PRIPREMITE SVOJ CITROËN ZA HLADNE DANE

Počela je velika servisna akcija za sve vozače Citroën vozila u Srbiji. Kompanija AVTONOVA KAB, ekskluzivni uvoznik i ovlašćeni distributer i serviser u svom sastavu poseduje najsavremeniji dijagnostičko-servisni centar za sva Citroën vozila. U servisu će svako vozilo biti profesionalno servisirano originalnim rezervnim delovima. Poseduju i najsavremeniji limarsko-farbarski pogon, gde u najkraćem roku može da se dobije kompletna usluga po evropskim standardima. Servis ima ugovore o saradnji sa skoro svim osiguravajućim kućama, a prodavnica u Citroën centru snabdevena je sa više od 4000 različitih originalnih delova i dodatne opreme za sva Citroën vozila.

Servisna akcija podrazumeva “Servisni paket”, odnosno sniženu akcijsku cenu za modele Citroen C1, C2, C3, C4, C4 Picasso, C5, Xsara, Xsara Picasso i Berlingo. Servisni paket sadrži: motorno ulje Total, filter vazduha i filter ulja. Dobija se za cenu od samo 3.890 do 4.690 dinara, u zavisnosti od modela vozila, u koju je uračunat i rad na zameni navedenih delova.

Foto: Aleksandar Todorović

Foto   Aleksandar-Todorovic-Pored ovoga, svi vozači Citroën-a koji dodju u vreme akcije dobijaju besplatno očitavanje autodijagnostike i pregled 20 kontrolnih tačaka na vozilu. Takodje, svi korisnici Citroën servisa za vreme trajanja servisne akcije dobijaju 10% popusta na sve druge rezervne delove i na rad. Ukoliko nameravate da zamenite svoje vozilo za neki od novih modela Citroën-a, možete da posetite Citroen centar i saznajte više o našoj akciji “staro za novo” i povoljnim uslovima finansiranja, kao i kasko osiguranja novih i polovnih vozila.

Požurite i zakažite svoj termin za servisiranje na neki od sledećih brojeva telefona: 011/3538-589; 3538-583 i 3538-553, putem mejla: servis@citroen.rs ili preko sajta: http://www.citroen.rs/zakazite-sastanak/

Servisna akcija odvija se istovremeno i u svim ostalim ovlašćenim Citroen servisima u Novom Sadu, Bačkoj Topoli, Pančevu, Zemunu i Nišu.

Testoviautomobila.rs: Testirali smo Citroën C4 1.6 HDI

 

TESTOVIAUTOMOBILA.RS: Testirali smo Clio Grandtour 1.2 TCE

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.