Kakva je ova Corsa iz oglasa? Da li je Golf IV dobra kupovina?

Pitanje: Poštovani gospodine Todoroviću, šaljem vam i peto pitanje po redu. Poznanik mi nude nekoliko automobila, inače vlasnik je auto placa Top automobili, Nbg, preko puta buvljaka. Inače par puta sam ga pitao da li ima nesto za mene on je rekao ne, nista sto bi preporucio… sad mi kaze da ima. Pežo 206 2.0 hdi, kaže 1900e neka cena, mora limarijski da se sredi za 100e i Golf 4 1.9 tdi, 2003 godiste, kaze 2.900 e. To su kao neke najniže cene, ima li to smisla gledati

i poznanik nudi corsu

http://www.polovniautomobili.com/oglas5488289/opel_corsa_c/
nema klimu, al kaze odrzavana, dobio dete i juri veci auto. Dakle samo odprilike, ima li nesto od ovoga ikakvog smisla? Nenad.

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi g.Nenade, pogledao sam ovu Corsu, ona ima ugrađeni gas, a nema klimu, kako mislite kasnije da je prodate? Ugrađeni gas sigurno joj nije produžio životni vek, tako da izbegavajte automobile sa ugrađnim gasom, koštaće vas više njihovo održavanje. Corsa je prešla 235,000 km, dakle pri kraju je svoj životnog veka. Ja vam sigurno neću preporučiti da kupite ovaj automobil.

Što se Peugeota 206 tiče, to je sjajan automobil, ali sa jako nežnim trapom, i na žalost, ne spada u grupu najpouzdanijih automobila. Preporučujem 206+, on je preležao sve dečije bolesti, ako kupujete Peugeot, kupite neki model star do 5-6 godina. Kupovina Peugeota starog preko 10 godina je utopija, osim ako nemate dovoljno veliku platu da održavate takvo vozilo.

VW Golf IV 1.9 TDI je sjajan automobil, to vredi pogledati, znajte da 1.9 TDI (PD) nije jeftin za održavanje, ili bolje reći za popravke, jer je pumpa-dizne sistem u proseku skuplji za remont od motora sa common-rail sistemom ubrizgavanja slične radne zapremine. Pošaljite mi linkove Golfa IV i Peugeota, pa da ih prokomentarišem.

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.