Renault je za svoje kupce pripremio ponudu za “Čistu 5-icu”

Renault Ponuda je koncipirana u vidu posebnog paketa „Čista petica“ za sve kupce koji se odluče za kupovinu bilo kog putničkog vozila Renault

Renault je za svoje kupce u ovogodišnjoj sajamskoj akciji pripremio ponudu za „Čistu 5icu“. Svi kupci koji se odluče za kupovinu bilo kog putničkog vozila Renault, dobijaju i paket „Čista 5ica“ koji podrazumeva:

  • 5 godina garancije
  • Kasko za prvu godinu
  • 3 osnovna servisa /zamena ulja i filtera ulja/

Renault ima potpuno obnovljenu i mladu gamu vozila koju će na ovogodišnjem sajmu upotpuniti nova zvezda, model Novi Koleos. On će biti pretpremijerno prikazan publici u Beogradu, a redovna prodaja se očekuje krajem leta.

U nastavku izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije:

  • Clio startuje sa cenom od 9990€, ali bi u ponudi izdvojili verziju ClioLimited 1.2 16v sa cenom od 10990€. Paket Limitedpodrazumeva bogat paket opreme upotpunjen Multimedijalnim uređajem sa navigacijom „Media nav“, Aluminijumske naplatke 16“ i brojne elemente dodatne personalizacije.

TESTIRALI SMO: Renault Clio IV 0.9 TCe GT Line

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

  • Novi Megane u verziji Berline /Hatchback/ Zen 1.6 Sce dolazi po ceni od 13 490€. U cenu je uključen Paket Look koji sadrži Aluminijumske naplatke 16“, Led svetla u obliku slova „C“ i zatamnjena stakla.
  • Novi Megane u verziji Grandcoupe /Sedan/ Zen 1.6 Sce dolazi po ceni od 13 990€. U cenu je takođe uključen Paket Look koji sadrži Aluminijumske naplatke 16“ i zatamnjena stakla.
  • Kupci modela Captur mogu da očekuju automobile u verziji Dynamique i Outdoor opremljene kamerom za kretanje u nazad, koja za vreme sajamske akcije kupci dobijaju besplatno.
  • Model Kadjar je takođe u verzijama Xmod i Bose opremljen dodatnim elementima opcione opreme u vidu Multimedijalnog uređaja RLink /verzija X mod/, te Paket Technopremium /verzija Bose/. Izdvaja se verzija XMod 130 Tce po ceni od 19690€ sa uključenim sistemom RLink.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja. Ove godine bi izdvojili kreditsa kamatnom stopom od samo1.99% za period od 60 meseci bez limita finansiranja.

Pored ove ponude kupci će moći da pronađu i ostale ponude po svojoj meri, pre svega u vidu beskamatnih „Mikro“ kredita i lizinga, te dinarskih kredita sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.

Pozivamo vas da nas posetite na ovogodišnjem 53. Medjunarodnom Sajmu automobila u hali 1 beogradskog sajma i uverite se u sjajnu ponudu koju je Renault pripremio, ponudu za „Čistu 5icu“.

RENAULT PR

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

TESTIRALI SMO: Renault Clio IV 0.9 TCe GT Line

Volvo