Testoviautomobila.rs: TOYOTA na dohvat ruke!

Toyota je na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji, na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma, izložila aktuelnu ponudu modela na tržištu Srbije. Pored aktuelnih modela, tu su i prilagođeni paketi opreme i atraktivni finansijski uslovi za kupovinu.

U toku prošle godine lansirani su nova generacija modela Aygo i redizajnirani Yaris, koji su i zvezde ovogodišnjeg štanda. Izložena su dva Aygo modela: Aygo x-play i specijalno izdanje Aygo x-cite u narandžastoj boji. Yaris je predstavljen u verzijama opreme Sol, Sol panoramic, Sport Plus.

Foto: Aleksandar Todorović

Toyotinu ponudu modela u C segmentu predstavljaju Auris i Auris Touring Sports, a legendrana Corolla je zastupljena sa dva izložbena modela, u paketima opreme Terra i Style. Model Toyota Corolla 1,6 Valvematic u paketu opreme Terra, koji sada uključuje i aluminijumske naplatke, košta 14.490 evra.

Sajamski eksponati uključuju Avensis 2.0 D-4D Elegant, Verso 1.6 D-4D Style, kao i ponudu terenaca, Rav4, Land Cruiser i Hilux.

Toyotin diler za preporuku: TOYOTA Centar doo
Zrenjaninski put 26
11210 Beograd

 Telefon: 011/ 3316 – 300    

info@toyota-centar.rs

miladin-vrbaski-direktorSpecijalna sajamska ponuda “Toyota na dohvat ruke” osim posebnih cena za modele Yaris i Corolla, uključuje Toyota finansiranje sa 0% kamate za modele Yaris, Corolla, Auris, Rav4 i Verso. Na konferenciji za novinare, novi direktor Toyota Srbije, Miladin Vrbaški, izjavio je: „ Od početka prodaje prvog hibridnog Priusa 1997. godine, Toyota je prodala preko 7,3 miliona hibridnih vozila u svetu. To je daleko više nego bilo koji drugi proizvođač automobila, što Toyotu postavlja za neprikosnovenog lidera u postizanju cilja ka održivoj mobilnosti. Danas smo u Srbiji na korak od isporuke ukupno 33 vozila na hibridni pogon koja će u narednom periodu prevoziti predstavnike vlasti. Iako je to samo manji deo ukupne donacije Vlade Japana, ipak se radi o vozilima koja svojim performansama i ekološkim karakteristikama šalju jasnu poruku o neophodnosti podsticaja za širu upotrebu ovakvih vrhunskih, čistih tehnologija.

bg-sajam-todorovicU skladu sa tim, poseban segment štanda “I love Hybrid” predstavljaju dva izložena hibridna modela, Prius i Yaris hibrid, u specijalnom izdanju opreme Black&Red. Prius je najprodavaniji hibridni model u svetu, a Yaris hibrid čini trećinu svih prodatih Yarisa u Evropi.

TESTIRALI SMO: Toyota Avensis 2.0 D-4D

TESTIRALI SMO: novu Toyotu Yaris 1.3

 

Testoviautomobila-RS-LOGO

Uživo: Sajam automobila u Beogradu

Honda na BG sajmu automobila 2015

BG sajam 2015.: Premijera Hyundai i20

Na sajmu automobila u Beogradu kamata 0%

Najlepše hostese: JEEP BG sajam 2015.

Više informacija za kupce Toyote na:

Kontakt

TOYOTA Centar doo
Zrenjaninski put 26
11210 Beograd

 Telefon: 011/ 3316 – 300

F: +381 11 3318 861

E-mail:

info@toyota-centar.rs
prodaja@toyota-centar.rs  flotna.prodaja@toyota-centar.rs  koriscena.vozila@toyota-centar.rs
servis@toyota-centar.rs rezervni.delovi@toyota-centar.rs

Web:
www.toyota-centar.rs

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.