Upozorenje!: 90% oglašenih automobila ima vraćenu kilometražu

Dragi kupci polovnih automobila, budite obazrivi, jer niste nimalo zaštićeni. Država jeste donela zakone, ali promovisanje vozila sa lažnim, vraćenim kilometražama je u nesmanjenom obimu. Dva naša najveća portala za prodaju polovanjaka zanemaruju ovu činjenicu, čak preko svojih Facebook stranica posebno ističu modele, koji imaju vraćenu kilometražu za 300 000 km, a često i više.

Testoviautomobila-RS-LOGOKupci misle da kupuju auto star desetak godina sa 180 000 km, a kupuju automobil koji jako često ima 450 000 km. Kad na Facebook stranama tih sajtova pokušam kupce da upozorim na konkretne modele, oni brišu moje komentare. Zbog toga, slobodno mi se obratite i pošaljite linkove automobila u rubriku Provera (kliknite ovde), besplatno ću vam slati odgovore da li za taj i taj konrektn model treba sumnjati da je kilometraža realna ili ne. Naravno da se detaljniji odgovori plaćaju, ali dve rečnice, sigurno ne! Smatram da je red, da vam pomognem, i da moram da doprinesem osiromašenim kupcima u Srbiji da izbegnu prevarante u što je moguće većem obimu. Srdačno Vaš Aleksandar Todorović urednik www.Najboljiauto.com i www.Testoviautomobila.rs

Ovde možete pročitati neke od mojih odgovora. Naravno da su kompletni odgovori poslati čitaocima direktno na mejl, ovde su skraćene verzije, jer ako je neko platio za odgovor, red je da samo on dobije kompletne informacije, zar ne? Hvala na razumevanju.

Kakav je VW Touran 1.9 TDI iz 2007.god?

Da li je dobra ova Corsa bez klime a sa plinom?

Provera automobila: Kakva je ova Corsa iz oglasa?

Proverite mi automobile iz oglasa: Golf V, Astru i Vectru

Da li je ovaj Nissan Note oglašen na Mojauto.rs dobra kupovina?

Provera automobila i procena kilometraže

Testoviautomobila.rs: Kakva je Astra J iz oglasa?

G.Todoroviću proverite mi Mazdu 3 i Hondu Civic iz oglasa

Kakav je ovaj Avensis iz oglasa? Kojoj klasi pripada Mazda 3?

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.