PSC Komnenović: Velika garancija za polovne automobile

PSC Komnenović za one koji nemaju novca za nove automobile, ili smatraju da prelaze godišnje jako malo kilometara, pa im odgovora i provereni polovni automobil sa garancijom, nudi polovnjake sa garancijom od 5 godina. Šta to sve preciznije znači razgovarali smo sa direktorom Ivanom Ristovskim.

 

 

PSC Komnenović član je Nemačke AVAG grupacije (www.avag.eu) koja na području Nemačke, Austrije, Poljske , Mađarske ,Hrvatske I Srbije ima 133 prodajno servisna centra. Uz Opel koji je naš prvi brend, AVAG grupacija zastupa još 13 proizvođača automobila. Godišnja prodaja u prošloj godini iznosi preko 80 000 vozila od kojih je 45 000 novih i 35 000 polovnih vozila. Društvo Komnenović d.o.o. (PSC Komnenović) u Srbiji posluje sa, kupcima I vlasnicima Opel-a na već dobro poznatoj lokaciji u ulici Dragoslava Srejovića 2c.

U našem servisu nudimo potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila kao I prodaju guma, hotel za gume, limariju i lakirnicu, ukratko, potpunu uslugu na jednom mestu. Svojim kupcima nudimo i savetovanje o najpovoljnijim uslovima finansiranja i osiguranja vozila – sve na jednom mestu i u najkraćem vremenu bez puno papirologije.

Imajući u vidu sve navedeno, sa sigurnošću se možete pouzdati u PSC Komnenović kao poslovnog partnera, jer svako Vaše vozilo kupljeno kod nas možete predati školovanim serviserima i biti sigurni da će prodaja, servis ili popravka biti obavljeni stručno i u najkraćem mogućem roku kako bi Vas vaš ljubimac na 4 točka dugo i pouzdano služio.

Aleksandar Todorović: Gospodine Ristovski koja je vaša poslovna filozofija?

Ivan Ristovski: Celu našu poslovnu filozofiju usmeravamo prema jednom cilju – zadovoljstvu naših klijenata. Ključne reči našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o zadovoljstvu odnosom i uslugom pri kupovini automobila ili održavanjem i servisiranjem vozila odnosno ponudom servisnih usluga i lagerom rezervnih delova.

Aleksandar Todorović: G.Ristovski, zaista je garancija za polovne automobile od 5 godina velika, to je toliko dobra ponuda koju konkurencija ne može da isprati. Mene zanima da li postoje neka ograničenja, pravila, kad se recimo desi kvar?

Ivan Ristovski: PSC Komenović zaista daje garanciju od 5 godina, ali i kupac našeg polovnog vozila mora da poštuje proceduru, a svakom kupcu sve to detaljno objasnimo. Naravno da svaki kupac sve to dobije i napismeno. Mi zahtevamo da nas kupav o eventualnom kvaru obavesti u roku od dva radna dana.

Aleksandar Todorović: G.Ristovski, da li je to zato što jedan kvar povlači drugi, i jer vožnja neispravnog automobila može samo da napravi još veću štetu?

Ivan Ristovski: Upravo je o tome reč. Vlasnici automobila u Srbiji nisu dovoljno disciplinovani, i često dolaze par nedelja nakon što primete kvar. Jedan manji kvar može da proizvede mnogo skuplji i komplikovaniji kvar koji može biti opasan i za bezbednost.

A.Todorović: Imate ponekad u ponudi polovne automobile koji imaju i manje od 50.000 km, da li garantujete za tu garanciju i pismenim putem? Ako neko kupi auto kod vas koji ima manje od 100.000 km za njega važi ista garancija?

Ivan Ristovski: Mi garantujemo i pismenim putem za tačnost kilometraže. U našem interesu je da izgradimo poverenje prema kupcima. Za automobile sa manje od 50.000 km pokrivamo troškove popravke 100%. Za automobil koji ima do 100.000 km pokrivamo 50% troškove rada i materijala. Ako auto na primer ima manje od 70.000 km onda pokrivamo 80% troškova i materijala.

A.Todorović: G.Ristovski polovni automobili se ipak često kvare, više nego što bismo svi mi hteli. Nisu retki ni kvarovi menjača, upravljača, šta se dešava u tom slučaju, jer većina dilera daje garanciju samo na motor, i to 6 meseci?

Ivan Ristovski: Mi dajemo garanciju 5 godina, ali dajemo garanciju i na menjač, i na upravljač, ali pokrivamo 50% troškova popravke i zamene bez obzira o kojoj je kilometraži reč.

A.Todorović: Da li plaćate i troškove šlep službe, jer se kvarovi dešavaju i kad ste daleko od kuće

Ivan Ristovski : Plaćamo do 15.000 din, i on važi za transport do najbližeg trgovca, servisa.

Volvo