Tago Car novi diler CITROËN vozila u Novom Sadu

Na svečanosti, koja je u četvrtak uveče priređena na brodu Cepelin kod Petrovaradinskog mosta, novosadska firma Tago Car zvanično je postala diler za Citroën vozila na teritoriji Vojvodine. U nesvakidašnjem ambijentu broda na Dunavu sijali su najnoviji modeli francuskog proizvođača, izazivajući neskriveno oduševljenje prisutnih. Među zvanicama iz javnog i političkog života bilo je primetno zadovoljstvo što Novi Sad dobija avangardan prostor za iste takve modele Citroën-a. Pored prodajnog salona, Tago Car je otvorio i zvaničan servis za Citroën vozila, u kome već važi akcija sa neverovatno povoljnim sniženjima na rad i delove.

tago-car-otvaranjeZvezde večeri bili su elitistički DS modeli, a najviše interesovanja izazvao je novi model Citroën C-Elysee, koji se nedavno pojavio na našem tržištu i izazvao veliko interesovanje zbog svoje cene, izgleda i kvalitetne izrade. U Tago Car-u najavljuju uskoro nove akcije koje će obradovati mnoge zaljubljenike u Citroën vozila.

Za sve informacije u vezi nabavke novih vozila, zatim zamene po sistemu « staro za novo », kao i svih vrsta servisnih usluga možete posetiti salon Tago Car u ulici Kej žrtava racije bb, ili pozvati telefonom na broj 021/426-477 ili 425-091.

romantika-tago-carTestoviautomobila.rs: Posetili smo Citroenov salon Tago Car, Novi Sad

Testoviautomobila.rs: Testirali smo Citroën C4 1.6 HDI

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.