Postavi pitanje!

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, pošaljite mi pitanje. Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Ako vam je hitno potreban odgovor, u roku od 24h cena je 2 500 dinaraZa 1 499 dinara dobijate TEMELJNU ANALIZU 2 automobila. Ako uplatite 1 899 din, dobijate TEMELJNU ANALIZU svih modela iz vašeg pitanja, I mogućnost da mi do kraja meseca postavite do 5 dodatnih kraćih pitanja, besplatno.
 
Za korisnike iz Srbije:
RAČUN: 285 – 0331662360001 – 85
Sberbank
Ako ste iz Crne Gore, Hrvatske, BiH, Austrije, ili Makedonije, cena odgovora je 15 evra, a plaćate prosto preko WESTERN UNION-a.
Cena je tri puta veća preko PayPal-a, dakle 45 evra.

Polja označena sa * su obavezna.

Volvo

1 komentar

 1. lazar

  Poštovani ,

  Prodao sam svoju staru mazdu 6 mzr cd 129 iz 2011. godine i tražim neki manji benzinski auto uglavnom za grad i poneki put na more …

  Izbor mi je između Aurisa 1,6 Style i Honde Civic 1,8 sport .

  Toyota me zabrinjava u smislu škriputave instrument table a Civic me zabrinjava uglavnom cenom koja je veća za oko 1900€ i za koju ne znam da li je vredi platiti ako se već pare imaju .
  Takođe primetio sam da je kontrast na Aurisovom multimedijalnom sistemu očajan i da čim ima malo više sunca tu se ništa ne vidi …

  Realno na osnovu kratkih test vožnji mislim da je Civic bolji auto a zanima me ukratko šta Vi mislite ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *