Šta ako NE možete da nam nađete auto koji želimo?

Поштовани Александре,

Ценим Вашу занесеност аутомобилима јер из те склоности црпите енергију за стицање знања које имате и које вам је и потребно због посла којим се бавите. И ја је на неки начин имам али ми то није прокупација, мада можда и буде. Непријатно сам изненађен овим обавештењем да је од сада разговор са Вама искључиво доступан онима којима тражите аутомобил а ако то није случај онда је цена драстично већа од оне која је била колико-толико подношљива. Капирам да сте је ставили због много људи који се јављају, даве а не знају у суштини шта ће са собом.
Ево где ја видим круцијални проблем

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

 

На пример ја пожелим да ми ви нађете аутомобиле које сам навео, наравно да бих пре тога желео да поразговарам са Вама да ли је то рационална опција и колико је могуће наћи аутомобил те марке и тог годишта у добром стању у Србиј.  Ја сад морам да уплатим више од 100 евра да бисте ми Ви можда у разговору навели да ви нисте у могућности из ових или оних разлога да такав аутомобил нађете и као што рекламирате гарантујете да је у бољем стању него они које бисмо сами тражили…Дакле неко за више од сто евра добије информацију – не могу да вам пронађем такав аутмобил. Сложићете се да постоји таква могућност.

Како да неко уопште допре до Вас и да вас ангажује ако претходно има баријеру од нереално високе цене и бојазни да тај новац неповратно изгуби уколико Ви нисте у могућности да пронађете такав ауто?
Да ли враћате новац у том случају или постоји нека друга могућност?
Схватите ово добронамерно !

Поздрав,
Душан

Ime i prezime: Dusan S
Mejl adresa: dusanIII88@gmail.com
Kada planirate kupovinu?: Narednih par meseci
Kakav auto kupujete?: Polovan
Koliko novca želite da potrošite?: Nisam siguran
Šta trenutno vozite?: Focus mk1 2002 1.6b
Između kojih se automobila dvoumite?: e46,e39 2.0д
Da li biste platili da vam pronađem auto?: Da

 

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi gospodine Dušane, preko dvadeset godina pišem savete, odgovore kupcima u Srbiji. Svake godine sam sistem slanja, pisanja, komunikacije sa čitaocima, klijentima unapređivao. Svako treba da živi od svog rada i znanja, zar ne? Ali to deifitnivo tako nije u Srbiji. U Srbiji su vam šanse da budete prevareni prilikom kupovine automobila bar 95%. Mafija drži dobar deo auto placeva, mislite da tamo možete da se bunite, reklamirate, zahtevate da se ispoštuje garancija? Nemojte biti smešni. Meni je žao što niste imali snage ni da se potpišete, a vidite ja sve pišem javno, direktno i objektivno, a to ima svakako svoju visoku cenu.

 

Naveo sam nekoliko puta u svojim rubrikama, i odgovorima stotinu puta da me angažujete samo, ali samo ako u mene imate MAKSIMALNO POVERENJE. Ako ga nemate, NE ŽELIM DA VAM TRAŽIM AUTO! Dakle ne postoji opcija, Aco evo novca, traži mi auto. Meni novac nije najvažniji u životu, da jeste radio bi sasvim drugačije i naplaćivao bi mnogostruko više. Moje cene su smešno niske, imajuću u vidu obim posla, i razliku u kvalitetu između automobila koji vam ja nađem i vozila koje bi sami našli, kupili.

Kako ste sigurni da ću ja pristati da vam tražim neki auto koji ne najgori u klasi? Šta hoćete? Da ja to popravljam non stop, jer ste recimo hteli Suzuki, a ne recimo Mercedes koji ja preporučujem? Cena od 12 000 dinara je cena za odgovor u roku od 24h. Dakle sve svoje obaveze pomeram, sve druge klijete odlažem, da bi vama posvetio 30 minuta, i dao vam odgovore koji su zlata vredni.

 

Ako niste sigurni,  da li ste odabrali pravi model za vašu porodicu, ili želite da vam uporedim nekoliko automobila, onda imate mogućnost da dobijete preko e maila, ili facebook-a odgovor, cena tog odgovora je 6.000 dinara,  i ona je ostala ista. Dobićete precizan odgovor na sva vaša pitanja koja navedete. Poređenje je ograničeno na tri modela, automobila, jer nije cilj da vam uporedim sve automobile koji se nalaze u katalogu.

Ne smete da napišete ni svoje prezime, verovatno ste i ime izmislili, pa zbog toga mislite da su i ostali kao vi, a nisu. Ja tačno znam čime se bave moji klijenti, kako im se zovu deca, gde radi, kakve automobile sanjaju, a kakvim im trebaju  u svakodnevnom životu. Dakle ja moram da imam MAKSIMALNO poverenje  u vas, da bi vam tražio auto. Ako niste realni, ako niste svesni šta znači polovan auto, i da je to automobila koji može da se kvari, da morate redovno da ga kontrolišite, onda nema tih para za koje ću vam ja tražiti auto. Kupite nov auto, i rešite sebi problem. Nemojte biti nerealni u svojim očekivanjima.  Mene ne zanima zarada od 300 evra, mene zanima da zaradim 3 000 evra, da svim vašim prijateljima, kolegama prodam auto. A to mogu samo, ali SAMO AKO MI DOZVOLITE da vam preporučim model, motor i da vam nađem konkretan primerak. Naravno da ja nikada neću moći da zaradim kao preprodavci, koji kupe auto za 6 000 e a vama ga prodaju za 12 000 evra. Ali zar mora baš toliko mnogo novca da se naplati? Oni kupuju automobile sa nerešivim manama, zato su tako jeftina u nabavci – a  vi, kao i većina pošto nemate potreban softver za proveru pravog stanja automobila kupujete takakav problematičan auto. Vama je možda kupovina polovnog automobila “igra”, zabava, meni je to posao, i to prilično težak i nezahvalan posao. A znate valjda da je rad sa ljudima najgori mogući posao koji postoji. Svako ima neka svoja očekivanja, i snove. Ja nisam deda mraz, ja sam Aleksandar Todorović. I nemojte očekivati da je realno da ja baš svakom tražim auto.

Osim toga, meni ugledni psihijatri TVRDE: Da se meni javljaju slučajevi koji su gori od onih hospitalizovanih u Lazi! Ja ljudi nisam psihijatar! Jesam dao sve ispite sa prve tri godine Medicine u Beogradu, ali nisam ni doktor opšte prakse. Nisam čak ni psiholog (po struci ne!). Ja sam novinar, koji svoje znanje nudi svima onima koji žele da kupe auto, a koji su svesni svojih limita u svakom smislu te reči! 

 

Kakav auto vi želite?

 

Pouzdan? Kvalitetan? Auto koji vam se neće kvariti?

 

Pa što me onda ograničavate sa jednim modelom? Ako me pustite da vas posavetujem, da vam nađem dobar auto, ako u mene imate poverenja, uživaćete u svom automobilu. Ja mogu da vam uvezem iz Švajcarske i auto koji vi zamislite, ali će cena biti paprena, jer moram u Švajcarskoj da platim majstore za proveru vozila, ali to tamo nije 25 evra po automobilu već 150 evra. 

Sve vam najbolje želim, nadam se da ćete jednog dana ostvariti svoje snove i kupiti auto koji želite!

  • Odvojio sam oko 45 minuta da sve ovo napišem i postavim na dva moja sajta. Da li sam vam to naplatio? Nisam! Ni jedan jedini dinar. Ali mi je važno da sam vas rešio svih nedoumica. Ako se i posle svega ovoga lomite, da li da me angažujete ili ne, moja savet vam je NE!

Ako mogu i ovo da dodam, Platon je napisao:

NIKO NIJE TOLIKO MRZAK LJUDIMA KAO ONAJ KOJI GOVORI ISTINU

……………………….Mislite da ja nisam toga svestan? Mislite da nisam sposoban da procenim kada ispred sebe imam nerealnog klijenta, koji je otrovan lažima?

Detaljni saveti, usmeni odgovori od sada samo za one KOJIMA TRAŽIM AUTO!

Dragi moji čitaoci, družimo se preko dve decenije. Neki od vas su saznali za mene možda pre par minuta, tako što su ušli u Google, i ukucali opis, test bilo kog automobila. Google me odlično vidi, i dobro rangira, jer imam originalne i objektivne tekstove, savete koji su čitani. Iz godine  u godinu sam gledao da maksimalno unapredim moje znanje, i da obogatim moje iskustvo. Naučio sam da mnogo cenim kvalitetne auto mehaničare, koji su zlata vredni, i bez kojih NE BIH MOGAO da vam pronađem dobre polovne automobile. Polovni automobili jesu rizični za kupovinu, i njihova PROVERA je izuzetno komplikovana. Davanje procene o stanju motora, turbine, menjača je jako nezahvalna, ali ja dajem sve od sebe, i rukovodim se idejom da znam puno više od vas (ako vi mislite da imate više iskustva, bolje majstore – Svaka čast – ne tvrdim da sam savršen, niti da sam genije – Samo tvrdim da imam mnogo iskustva, mnogo znanja i mnogo dobre volje da pomognem svakom ko me čita i ko ima MAKSIMALNO POVERENJE U MENE!

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

 

Pošto neki od vas nemaju nimalo ni mere, ni poštovanja, i oduzimaju mi preko 2h, 3h i ponekad čak i više od 3h za USMENE odgovore, oni su od sada namenjeni samo ONIMA koji me angažuju za kupovinu automobila. Prosto ja neću više za 4 000 dinara davati odgovore, na 30, 40 pitanja, koji su zlata vredni. Ukoliko smatrate da nisu vredni moji saveti – utoliko bolje, jer mi dajete više vremena koje mogu da posvetim OZBILJNIM klijentima koji žele da im nađem NAJBOLJI mogući auto za njihov novac, ili bar mojoj porodici koja mi je sve na osvom svetu – i svakako ispred posla. Deca i žena su meni sve, moji dijamanti, i zato VELIKU prednost dajem porodičnim ljudima, i klijentima sa decom, posebno ako je u vaš svet ušla beba! ?  Svakoga dana….susrećete ljude kojima kada date prst traže vam celu šaku……Svako od Vas ima neki svoj stav prema takvim ljudima…

Nekima od vas smeta što sam verujući, i što mene moja dela zahvaljujući Božjim načelima usmeravaju u životu. Neki od vas misle da su oni koji veruju u Boga najgori ljudi, i dragi Bog će im to oprostiti, isto kao i ja. Nikoga ne osuđujem, niti na to imama prava! Kome smeta što sam pravoslavne vere, što idem na liturgije, što postim, želim da poručim da je ružno osuđivati one koji vole Boga. Ja imam dobrom volju, da pomognem svakom dobrom čoveku, i Bog me za to obilato nagrađuje. Nudim svoje znanje, iskustvo, i zarađujem novac tako što mnogima od vas pronalazim odlične automobile. Mene to raduje i ispunjava. Mislim da bi Srbija bila mnogo bolja zemlja, kada bi svako od nas započinjao dan sa pitanjem: kome danas mogu da pomognem? Koga danas mogu da spasim pogrešnog izbora? Koga danas mogu da obradujem? Ako je greh što ja svoje znanje naplaćujem, onda su svi koji rade i zarađuju grešni. Svakog mogu da razumem, ako je iskren sa svojim zahtevima u vezi sa kupovinom automobila. Svakom mogu da pomognem. Od vas zavisi koliko to želite da mi dozvolite. 

Vaš urednik Aleksandar Todorović

Pitajte Aleksandra Todorovića

Ako želite da kupite pouzdan i proveren polovni automobil na pravom ste mestu. Ukoliko ne znate koji je najbolji model u klasi, koji motor najviše odgovara vašim potrebama, odgovore i savete dobijate besplatno putem e mail-a ukoliko me angažujete! Ukoliko želite samo odgovore na vaša pitanje, poređenje modela (do 3 automobila), plaćate PISMENI odgovor, cena je kao i do sada 6.000 dinara.

  • Za sve ostale van Srbije je 60 evra preko W.Uniona. Podaci za uplatu su Aleksandar Todorović, Beograd, Srbija. Samo mi u pitanju navedite i MTSCN broj (neko ko radi u Švedskoj, Nemačkoj, Austriji ne može da dobije odgovor po diskontnoj ceni kao vozači u Srbiji). 

Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas. Detaljne odgovore pišem samo onima koji me angažiju i to besplatno. Ako vam je hitno potreban odgovor, u roku od 24h cena je 12 000 dinara – za USMENI ODGOVOR – NISTE u obavezi da me angažujete  – dužina razgovora je 30 minuta. Ako želite da razgovaramo duže, recimo 1h, cena odgovora je 18 000 dinara. To je uvedeno, jer većina vas utroši mojih 2h, ili 3h, i na kraju me ne angažuje.

