Rent a Car Beograd cene

Jeftin, povoljan Rent a car Beograd, za svačiji džep: Easy Rent. Zaslužuje svaku preporuku, jer je vlasniku najvažniji kvalitet usluge. Proverite zašto su klijenti ovog rent a car zadovoljni.

Easy rent: Rent a car za preporuku!

najbolji-_auto_logo_670-1

Obično vam rent a car zatreba kada se najmanje nadate. Otkaže vam gotovo nov automobil, ili auto koji ste odvezli u servis na zamenu ulja, mora da ostane u servisu nedelja dana, jer eto nemaju deo, a vaša letva volana je nebezbedna za vožnju. Šta onda raditi narednih dana?

Plaćati taksi od Beograda do Subotice, a potom do Kragujevca, Vozite se vozovima, autobusima, i zakasniti na svaki mogući sastanak. A šta raditi kad vam rent a car zatreba u nedelju veče, jer vam prijatelj slupa auto, a vi morate na neodložan put? Nije važno što je meni lični hitno zatrebao rent a car u Beogradu, već je itekako važno da pohvalim Easy rent Rent a Car, koji mi je ekspretno obezbedio auto, i vlasnik istog mi je lično dovezao auto na moju ključnu adresu. Ja sam ovo zaista morao da podelim sa vama.

Posebno što je Easy rent, domaći, srpski Rent a Car, nije neka multinacionalna franšiza sa hiljadama automobila. Meni je drago što postoji jedan ovakav Rent a Car u Beogradu, Srbiji, i mogu svakako da vam ga preporučim, mislim da vam toliko dugujem, jer sam siguran dragi čitaoci, da se i vama događaju nepredviđene životne okolnosti kao meni.Ako vam hitno treba Rent a Car pozovite 065 / 510 –  4923, nadam se da ćete biti prezadovoljni kao i ja.

Kompletan tekst pročitajte ovde:

Easy rent: Rent a car za preporuku!

Kontakt

Žitomislićka 8/7, Beograd
office@easyrent.rs
Tel:+381 11 2500 226
Mobilni: +381 65 510 4923
http://www.easyrent.rs

rent-a-car

Volvo