AK Kompresor: Neljubazni prodavci!

Poštovanje g.Todoroviću, ekstra radite vaš posao sve pohvale !! Ja nemam pitanje nego samo jednu konstataciju danas sam bio kod predstavnika Fijata u AK Kompresoru da se raspitam u vezi sa ovom akcijom staro za novo i prodavac me sačekao kao nekog ko neće da potroši pare za automobil i pri tome jako bezobrazno odgovarao na moja pitanja a najgore od svega nisu lepo izbacili reklamu Staro za novo uz ograničenje da auto mora da bude u vlasništvu 6 meseci i više, a nigde nisu to objavili čak nigde na internetu nema i pri tome, mejl koji su mi poslali nisu naveli ni jedan od ovih uslova. Pozdrav i izvinite na smetnji. IvIca Kordoba Lakic.

Foto: Najboljiauto 2013.

TESTIRALI SMO: VW Polo 1.2TSI Bluemotion

Testoviautomobila-RS-LOGO

 

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi g.Lakiću dešava se takva vrsta bruke i dobrim prodavcima. Namerno nisam napisao odličnom, jer pravi profesionalci će uvek naći za vas vreme, ako treba i ceo dan. Idite u LF Auto Centar, Nissan, da vidite kako se poštuje i ceni kupac. I ne samo kupac, svako ko uđe u salon da razgleda, zapitkuje, i gnjavi. Najljubazniji je upravo direktor, vlasnik g.Srđan Đelić, koji ume da provede i više od jednog sata sa kupcem u test vožnji, iako zna da kupac nema novca (jer posle 20 godina iskustva, vi to prosto znate, ne baš 100%, ali skoro).  Kad sam ja pitao direktora LF Auto Centra jednom prilikom, citiram: G.Đeliću, pa zašto se gnjavite sa ovim “čudakom” u salonu, pa on nije kupac? Direktor mi je odgovorio: “Istina, ovaj gospodin, nije kupac, i možda nema novca, možda ga nema sada, ali će ga možda imati sutra, kroz dve ili tri godine.  A već danas, novac ima njegov rođak,, njegov komšija. Možda će oni biti kupci kod mene? Odnosno, sigurno hoće, kada im bude ispričao da je lično direktor sa njim proveo 1h u auto salonu.

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

 

Da li ste razumeli šta sam hteo da vam kažem? Mnogo je važno gde i kod koga kupujete kola! Ja jedini u Srbiji testiram prodavce, i testiram salone automobila.

Neću da stanem na vašu stranu, niti na stranu AK Kompresora, jer kod njih kupujem delove za svoj automobil (a održavam ga u Đelmaš Autu, jer imaju tri puta bolje majstore, i mnogo niže cene). Ali uvek ću vam preporučiti dilera koji radi profesionalno.

FIAT-ova dilerske mreža je dosta slaba, ima jako malo dobrih prodavaca. Jedan od njih je auto salon u Kragujevcu, tamo će vas dočekati kao princa! Isto kao i u Nissan LF Auto Centru, na Novosadskom auto putu br.73 a. Znam da niste planirali da kupite Nissan, ali je Nissan daleko kvalitetniji automobil od FIAT-a, i mnogo pouzdaniji. Prošetajte se do ovog salona, i javite mi da li su oni neljubazni. Samo vodite račina, može da vam se desi da se vratite kući sa novim Nissanom! Ne šalim se nimalo.

 

Dajte mi alternativu za Land Rover Freelander 2

Nikako nije lako prodavati automobile, žao mi je tog prodavca u AK Kompresoru što je bio tako neprofesionalan prema vama, možda ga je neko pre vas iznervirao. Naravno, svaka akcija krije iza sebe neku “tajnu”, “rupu”, ali ja na dileru da bude iskren prema kupcu. Nadam se da razumete šta sam hteo da kažem. I da, kupite FIAT, imate prava da mislite da Nissan nije za vas.

www.nissan-lf.co.rs

POSETILI SMO: Kijin salon – Auto Kuća Arko., Kragujevac

Najbolji i najgori saloni: Hyundai Auto, Novi Sad

POSETILI SMO: Opel – Interauto – Trade, Čačak

POSETILI SMO: Nissanov auto salon – LF Auto Centar

Testoviautomobila-RS-LOGO

Volvo

1 komentar

  1. Stanimir

    JA SAM KUPIO 2019 U AK KOMPRESOR HYUNDAI TUCSON NA AKCIJI KAO NOV AUTOMOBIL A DOBIO SAM FARBAN AUTO I SA NERAVNINAMA NA KOJE SAM ULOZIO REKLAMACIJU I DO DANA DANASNJEG NISAM DOBIO NIKAKAV ODGOVOR. PRVA DVA SERVISA SAM RADIO KOD NJIH NIJEDAN MI NIJE UPISAN U SERVISNU KNJIZICU IAKO SAM TO TRAZIO SVAKI PUT. IMA TU DOSTA JOS STA DA NAPISEM AL DZABA JE TO SVE SAD. BUDUCE KUPCE OVIM PUTEM ZELIM DA UPOZORIM DA NA VREME I DOBRO PREGLEDAJU SVOJE AUTE KOJE PREUZIMAJU. AKO NEKOGA ZANIMA MOZEME SLOBODNO POZVATI NA TEL. 0607455577.POZDRAV SVIMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.