 

Informacije koje vam dajem jesu zlata vredne, zato su i cene takve. Ukoliko smatrate da vam nije potrebno moje znanje, iskustvo, i informacije sa tržišta iz prve ruke, mogu samo da vam od srca poželim SREĆNU KUPOVINU AUTOMOBILA. Jer ovo što ja nudim je izuzetno komplikovano, zahtevno, uz simbiličan honorar, u odnosu na cenu automobila, i rizike koje nosi kupovina kola bez detaljnih provera.

Dobro je poznato da vrhunski majstori neće da vam izađu u susret i nemaju vremena da vam pogledaju željene automobile na placu. Ja vam nudim vrhunske majstore i nakon kupovine, da vam odrade obavezni veliki i mali servis.

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Pitanja možete slati i na moj drugi sajt www.Najboljiauto.com/pitajte 

A možete ih postavjati i preko mojih Facebook stranica, Testovi Automobila Srbija ili Najboljiauto

Za 6 000 dinara dobijate analizu automobila iz vašeg pitanja (do tri automobila – rok za odgovor mi je minimum 7 radnih dana, često je to puno više).  NE DOBIJATE MOJE PREPORUKE ZA TAJ NOVAC. Osim u banci, možete uplatu izvršiti i u pošti ali je tada uplata vidljiva za 24h , a ne za 1 minut.

Ako želite da vam usmeno odgovaram cena je 12.000 din (u roku od 24h od kada vidim uplatu radnim danima – osim kada sam na odmoru – tada može biti za 2 ili 3 dana).

Ako vam tražim auto, ODGOVORI SU BESPLATNI, kao i PREPORUKE MODELA, MOTORA u tom slučaju  uplatite  i 18.000 dinara (za troškove goriva i provere najboljih automobila koje nađem od strane mojih majstora) i pripremite sken lične karte (potrebno je vlasniku automobla koji vam prodaje auto).

Ako vam tražim auto, onda ću vam razumljivo napisati i detaljnije odgovore i preko reda. PISMENE ODGOVORE pišem preko reda ako vam i tražim automobil! Zašto?

Usmeni odgovor je mnogo detaljniji i direktniji. Ukupna cena za traženje automobila zavisi od vašeg izbora modela. Ako zahtevate da vam tražim auto koji je redak na tržištu moj honorar je srazmerno veći.  – Cenu honorara formiram i u odnosu na cenu vozila koju vam tražim, nije isto za auto od 3.000 e i vozilo od 10.000 evra, to je takođe sasvim razumljivo. Stalno mi se javljaju čitaoci, koji misle da ja za 100 e mogu da vam nađem auto. Minimalna provera jednog automobila, ona osnovna je 25 evra,  ako proverim bar 10 automobila koliko to košta? Ja znam da vi kupujete automobile preko sajtova napamet, ali ozbiljan čovek proveri auto pre kupovine, zar ne?  Ukoliko nemate maksimalno poverenje u moj način rada, moje majstore i mene, nemojte me molim vas kontaktirati! Angažujte svoje majstore, tako je bolje i za vas, i za mene. Hvala na razumevanju! 

Za korisnike iz Srbije:

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Polovne automobile tražim samo za redovne čitaoce,  Ukoliko insistirate da i vama pomognem u traženju automobila, morate mi prvo poslati detaljno pitanje, uplatiti 18 000 din (ako želite i usmeni odgovor onda 22 000 din), i sačekajte odgovor.  Ako niste dobili bar uvodni deo odgovora za 24h, onda ja vaše PITANJE NISAM DOBIO! Pošaljite ga ponovo preko sajta i mojih facebook stranica. Zamolite da vam to učini neko ko redovno koristi računar, ukoliko je vama to komplikovano.  Cena traženja automobila zavisi od mnogo faktora,  ali imajte na umu da ja ne mogu finansirati proveru automobila koji vi kupujete. Provera automobila košta 18 000 din, i u nju nije uključen moj honorar.

Nemojte mi slati pitanja ukoliko niste izvršili uplatu.  – Besplatno NE odgovaram na vaša pitanja, jer nemam vremena. Najbolje je da angažujete svoje majstore! Ako ipak odlučite da kontaktirate mene, to učinite samo UKOLIKO IMATE U MENE MAKSIMALNO POVERENJE! 

Ne proveravam auto koji ste vi našli, jer 99% automobila koje vi nađete ima vraćenu kilometražu u proseku 300 000 km. Zašto da vam naplatim 80 evra da bi morao da vam kažem da je auto koji ste vi našli loš?

