OTVOREN PRODAJNO-SERVISNI CENTAR AUTO KUĆE KOMPRESOR

Sve ljubiteljeputničkih i komercijalnih vozilamarki Fiat i Fiat Professional, kao i luksuznihAlfa Romeo i Jeep, obradovaće vest da je Auto Kuća Kompresor bogatija za još jedan prodajno-servisni centar, koji se nalazi na adresi Žorža Klemansoa 19, u okviru postojećeg kompleksa ove auto kuće. AK Kompresor drži već 7% tržišta, što je po rečima direktora g.Jovićevića sasvim dobar rezultat, rezultat sa kojim bi mnogo stranke na izborima bile prezadovoljne.

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA (KLIKNITE OVDE)

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

 

Svečanom otvaranju i presecanju vrpce prisustvovala je Silvija Verneti, generalna direktorka FCA Srbija, kao i brojni predstavnici medija i prijatelji Auto Kuće Kompresor, dok se voditeljka Kristina Radenković pobrinula da sve zvanice uživaju u bogatom programu.

„Novi, moderno opremljeni prodajno-servisni centar Auto Kuće Kompresor rezultat je višegodisnjeg rada, zalaganja i uspešne saradnje sa generalnim zastupnicima i uvoznicima popularnih brendova automobila, osmišljen da važnu odluku kao što je kupovina automobila, podigne na viši i lepši nivo.

Foto: ALEKSANDAR TODOROVIĆ UREDNIK NAJBOLJIAUTO.COM, TESTOVIAUTOMOBILA.RS

Raduje nas i činjenica da otvaranjem ovog centra nastavljamo tradiciju ulepšavanja ovog kraja grada, koji iz godine u godinu postaje sve atraktivniji posetiocima“, izjavio je Đorđije Jovićević, generalni direktor Auto Kuće Kompresor.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. Sredinom 2006. godine postaje deo dilerske mreže Renault-Nissan Srbija, a u julu 2010. godine postaje deo dilerske mreže FCA Srbija. U sastavu kompanije nalaze se tri servisna centra, na dve lokacije u Rakovici i Dorcolu, 5 prodajnih salona, kao i centar za prodaju koriscenih vozila – Autoland. U svojoj bogatoj ponudi ima najsavremeniji limarsko-karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila i tehnički pregled.

PITAJTE ALEKSANDRA TODOROVIĆA (KLIKNITE OVDE)

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

 

Volvo