti. Marka je bitna, ali je mnogo bitnije u kakvom je stanju auto koji kupite.
Foto: Aleksandar Todorović, Testoviautomobila.rs

Pitajte Aleksandra Todorovića

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI . Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Ako vam je hitno potreban odgovor, u roku od 24h cena je 2 500 dinara.
RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Pitanja možete slati i na moj drugi sajt www.Najboljiauto.com/pitajte

A možete ih postavjati i preko mojih Facebook stranica, Testovi Automobila Srbija ili Najboljiauto.

Za 3 000 dinara dobijate analizu automobila iz vašeg pitanja. Osim u banci, možete uplatu izvršiti preko Postneta u bilo kojoj pošti u Srbiji. Info na 011/3022 – 014 ili na www.posta.rs. odgovor od 3.000 dinara. Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din. Ako vam i tražim auto, onda uplatite i 12.000 dinara (za troškove goriva i mojih majstora) i sken lične karte (potrebno je vlasniku automobla koji vam prodaje auto). Ako vam tražim auto, onda ću vam razumljivo napisati i detaljnije odgovore. Zašto? Pa zato što ako neko plati 3000 din dobije jednu vrstu odgovora, a ako neko plati 15 000 dinara, realno je da dobije precizniji i kvalitetniji odgovor. Usmeni odgovor je mnogo detaljniji i direktniji. Ukupna cena za traženje automobila zavisi od vašeg izbora modela. Ako zahtevate da vam tražim auto koji je redak na tržištu moj honorar je srazmerno veći. – Cenu honorara formiram i u odnosu na cenu vozila koju vam tražim, nije isto za auto od 3.000 e i vozilo od 10.000 evra, to je takođe sasvim razumljivo. Stalno mi se javljaju čitaoci, koji misle da ja za 100 e mogu da vam nađem auto. Minimalna provera jednog automobila, ona osnovna je 20 evra, ako proverim bar 10 automobila koliko to košta? Ja znam da vi kupujete automobile preko sajtova napamet, ali ozbiljan čovek proveri auto pre kupovine, zar ne? Ukoliko nemate maksimalno poverenje u moj način rada, moje majstore i mene, nemojte me molim vas kontaktirati! Angažujte svoje majstore, tako je bolje i za vas, i za mene. Hvala na razumevanju!

Za korisnike iz Srbije:
RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Polovne automobile tražim samo za redovne čitaoce, Ukoliko insistirate da i vama pomognem u traženju automobila, morate mi prvo poslati detaljno pitanje, uplatiti 3 000 din, i sačekati odgovor. Kada procenim da su vaši zahtevi realni ja ću vam pronaći i ako sam u mogućnosti i prodati vaš automobil (za onoliko koliko realno vredi, a ne za cenu koja stoji u oglasima, naravno ukoliko vaš auto nema vraćenu kilometražu) u roku od 7 dana. Cena traženja automobila zavisi od mnogo faktora, ali imajte na umu da ja ne mogu finansirati proveru automobila koji vi kupujete.
Nemojte mi slati pitanja ukoliko niste izvršili uplatu. – Besplatno NE odgovaram na vaša pitanja, jer nemam vremena. Najbolje je da angažujete svoje majstore! Ako ipak odlučite da kontaktirate mene, to učinite samo UKOLIKO IMATE U MENE MAKSIMALNO POVERENJE!

Ne proveravam auto koji ste vi našli, jer 99% automobila koje vi nađete ima vraćenu kilometražu u proseku 300 000 km. Zašto da vam naplatim 40 evra da bi morao da vam kažem da je auto koji ste vi našli loš? Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din.

 

Ako ste iz Crne Gore, Hrvatske, BiH, Austrije, ili Makedonije, cena odgovora je 25 evra, a placate prosto preko WESTERN UNION-a. Ako želite odgovor za 24h, onda je 40 evra, u protivnom rok je u proseku 7 radnih dana.
Cena je tri puta veca preko PayPal-a, dakle 75 evra.
Ukoliko nemate maksimalno poverenje u moj način rada, moje majstore i mene, nemojte me molim vas kontaktirati! Angažujte svoje majstore, tako je bolje i za vas, i za mene. Hvala na razumevanju!

 

Volvo