Usmeno odgovaram samo KLIJENTIMA KOJIMA TRAŽIM AUTO. Majstore morate vi platiti, pregledi nisu besplatni, i unapred vam naplaćujem za njih 18 000 din. Kad vam nađem auto naplatim vam i moj honorar, koji zavisi od mnogo faktora.

Ako ste iz Crne Gore, BiH, Hrvatske, Austrije, ili Makedonije, cena pismenog odgovora je 60 evra, a plaćate prosto preko WESTERN UNION-a. Ako želite USMENI odgovor za 24h preko VIBERA, onda je 100 evra, u protivnom rok je u proseku 10 radnih dana.
Cena je veća preko PayPal-a, ona je 160 evra.

Ukoliko nemate maksimalno poverenje u moj način rada, moje majstore i mene, nemojte me molim vas kontaktirati! Angažujte svoje majstore, tako je bolje i za vas, i za mene. Hvala na razumevanju! 

western

 

Tražim za vas najbolje polovne automobile!

Budimo iskreni, najbolji auto je automobil koji vi želite! Tu veliku mudrost otkrio mi je vlasnik auto placa koji mesečno prodaje više od 50 automobila (neke prodaje drugim auto placevima, preprodavcima). Kada sam počeo da poslujem po toj filozofiji broj klijenata koji imam se povećao znatno, čak nekoliko puta. Moja ideja ovih dvadeset godina da vam preporučim najbolje modele za vaš novac nije se pokazala kao dovoljno efikasna. Moje preporuke posluša oko trećine klijenata. Preko 60% kupaca želi modele koji nisu najpouzdaniji, najbezbedniji niti najbolji u klasi – ali im ja itekako izađem u susret. Ako neko želi Suzuki, ja ću mu naći najbolji Suzuki za novac koji ima, iako je to možda najnebezbedniji auto, isto važi i za modele Dacije. Ako želite najgori SUV u klasi nema problema – to što želite ja vam nađem. Neću vam sugerisati da postoje kvalitetniji, bolji automobili za manje novca. Jer klijent zna najbolje kakav auto želi, i ja to podržavam.

 

Bezbednost većini vozača u Srbiji nije bitna. Meni savest nalaže da vam dam objektivne informacije o automobilu koji želite da kupite. Da vam pošaljem link ka kreš testu agencje Euro Ncap. Ako model koji želite da kupite ima loše kočnice, dug zaustavi put, ja ću vam to napomenuti, ali vas neću odgovarati od izbora koji ste vi napravili.

 

Naravno da su najzadovoljniji kupci automobola koji poslušaju sve moje savete oko izbora modela, motora. Oni dobijaju ubedljivo najbolji auto u klasi, najbolji auto za svoj novac, koji nudi najviše bezbednosti, što znači da vaša porodica u sudaru ima najveće šanse da preživi. Takvi klijenti me preporučuju, jer budu veoma zadovoljni, tako da kod mene imaju specijalni status.

Neki klijenti imaju svoj spisak modela koji im se dopadaju, ne žele da im preporučim najbolji auto u klasi, ili best buy model, Žele samo da im uporedim automobile koji se njima dopadaju, i eventualno me poslušaju da izbacimo sa spiska, užeg izbora one najgore. Oni su zadovoljni, nađem im model koji žele u najboljem stanju. Dugoročno gube, jer nisu hteli da kupe onaj najbolji automobil za svoj novac. Već onaj koji im se najviše dopada.

 

U treću kategoriju klijenata spadaju kupci koji žele da im nađem određeni model sa motorom koji oni misle da je najbolji. Ja im nađem tačno to što žele, u najboljem mogućem stanju, makar to bio automobil koji se najviše kvari, i koji nudi najmanje bezbednosti. Ali to je izbor kupca, i on troši svoj novac onako kako on želi. Moji majstori mu odrade najkvalitetnije moguće sve servise, i uvek su mu na raspolaganju za sve kvarove, koji su česti za te modele.

 

Naučio sam da veliki broj kupaca uopšte ne želi da kupi najbolji automobil, Želi samo da im ja potvrdim da je njihov izbor modela najbolji mogući izbor. Ja to zaista niti mogu, niti želim da radim, ali svima iskreno napomenem, da ako vi želite najgori auto u klasi – ja ću vam taj auto i naći. Ja nemam nikakav uticaj na Euro NCAP i njihove rezulatate. Ako neko želi da zanemari loše rezultate kreš testa to je već njegov problem.

