Arhiva pojmova: Mercedes

КРАЈ НА МАЛВЕРЗАЦИИТЕ: Пристигна тахо-шпионот, нема да купуваме возила со вратени километри

Уредот тахо-шпион, револуционерна направа што го скенира со ултразвук моторот на возилото и одредува колку точно е возен тој автомобил, а ја прикажува и неговата општа состојба. Мерењето со тој…