Najlepše hostese 2018: IQOS, BMW, Land Rover, Volvo

Najlepše hostese su na štandu na kojem se ne prodaju automobili, pa su tako nepravedno isključene iz izbora za najlepšu hostesu. Najlepša hostesa po izboru žirija je hostesa na Peugetovom štandu, ali po mom skromnom mišljenju, svi ostali štandovi su imali i lepše hostese. Najlepše su bile pored mene, pored mog štanda Najboljiauto.com, iz IQOS-a! Nije važno samo kako da devojka izgleda, već i kako hoda, kako se smeje, i kako misli. A one najseksipilnije su bile na štandu BMW-a, Land Rovera, Volvoa, Nissana, Seata i Mercedesa.

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA (KLIKNITE OVDE)

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

TESTIRALI SMO: Toyota CH-R Hybrid

FOTO: ALEKSANDAR TODOROVIĆ UREDNIK NAJBOLJIAUTO.COM I TESTOVIAUTOMOBILA.RS

 

Rekordan vikend na sajmovima automobila i motocikala

 Sajam automobila DDOR BG Car Show 06 i 12. Sajam motocikala “Motopassion” posetio je tokom proteklog vikenda rekordan broj zaljubljenika u automobile i motore i, naravno, potencijalnih kupaca.

Ovakva impozantna cifra tumači se izuzetnim sajamskim sadržajima – velikim brojem premijera, noviteta i ekskluziviteta, a posebno iznenađenjima u luksuznom i sportskom segmentu, sajamskim pogodnostima, više nego zanimljivim pratećim programima, ali i lepim vremenom. Za potencijalne posetioce, međutim, nema opuštanja.

Tako, pored svega ostalog, zbog čega se na sajam automobila i motocikala i dolazi, već u ponedeljak, u 17 časova, u hali 1 Beogradskog sajma, posetioci mogu da prisustvuju izboru za “Miss DDOR BG CAR SHOW 06 i 12. MOTOPASSION”, možda najatraktivnijem i najvažnijem “sporednom” sajamskom događaju. “Miss” i dve pratilje biće izabrane među najatraktivnijim, najlepšim, najprofesionalnijim ili najfotogeničnijim hostesama, koje posetiocima predstavljaju četvorotočkaše i dvotočkaše na štandovima izlagača.

U utorak 27. marta, za one koji ovaj trenutno najveći svetski hepening u oblasti auto i moto industrije shvataju i kao porodičnu priliku, Beogradski sajam već tradicionalno organizuje Family Day, porodični dan, kada čitava porodica, sa decom ne starijom od 16 godina, plaća jedinstvenu ulaznicu koja košta samo 500 dinara. Za one koji ne koriste ovu privilegiju cena je uobičajena, za sve je parking i dalje 100 dinara po započetom satu, a sajam je otvoren od 10 do 20 časova.

TESTIRALI SMO: Toyota CH-R Hybrid

 

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA (KLIKNITE OVDE)

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

 

Press služba BS

Volvo