Polovni automobili za 2.000 evra

Pitanje: Poštovani gospodine Todoroviću, sa velikim uživanjem sam čitao vaše odgovore na pitanja, i naravno vaše cenjene testove. Realno, ja ne mogu da kupim nov automobil, jer platu dobijam na ruke, dakle kreditno sam nesposoban, a žena mi je prijavljena na minimalac, tako da je to naša slika i prilika. Računam da ću sa mojom platom od 400 evra, moći koliko toliko da održavam neki Punto ili Corsu. Najviše mi se dopada Golf IV, ali ja imam oko 2.000 € za kupovinu u ovom trenutku.

Testoviautomobila RS LOGO

Detaljno sam pročitao vaše najnovije odgovore, i zaista vas podržavam u tome što ljude realno upozoravate da je polovno, polovno, i da su kod polovnjaka kvarovi nešto sasvim redovno, i normalno. Zato ja planiram da kupim polovan auto koji nije skup za održavanje. Imam majstora i za Punto, i majstora koji održava Opele i VW-e automobile.

danas

Uvek sam kupovao polovna kola, a ne nova, jer ne mogu da dobijem kredit, ali mi je auto neophodan zbog posla. Plus mi je drugo dete na putu, pa to mora biti verzija sa petoro vrata. Prelazim godišnje oko 30.000 km, a ne želim da ugrađujem gas, jer i moj otac, i kum, i kolege na poslu imaju kola sa ugrađenim plinom, i svako čas su u servisu, i stalno im se pale neke lampice. Samo komšiji sa Jugom plin radi perfektno, ali meni Jugo nije opcija, jer mi je isuviše mali i nema petoro vrata.

Da li da kupim benzinca ili dizelaša?

J.Kovačević.

Odgovor Aleksandra Todorovića možete pročitati u rubrici AUTO na portalu Danas.rs (klikni ovde)

ili dole na linlku:

Rubrika: Pitajte Aleksandra Todorovića

Šta kupiti – dizelaš ili benzinac?

– See more at: http://www.danas.rs/auto.1171.html?news_id=327207&title=%C5%A0ta%20kupiti%20%E2%80%93%20dizela%C5%A1%20ili%20benzinac?#sthash.XbixTcqm.dpuf

najbolji-_auto_logo_670-1
Volvo