U OKTOBRU MESECU SVI DACIA MODELI UZ ZIMSKE GUME

Svi kupci koji se odluče za kupovinu bilo kog Dacija modela tokom oktobra mogu da računaju na dodatne 4 zimske gume kako bi spremni dočekali predstojeću zimsku sezonu.

Dacia Sandero se može nabaviti već po ceni od 7.990€ za verziju Sandero Life 1.2 16v, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 player sa bluetooth-om i svetla za maglu.

Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za Duster Life 1.6 4×2, koji može da se nabavi već za11.990€.

autoveb_com_logo

Što se finansiranja tiče nastavaljamo sa beskamatnim kreditom i lizingom na period do 3 godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 3.000€ za sve modele, odnosno do 5.000€ za modele Duster i Lodgy., kao i sa dinarskim kreditom sa fiksnom mesečnom ratom ikamatnom stopom od 6.99%.

Dodatna pogodnost dinarskog kreditaje mogućnostfinansiranja vozila vrednosti do 8000€ bez učešća, tako da u ovoj akciji, kupci mogu izabrati najprodavanuju verziju Sandera koja košta 7990€ ifinansirati ga putem dinarskog kredita bez plaćanja učešća.

Za svako vozilo koje kupci Dacijefinansiraju putem Dacijafinansiranja, mogu da izaberu jedan od dva dodatne benefita u vidu 5 godina garancije / 100000 kilometara ili premijum paket održavanja koji podrazumeva 3 redovna servisa

TESTIRALI SMO: Dacia Logan MCV 1.5 DCI

 

danas

Volvo