Postavi pitanje!

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI (KLIKNI OVDE). Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Ako vam je hitno potreban odgovor, u roku od 24h cena 4000 dinara.  Za 6 000 dinara dobijate analizu svih modela iz vašeg pitanja. Možete uplatu izvršiti i u Hrvatskoj u bilo kojoj banci (60 eura), u Srbiji 6000 dinara. Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din, što vam i preporučujem. Ako vam i tražim auto, onda uplatite 18.000 dinara i sken lične karte, to je iznos mojih troškova.  Majstori naplaćuju pregled svakog vozila. I vi ste sigurno plaćali majstore i to puno puta, da vam pogledaju na placu ovaj, ili onaj auto, zar ne? Dakle ti troškovi su prosto neizbežni.
 

Za korisnike iz Srbije:

 

RAČUN: 285233504000184788
AIK banka / Sberbank

Polovne automobile tražim samo za redovne čitaoce,  Ukoliko insistirate da i vama pomognem u traženju automobila, morate mi prvo poslati detaljno pitanje, uplatiti 6 000 din (ili 4 000 din za usmeni odgovor), i sačekati odgovor.  Kada procenim da su vaši zahtevi realni ja ću vam pronaći i ako sam u mogućnosti i prodati vaš automobil (za onoliko koliko realno vredi, a ne za cenu koja stoji u oglasima, naravno ukoliko vaš auto nema vraćenu kilometražu) u roku od 7 dana. Cena traženja automobila zavisi od mnogo faktora,  ali imajte na umu da ja ne mogu finansirati proveru automobila koji vi kupujete.

Nemojte mi slati pitanja ukoliko niste izvršili uplatu.  – Besplatno NE odgovaram na vaša pitanja, jer nemam vremena. Najbolje je da angažujete svoje majstore! Ako ipak odlučite da kontaktirate mene, to učinite samo UKOLIKO IMATE U MENE MAKSIMALNO POVERENJE! 

Ne proveravam auto koji ste vi našli, jer 99% automobila koje vi nađete ima vraćenu kilometražu u proseku 300 000 km. Zašto da vam naplatim 40 evra da bi morao da vam kažem da je auto koji ste vi našli loš?

Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din. Majstore morate vi platite, pregledi nisu besplatni, i unapred vam naplaćujem za njih 18 000 din. Kad vam nađem auto naplatim vam i moj honorar, koji zavisi od mnogo faktora.

Ako ste iz Crne Gore, BiH, Austrije, ili Makedonije, cena pismenog odgovora je 50 evra, za sve vas iz Hrvatske je 40 evra (zato što sam sva pitanja koja sam dobijao u poslednjih 20 godina bila uglavnom iz Hrvatske) a plaćate prosto preko WESTERN UNION-a. Ako želite USMENI odgovor za 24h preko VIBERA, onda je 35 evra, u protivnom rok je u proseku 10 radnih dana.
Cena je veća preko PayPal-a, ona je 85 evra.

Ukoliko nemate maksimalno poverenje u moj način rada, moje majstore i mene, nemojte me molim vas kontaktirati! Angažujte svoje majstore, tako je bolje i za vas, i za mene. Hvala na razumevanju! 

Ako ste iz Crne Gore, Hrvatske, BiH, Austrije, ili Makedonije, cena odgovora je 25 evra, a plaćate prosto preko WESTERN UNION-a.
Cena je tri puta veća preko PayPal-a, dakle 50 evra.

Polja označena sa * su obavezna.
Volvo

1 komentar

 1. lazar

  Poštovani ,

  Prodao sam svoju staru mazdu 6 mzr cd 129 iz 2011. godine i tražim neki manji benzinski auto uglavnom za grad i poneki put na more …

  Izbor mi je između Aurisa 1,6 Style i Honde Civic 1,8 sport .

  Toyota me zabrinjava u smislu škriputave instrument table a Civic me zabrinjava uglavnom cenom koja je veća za oko 1900€ i za koju ne znam da li je vredi platiti ako se već pare imaju .
  Takođe primetio sam da je kontrast na Aurisovom multimedijalnom sistemu očajan i da čim ima malo više sunca tu se ništa ne vidi …

  Realno na osnovu kratkih test vožnji mislim da je Civic bolji auto a zanima me ukratko šta Vi mislite ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.