Zamenite vaš stari auto za novu Hondu: lako i jednostavno

Svi kupci koji se odluče da do 20. decembra 2014. godine nabave novi Honda automobil u okviru akcije “staro za novo”, imaju mogućnost da izaberu dodatnu pogodnost prilikom plaćanja ili neki od poklona koji se nalaze u ponudi. Akcija podrazumeva procenu starog vozila, koje se nalazi u posedu kupca, od strane stručnog osoblja, da bi procenjena vrednost ušla u cenu novog automobila kao učešće prilikom kupovine. Pri tome, stari automobil ne mora biti marke Honda.

Kupci koji se odluče da na ovaj način dođu do novog vozila, mogu da izaberu jedan od ponuđenih poklona – komplet zimskih točkova sa alu felnama, dodatnu opremu u vrednosti 700 evra, metalik boju, kasko osiguranje ili multimedijalni uređaj koji sadrži navigaciju sa licenciranim mapama Srbije i Evrope, HD Touch screen od 7 inča, HD kameru za vožnju unazad, USB i iPod priključke, DVD player, slot za SD karticu, Bluetooth konekciju za mobilni telefon. Umesto nekog od navedenih poklona, kupac može da izabere pogodnost prilikom plaćanja – beskamatni kredit u visini od 10.000 evra, uz napomenu da u ovom slučaju nema troškova obrade kredita, kao ni troška u slučaju prevremene isplate kredita, a rata je fiksna tokom celog perioda otplate.

Kupovina nove Honde može se obaviti i putem lizinga, uz nominalnu kamatnu stopu (NKS) koja iznosi 3,99%. Efektivna kamatna stopa je nešto veća. Više informacija na telefon: 011/20-10-915.

TESTIRALI SMO: Honda Civic Tourer 1.8

Foto: Branka Todorović

Pitajte Aleksandra Todorovica DSC_0307

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.