Testoviautomobila.rs: Novi 2015 Alfa Romeo 4C Spider

Potpuno novi 2015 Alfa Romeo 4C Spider pruža trkačke performanse, naprednu tehnologiju, zavodljivi italijanski stil, a od sada i još više uzbuđenja i slobode u vožnji sa otvorenim krovom. Proizvodna verzija najnovijeg modela 2015 Alfa Romeo 4C Spider predstavljena je na Severno-američkom međunarodnom sajmu automobila 2015. godine .

Dizajn napredne kabine otvorenog krova i proporcija centralno postavljenog motora modela 2015 Alfa Romeo 4C Spider potiču iz italijanskog dizajna starog preko 100 godina poznatog po revolucionarnosti i funkcionalnosti.

2015 Alfa Romeo 4C Spider• Jedinstveni ram vetrobranskog stakla od ugljeničnih vlakana i dostupni „oreol“ od ugljeničnih vlakana naglašavaju ultra-laku ugljeničnu monokok konstrukciju i aluminijumsku šasiju, koje omogućavaju neverovatan odnos snage i težine i performanse na nivou super-automobila.

• Inovativna i jedinstvena tehnička rešenja: potpuno aluminijumski motor zapremine 1750 cc, sa direktnim ubrizgavanjem, međuhladnjakom i naprednim turbo-punjačem, sa dvostrukim varijabilnim pomeranjem ventila, uparen sa neverovatno brzim Alfa TCT (prenos sa dvostrukim kvačilom) i Alfa DNA selektorom sa četiri prilagodljiva režima vožnje .

• Dostupan je i potpuno novi izduvni sistem Akrapovič sa dvostrukim režimom i dvostrukim završetkom izduvne cevi montirane na sredini, sa okvirom od ugljeničnih vlakana i prepoznatljivi rezonantni zvuk brenda Alfa (naknadno dostupno).

• Ručno izrađen u Modeni u Italiji, Alfa Romeo 4C Spider predstavlja kombinaciju dva izvanredna faktora – performanse ineženjeringa brenda Alfa Romeo i vrhunsku izradu Maseratija.

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.