 

Tražim pouzdane polovne automobile za vas

Prošlo je vreme kada ste sami mogli da kupite dobar polovni automobil. Danas su automobili sa mnogo više mana, kvarovi su nemerljivo skuplji

 

Skuplji automobili imaju kompleksniju ektroniku, i njjihova provera jer neuporedivo komplikovanija, a prodavci dovitljiviji nego ikada pre i spremni da sakriju sve te mane, čija će vas popravka koštati na hiljade evra. Šta je alternativa? Zar nije mudrije da angažujete nekog ko će umesto vas da proveri 20, 30 automobila, nađe auto bez mana, odradi vam veliki i mali servis, zameni gume po potrebi i i diskove, registruje auto umesto vas i doveze vam auto ispred kuće ili stana ako živite u Beogradu, a ako ne, da vam obezbedi probne tablice?

Za vreme vanrednog stanja Delta BMW je nudio da vam auto posle servisa dovoze ispred kuće. Ja vam to nudim već godinama. Moj majstor vam na teritoriji Beograda isporuči nakon servisa auto ispred vašeg doma. Auto koji je proveren, spreman za svako putovanje. Imate u besplatne kontrole kod mojih majstora na 6 meseci. Imate moje savete oko izbora modela, motora, opreme. Seve ono znanje koje sam sticao preko 20 godina testirajući automobili po najrazličitijim putevima, svo ono iskustva iz servisa od 20 ak godina, i na hiljade i hiljade pitanja čitalaca koje sam morao da shvatim, razumem, i da na njih odgovorim. Sva ta pitanja su mi itekako pomogla da razumem vaše strahove, vaše nepoznavanje mehanike, elektronike.

Vrhunski majstori nemaju kada da napuštaju servis, nemaju vremena da vam obilaze automobile na placevima, i to stoji. Dobar majstor nikada vam neće dati prognozu koliko će jedan motor još da traje. Iskusan majstor nikada neće hvaliti polovni automobil. Neću ni JA. Jer najbolji auto je nov auto. Ali naše plate su takve, da nemaju svi oko 20 000 evra za pristojan auto. A da kupujete nebezbedan, slab i loše opremljen automobil nije mudro, jer imate samo jednu ženu, i dvoje decu u proseku – zar želite da ih izgubite? Mislite da će Srbi prestati da piju? Da će prestati da voze 180 km/h tamo gde je ograničenje 80 km/h? Ja iskreno sumnjam……..a vi?

Na hiljade zadovoljnih klijenate me preporučuje. Možete biti i vi jedan od njih.  Ali samo ako su vaši zahtevi realni, ako čuvate automobil i ako dolazite na dogovorenih 6 meseci na besplatne kontrole. Jer meni je cilj da vas auto odlično služi! Ako i vi imate taj cilj, javite se, pa da vidimo da li i koliko mogu da vam pomognem.

Možete me kontaktirati preko sajta, rubrike Pitajte A.Todorovića, ili preko Facebook stranica Testovi Automobila Sribja i Najboljiauto.

 

Da li možete da pojasnite kako tražite polovne automobile?

Pitanje: Poštovani gospodine Todoroviću možete li malo konkretnije da pojasnite kako tražite polovne automobila. Vi imate znanje i valja ga unovčiti. Podržavam u potpunosti, ali mene buni jedna stvar, konkretno ovaj primer ja hoću taj i taj model i ako ima tri automobila u ponudi vi ne tražite auto, jel onda ovih 15 hiljada dinara uzimate i kažete da nema tih kola,a ja kao kupac Hoću bas taj model kud puklo da puklo.

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Šta mogu da dobijem od vas: ” hvala i dovidjenja” ?. Malo mi je nejasno,za tih 15 hiljada dinara sta ja dobijam? Savet,sve su to krsevi uzmi neki drugi model za te pare ovo nista ne valja? Ili nešto konktretno,tipa ovo je prava stvar za vas,i odvedes me do kola i objasnis zasto ja kuci ne idem peske i postanem vlasnik auta koji mastam od 5 razreda osnovne skole?Mislim ako treba da dam 1000 evra da bi mi nasao auto od 4000 hiljade,batali i kola.

