Zorana Mihajlović nije svesna da je protiv bezbednije vožnje

Svi smo mi krivi, što su nam političari takvi kakvi jesu. Sa kupljenim diplomama, lažnim doktoratima. A zašto je tako? Oni vredni, obrazovani, i naravno oni koji nisu kupovali diplome, već žive od svog znanja su poniženi u Srbiji, a oni malo hrabriji su odavno napustili ovaj kazamat od države, i pobegli od laži političara, dok je isti baškare u svojim vilama i stanovima od preko 100 kvadrata. Umesto da struka ustane, da svoje mišljenje na loše poteze, vi imate dva magistra i tri novinara, koji u ime cele Srbij etiketeriju nazadne političare, koji uništavaju i ekonomiju, i narod. Veliki “stručnjak” za bezbednost saobraćaja ministarska Zorana Mihajlović izjavila je citiram:

 

“Možete vi da vozite koliko želite, ali platićete kaznu ako vozite brže od 130 km na sat. Nemam ništa protiv da MUP, kao predlagač Zakona o bezbednosti saobraćaja, proceni i razmisli o povećanju maksimalne brzine na autoputu, mada u Evropi ne postoji ograničenje od 150 km na sat. Ali bilo kakva tolerancija za bezbednosti, taj film u Srbiji nećemo gledati.

 

Ova izjava je protiv svih vozača u Srbiji! A zašto?

Pre svega, jasno je da mnogi ministri u Vladi Srbije, nikada nisu seli za volan i otputovali u Hrvatsku, Mađarsku, Austriju, jer da to jesu učinili, znali bi da vas niko neće kazniti ako vozite 150 km/h u tim zemljama, gde je ograničenje brzine 130 km/h.

Zoran Mihajlović ne zna da mora da postoji tolerenacija, i mora da zna da je neustavno merenje srednje brzine. Ali itekako daje sebi za pravo da svojim izjavama usporava saobraćaj kroz Srbiju, a time doprinosi da se stvaraju mnogo veće gužve, kao posledica slabog protoka.

 

Od kada je SNS doneo niz zakona protiv bezbedne vožnje na auto putu, ja se kroz Srbiiju vozim retko i minimalno, samo onoliko koliko mi treba da dođem do omražene Hrvatske, za koju su aktuelni političari uradili sve da se komšijski odnosi pokvare, i vrate na period rata, koji su podržavali isti ti političari koji su sada na vlasti.

Ja sam protiv mržnje, protiv rata, važno je ko je kakav čovek, i itekako je važno ko je kakav stručnja, a ne da li je Srbin, Hrvat ili nedaj bože Albanac. Jer mora biti da su Srbi daleko iznad njih? Ili možda ne?

 

Sramotno je što struka ćuti! Ili se samo povremeno jave profesore koji zbog puno godina nisu u stanju da voze brže od 100 km/h, da bi objasnili kako je 150 km/h velika brzina.

 

Ako i za vas 150 km/h velika brzina na auto putu, vreme je da kupite malo bolji automobil, sa malo boljim gumama, a možda je vreme da posetite auto školu ponovo, ili neku agenciju u kojoj možete dobiti trening vožnje, nije sramota priznati da vam vozačka umeća nisu dovoljno dobra. I nije dovoljno da jednom godišnje putujete auto putem, jer vam onda naravno 150 km/h neće odgovarati kao najbolja putna brzina.

Za mene lično 150 km/h je jako mala brzina. Na auto putu sa 150 km/h možete da stanete za dva puta kraće vreme, nego što je porebno “bezbednom” kamionu pri brzini od 90 km/h. Zašto kamion sme da se kreće brzinom od 90 km/h, automobil ne sme brzinom od 150 km/h. Ali ministarka Mihajlović je lepo rekla: možete da vozite koliko hoćete ali morate da punite kasu Srbije! Pošto su Ministri nesposobni, da dovedu prave investitore, da iskorene korupciju, dajte da lupimo vozače po džepu, ali domaće!

Pošto vozače tursko porekla koji voze 170 km/h presretači ne diraju, ne kažnjavaju, to se toleriše, da imali što više tranzitnih turista. Jer g.Drobnjaka, gleda kako da unapredi auto puteve, ali i protok, odnosno zaradu od putarina. Zorna Mihajlović gleda kako da unapred naplatu kazni.

Priredio: Aleksandar Todorović urednik

PS.

za koji mesec minastarka Mihajloviće će ostati upamćena po tome što je redovno pljuvala po svom koalicionom partneru, što ni jedan posao koji je radila nije obavljala kako treba, i ta istorija će trajati par meseci, jer se nje posle par godina niko više neće sećati. Ali ja ću postojati i posle par meseci, posle par godina, da ukažem na ono što je nakaradno. Naravno da mora da postoji neko ograničenje brzine, ali mora da postoji i tolerancija. U Nemačkoj ima najmanje nezgoda na auto putevima, a NEMAJU ograničenje brzine i nikada je neće ni imati. 

 

Niko nikoga ne tera da vozi 150 km/h ili 200 km/h na auto putu. Vozite 100 km/h, ili još bolje nemojte da vozite, jer ste kupili vozačku dozvolu. Jeste vam mama rekla je da to OK,  jeste vam to rekao otac, ali vaši roditelji podržavaju najgori cancer u Srbiji, a to je korupcija. A vi samo nastavljate pogrešnim putem, kao što su to činili vaši roditelji. Zato nam Srbija ovako i izgleda kako izgleda. A vladaju naravno oni sa kupljenom diplomam, i bez dana radnog staža. Narod podžava, jer je to oduvek podržavao ali onda nemojte kukati što ste sirimašni, jer samo pametni i obrazovani mogu unapreediti društvo. Oni drugi ga mogu samo unazaditi. Ni to vam se ne dopada? Pa onda odaberite neku televiziju gde vam emitijuju bajke i laže, valjda zaboravite na vaše prazne novčanike. Kao što vidite nije vredelo što ste kupovali diplome i vozačke dozvole, zar ne?

Kako g.Todoroviću tražite polovne automobile za nas?

Volvo