Želim da mi nađete auto za 3.500 evra

Postovani gospodine Todoroviću, rešio sam prvi put da kupim auto ali uz vašu pomoć. Čitajuci vaše tekstove, otprilike sam naučio koji auto zelim, jer inace nemam toliko iskustva sa automobilima. Posto necu vise od 15000 km prelaziti godisnje
opredelio sam se za polovan auto. Prvo sto bih izdvojio je sigurnost auta, da nije skup za odrzavanje i da malo trosi, petoro vrata po mogucstvu, lepog izgleda i nikako karavan.
Auto bih najcesce koristio u gradskoj voznji, jednom godisnje na more i planinu. Izdvojio sam 3500e za kupovinu, servise i ostalo nisam racunao.
Da li biste mi pomogli oko izbora?
Kada vam placam uslugu pronalazenja auta?
ps. vi ste mom rodjenom bratu Kostadinu pronasli V60 karavan u GMG placu, i zbog njegovog zadovoljstva odlucio sam se da Vas savet.

 

Ime i prezime: Ilija #######
Mejl adresa: ilija##@gmail.com
Telefon: 069#########
Kada planirate kupovinu?: sada
Kakav auto kupujete?: Polovan
Koliko novca želite da potrošite?: 3500
Šta trenutno vozite?: Nista
Između kojih se automobila dvoumite?: Nemam odredjenu marku
Gde ste čuli za ovaj sajt?: Od brata
Koliko kilometara godišnje prelazite?: 15000
Da li biste platili da vam pronađem auto?: Da

Odgovara Aleksandar Todorović:  Uvaženi gospodine Ilija, biće mi čast što mogu da vam pomognem!

Pozdravit brata! Postao sam ponosni tata jedne ćerkice pre 26 dana, pa mi je sad to primarno 🙂
Prošla godina mi je bila stvarno burna a i godina pre nje…… gfg je dobar plac
Volvo je još bolji auto,  sećam se tog automobila, ali ne svih detalja,  jer pogledam jako mnogo automobila, imam jako mnogo pitanja, obaveza
a moja krivica je što je meni traženje polovnih automobila izuzetno stresno jer se bojim da nešto NE previdim, i da me neki diler NE prevari!
Menjam i način odgovaranaj u rubrici svake godine i način traženja automobila…….sve sam to podigao na više nivo
Detaljnije gledam kola, i maksimalno se trudim da servisiram kola koja prodam jer to povećava šanse da moje čitaoce taj auto bolje služi…
Ima raznih ljudi ali baš, baš koji drame za ogrebotinu u kokpitiu od 3 cm iako je auto 2008 i košta 5000 e, a za taj novac ne možete očekivati bog zna šta………
Dok drugi koji kupuju kola za 12 000 e, nisu toliko sitničavi, i pređu preko raznih ogrebotina. Meni je LAKŠE kad je auto u prvoj boji, ogrebotine posle ja vama lako ofarbam ako je to problem! Biraćate farbara, a ja vam sve organizujem!
Moram  da priznam da je 3500 evra je neka granica gde je ipak mogu da vam nađem pristojan auto za manje od toga baš teško (osim ako niste spremni da pristanete na brojne kompromise)
Kao  da ste ste STVARNO čitali moje tekstove!
Predlažem da ako je moguće ispoštujemo moju proceduru jer tako vi dobijate najviše
Kad mi uplatite novac za traženje automobila a to je 18 000 din za troškove mojih majstora, jer dobri majstori koštaju, i dobre majstore moram da zakazujem par dana unapred, krećem u proveru automobile koje vi želite da vam kupim. Prethodno moramo zajedno da napravimo uži izbor modela. 
Možete me pozvati na  telefon koji  sam vam poslao  recimo danas u 18h ili 19h šta vam više odgovor. Ako uplatite novac danas  za traženje automobila RAZGOVOR od 4000 din je GRATIS za vas jer ste se javili po preporuci! 
Besplatno ću vam napisati i kraći pismeni odgovor oko predloga modela, koje mogu da vam pronađem a da su u dobrom, solidnom stanju za taj novac! Automobili koje vam ja pronađem PROLAZE 100% TEHNIČKI PREGLED, jer ih ja sa majstorima pregledam detaljnije!
Ako  se danas dogovorimo oko užeg izbora modela, automobil vas čeka u ponedeljak, rezervisan, spreman za veliki servis, i sve ostale servise ukoliko su potrebni.
Uslov da vam ja tražim auto je: 
  Da odmah URADITE veliki servis u servisu kod dilera, ili u nekom servisu koji ja preporučujem (cene su iste kao u vašem servisu, stvar je principa, i želje da se sve odradi kako treba, jer neki servisi uzmu novac, a ne zamene vam sve što je potrebno, ili vam sipaju ulje lošeg kvaliteta)  to je oko 250 do 300 evra.
–  Da redovno na 5 meseci vozite vaš auto preventivno u servis (poželjno u servis koji vam ja preporučim). To važi za modele starije od 10 godina! 
ZAŠTO?
HOĆU DA VAS DOBRO SLUŽI AUTO!
Karavani si veoma povoljni, ali NEĆEMO GLEDATI NJIH! Ja sam ih vozio preko 15 godina, priznajem ni ja ne mogu više 🙂
 
U ponedeljak ako NE kupite auto,  radio sam besplatno, i sav rizik traženja automobila snosim ja, od majstora ne mogu vratiti novac. Ako kupite moj honorar zavisi od užeg izbora modela, koji smo napravili, boj pregledanih automobila i cene automobila koji kupujete.
PISMENI ODGOVOR SAM POSLAO GOSPODINU NA MEJL. USMENIM ODGOVORIM PRECIZIRAMO KOJE MODELE TRAŽIM, ŠTA SVE GLEDAM PRILIKOM PROVERE AUTOMOBILA, I DAJEM ODGOVORE ČITAOCU NA SVA PITANJA KOJE IMAM. AKO BUDE POTREBE ZA DODATNIM PITANJIMA, SVE ODGOVORE BESPLATNO DOBIJA NA MEJL.
MENI JE MNOGO BOLJE DA SAMI TRAŽITE AUTOMOBILE, I DA ANGAŽUJETE SVOEJE MAJSTORE. IZUZETNO JE NEZAHVALNO PROVERAVATI POLOVNE AUTOMOBILE I MALTRETIRATI SE PO PLACEVIMA. AKO NI JEDAN MAJSTOR NEĆE DA VAM POMOGNE, ONDA ĆU  VAM JA IZAĆI U SUSRET AKO SU VAŠI ZAHTEVO REALNI! OVU MOGUĆNOST SAM UVEO, JER DILERI NEMAJU OBZIRA VRAĆAJU I PO 400.000 KM. PRODAJU HAVARISANE AUTOMOBILA. KOD MENE ĆETE BAR ZNATI KOLIKO JE VRAĆENA KILOMETRAŽA A ZA NOVIJE MODELE VAM GARANTUJEM DA KILOMETRAŽA NIJE VRAĆENA, DOBIJETE PISMENU GARANCIJU OD DILERA, A ČESTO I OD SERVISA. 
Volvo