 

Odgovora Aleksandar Todorović: Shvatam vas vrlo dobro g.Jovane šta želite da kažete. Da bi razmatrao uopšte da li nekom tražim auto ili ne, potrebno je da odgovorim na pitanja čitalaca. Kad on dobije moje odgovore, preporuke za možda neke druge modele, postavlja mi nova pitanja, a sve to ide brže usmenim putem. Ako su vaši zahtevi nerealni, recimo hoćete Golf / za 6 000 e, ja vam ne tražim auto.

  • Nemojte dozvoliti da vas prevare. Nemojte kupovati mačku u džaku. Postoji i dobar polovan auto, za više novca postoji i odličan polovnjak, ali morate imati malo strpljenja i puno znanja, ako nemate dovoljno isksustva sa najmodernijim automobilima, postoje majstori koji vam mogu pomoću, zajedno samnom.

Ako je ponuda nekog modela loša kako mislite da vam ja nađem auto? Da ga nacrtam? Ja gaospodine treba da garantujem da je taj i taj auto dobar, a to činim sa zaradom od 100 ili 200 evra malo bi bilo mnogo zar ne? Nakon što uplatite 4000 din za usmeni odgovor, procenjujemo da li vredi da vam pomažem ili ne. Ako rešite da me angažujete uplaćujete za moje majstore 18 000 dinara unapred. to su troškovi za njih.

Placevi koji prodaju kola bez greške NE POSTOJE!

 

Da bi ja nekom tražio auto moram da imam spisak od bar tri modela, da bi mogao da pogledam više automobile, i odaberem onaj najbolji. I takav način rada je preveliki rizik, jer svaki polovan auto ima brdo mana, ja gledam da vam nađem onaj sa minimalnim brojem mana, a potom da moji majstori odrade i veliki i mali servis.

 

Nemam nameru da se upuštam u bilo kakvu saradnju sa komplikovanim, nerealnim ljudima. >Takvim kupcima ni Bog dragi ne može da pomogne. Jer ako očekujte pomoć od Boga, morate pre svega da date 100% od sebe, da uradite vi ono što je najvažnije.

 

Sada je traženje automobila JEFTINIJE!

 

Svima koji žele da me angažuju, uplate 18 000 din za moje majstore, NE naplaćujem PISMENE odgovore. A ako želite da poslušate moje predloge modela, koje preporučujem za novac koji imate NE naplaćujem ni USMENI odgovor. Možemo i lično da se vidimo, ali je cena ista takva koju naplaćuju najbolji advokati u Srbiji. Moje vreme košta. Moja dobra volja ne. I znajte da ja mogu da vam pomogem samo onoliko koliko DOZVOLITE da vam pomognem.

Visina mog honorata zavisi od mnogo faktora. Ali naravno da je cena automobila presudna, moj honorar je oko 4% vrednosti automobila. Agenti za nekretnine naplaćuju 3% i za stan od 200 000 evra, i za onaj koji košta 15 000 evra. Procenat je isti, ali je cena drugačija. Kod mene postoji mnogo više razloga, zašto cena za skuplji auto mora biti veća – Zato što su automobili proizvdeni nakon 2010.godine SMEĆE! Toliko su nežni, toliko su komplikovani da nam treba tri puta više vremena, da bi ustanovili koje sve kvarove, probleme ima taj auto, a još je teže ustanoviti koje je sve nedostatke imao.  Serijske greške su sve veće, a popravke sve skuplje. U celoj ovoj priči se opet vraćamo na poverenje.

 

Ako vam ja nisam dovoljno profesionalan, iskren, efikasan, obratite se preprodavcima, njima ljudi na ruke daju 6 000 e, ili 10 000 evra, 700 evra za uslugu pronalaženja i dovoženja automobila i onda čekaju mesec dana, da se isti pojavi sa kolima.

 

Ako kupci automobila mogu da veruju takvima, ona će se ne brinite naći sasvim dovoljan broj ljudi koji će meni pokloniti poverenje. Ja imam zaista dovoljno klijenata, i zaista mogu da biram kome tražim auto, a kome NE. Uživam u tome da pomažem ljudima. Drago mi je kad im nađem dobar auto. Takav način života je prevarantima, preprodavcima, vlasnicima auto placeva stran! Oni daju garanciju, a kada se klijent javim sa nekim sitnijim kvarom, tvrde kako nisu pravno odgovorni već samo moralno. I vlasnici auto placeva se razlikuuju. Neki su pravi profesonalci, samo su oni jako retki.

Volvo