Veliki post za velike ljude

Doba Velikog Posta uveliko traje. Trebalo bi da se osvrenemo na naše misli, reči i dela i to sve da bi bili bolji ljudi. U svemu tome nam pomaže naša Sveta Pravoslavna Vera kroz našu Pravoslavnu Crkvu.

 

Piše: Tanja Todorović

 

Doba u kojem živimo je nažalost toliko loše da možda teško da može biti bolje. No, mi ako smo u srcu Pravoslavni, to za nas ne treba biti nikakav problem. Treba da živimo. Treba da se borimo, treba da ustajemo sa osmehom na licu, da se igramo sa našom decom, vodimo ljubav sa ženom, idemo na posao, tražimo novi, stvaramo, a ne da očajavamo.

Živimo u Srbiji, u nepokebljivoj Srbiji, u veri koja je Prava, jer da nije takva ne bi bila toliko napadana i uništavana. Mi da nismo takvi, mi bi izgubili sebe, Slobodan govor, slobodnu misao, slobodne reči i dela. Sve je to bolje no buđenje jednog jutra, gde će nam neko diktirati stvarnosti gde smo mi robovi neke nazovi elite, koju krasi samo firmirana garderoba koja krasi šuplju glavu.

Ja sam osoba koja se trudi da bude Pravoslavac i Srbin ne mogubitidrugačiji. Svima Vama hvala na svemu, čitanju mojih misli, reči i primene istih u Vašem životu.

Moja najveća sreća u odnosu prema Vama čitaocima je kada mi neko od Vas srcem poveri Vašu želju za pronalaskom Vašeg automobila, i kada zadovoljni odete sa ključevima u ruci. Znajte da ja isto čak i bolji auto pronalazim Vama no sebi i Bog to vidi, zato tako i nagradi tu osobu kako on primi moju potražnju za istim.

Hvala svima na svemu, ko je zadovoljan, ko nije, ko me prevario, izmanipulisao, jer od svih Vas sam dobio onoliko koiliko sam možda i zaslužio. Moj posao, osim davanja saveta Vama jeste i ta potražnja za vašim autom koji Vam treba. Kad porodici nađem dobar auto tad mi srce igra i tad sam najsrećniji! Em sam još jednom kupcu našao dobar auto, em sam sprečio da bude prevaren, jer prodaje se zaista svašta. Nisam jedini koji se razume u mehaniku, ima iskusnih majstora širom Srbije, oni takođe mogu da vam pomognu, ali sam jedini novinar koji je testirao preko 600 automobila a proverio preko 10 000 vozila, na dizalici, vožnji. Učim svaki dan evo preko 20 godina, i svakog dana saznam nešto novo! Nisam sveznajući i nisam idealan, ali dajem sve od sebe da vam pomognem! Ako vam je to dovoljno….tu sam za vas

Aleksandar Todorović: O meni

 

Želim svakom da u miru i sreći provede ostatak Velikog Posta, da vreme nije stalo, da treba da živimo i budemo srećni i ko zna možda od svega ovoga što nas je zadesilo i mi Srbi  izvučemo neku korist. Ako smo srcem vernici i verujemo u Boga koji je Vaskrsao i mi ćemo posle posle posta Vaskrsnuti.

 

PITANJA ŠALJITE OVDE KLIKNITE NA LINK DOLE: 

Pitajte Aleksandra Todorovića

 

 

 

Volvo