D.Stevanović: Auto koji mi je našao g.Todorović me odlično služi

Dragan Stevanovic Bio juče da uradim mali servis kod Miše dotegli ručnu kočnicu, i levu sijalicu na faru, morao far da se skida a za desni ne mora. Na dijagnostici nema nijednu grešku, Miša kaže ne viđa se često takav rezultat.Servis nije skup.Hvala ti još jednom i za auto i majstora. Pozdrav.
Аутор
Najbolji Auto  Urednik: Aleksandar Todorović: Dragi g.Stevanoviću – Miša je jako dobar automehaničar. A jako je dobar i čovek! Hvala što si odvoji malo vremena da ovo napišeš…
Itekako mi je drago da vas auto dobro služi, i da ste zadovoljni sa mojim majstorom. Kada dođe vreme da prodate vaš auto, a to sumnjam da će biti skoro, osim ako vam se finansije značajno i brzo poprave (lider Srbije je obećao prosečnu platu od 900 evra) Focus koji sam vam našao ću brzo i lako prodati, jer je održavan kako treba , i u rukama je pravog majstora i pažljivog vozača!
Itekako zavisi i kako vozite automobile, a ne samo da je auto dobar, i da je majstor proveren. Ja bi bio presrećan kada bi svi oni koji sam im našao automobile odvojili dva minuta godišnje, da mi napišu koliko su zadovoljni. Problem je štp 95% klijenate NE ŽELI DA IM SE IME I PREZIME objave na mojim sajtovima i Facebook stranicama. Ja moram da poštujem te njihove zahteve, ali zato ću uvesti dodatne pogodnosti i popuste za one koji javno napišu kakav sam im auto pronašao, i kakav je kvalitet servisa koji pružaju moji majstori!
Želim vam da Vas auto i dalje besprekorno služi dragi gospodine. Ako se desi da bude neki problem sa kolima, ipak je to polovan auto, odmah zovite moje majstore, primiće vas preko reda, i popravku će vam minimalno naplatiti! I popravljaće vam samo ono što se pokvarilo, a ne sve živo!

 

Dragan Stevanović: Aleksandar Todorović je profesionalac

Dragi Aleksandre

Prvo da se izvinim sto se nisam javio ali bio sam u velikoj gužvi, hvala Bogu sve je uredu.
Danas sam preuzeo auto posle velikog servisa, servis koji si preporučio je jako profesionalan i milina je sa njim sarađivati.
Prezadovoljni smo automobilom i što se bezbednosti tiče, stabilnosti u vožnji, enterijerom, i svim ostalim.
Tebi neizmerno hvala na svemu i u pronalasku  najboljeg automobila za moju porodicu i na svim odgovorima u vezi izbora automobila.
Ako neko ima dilemu u vezi automobila slobodno mogu preporučiti da se javi Aleksandru Todoroviću i da ce rešiti bilo kakvu dilemu u vezi automobila.
Sve najbolje i veliki sam tvoj dužnik , još jednom hvala na svemu.
Dragan Stevanović
Odgovara Aleksandar Todorović: Hvala vam gospodine Stevanoviću, bila mi je čast da vas upoznam, i da vam tražim, i nađem auto po drugi put!
Dragi mi je da vidim da i dalje vozite Fiat Stilo 1.9 JTD koji vas po vašim tvrdnjama odlično služi i bez kvarova, koji sam vaš našao pre skoro pet godina, a isto tako mi je drago što vidim da je vaš sin uvek sa vama kada kupujete automobil!
Želim da verujem da će vas ovaj bezbedniji, udobniji i u svakom smislu bolji automobil od Stila, služiti podjednako dobro, doduše motor u Focusu neće moći da pređe rekordne kilometraže pre generalne kao legendardni motor 1.9 JTD iz Torina.
Neka Bog čuva vas i vašu porodicu, neka vam da mnogo sreće, zdravlja, ljubavi i putovanja.
U zavisnosti koliko ljudi imaju u mene poverenje takav auto i dobiju. Ja srcem tražim automobil, uz naravno angažovanje mojih majstora, ali za ovih 20 godina, uvek nađem bolji automobil onima koji me cene. Valjda to Bog tako određuje.
http://www.testoviautomobila.rs/koji-je-najbolji-nov-auto-za-12-000-evra/

Nemojte mi slati pitanja ukoliko niste izvršili uplatu.  – Besplatno NE odgovaram na vaša pitanja, jer nemam vremena. Najbolje je da angažujete svoje majstore! Ako ipak odlučite da kontaktirate mene, to učinite samo UKOLIKO IMATE U MENE MAKSIMALNO POVERENJE! 

Ne proveravam auto koji ste vi našli, jer 99% automobila koje vi nađete ima vraćenu kilometražu u proseku 300 000 km. Zašto da vam naplatim 40 evra da bi morao da vam kažem da je auto koji ste vi našli loš?

 

Pitajte Aleksandra Todorovića

Ako želite da kupite pouzdan i proveren polovni automobil na pravom ste mestu. Ukoliko ne znate koji je najbolji model u klasi, koji motor najviše odgovara vašim potrebama, odgovore i savete dobijate besplatno putem e mail-a ukoliko me angažujete! Ukoliko želite samo odgovore na vaša pitanje, poređenje modela (do 3 automobila), plaćate PISMENI odgovor, cena je kao i do sada 6.000 dinara.

  • Za sve ostale van Srbije je 60 evra preko W.Uniona. Podaci za uplatu su Aleksandar Todorović, Beograd, Srbija. Samo mi u pitanju navedite i MTSCN broj (neko ko radi u Švedskoj, Nemačkoj, Austriji ne može da dobije odgovor po diskontnoj ceni kao vozači u Srbiji). 

Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas. Detaljne odgovore pišem samo onima koji me angažiju i to besplatno.  i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Ako vam je hitno potreban odgovor, u roku od 24h cena je 12 000 dinara – za USMENI ODGOVOR – NISTE u obavezi da me angažujete  – dužima razgovora je 30 minuta. Ako želite da razgovaramo duže, recimo 1h, cena odgovora je 18 000 dinara. To je uvedeno, jer većina vas utroši mojih 2h, ili 3h, i na kraju me ne angažuje.

Informacije koje vam dajem jesu zlata vredne, zato su i cene takve. Ukoliko smatrate vam nije potrebno moje znanje, iskustvo, i informacije sa tržišta iz prve ruke, mogu samo da vam od srca poželim SREĆNU KUPOVINU AUTOMOBILA. Jer ovo što ja nudim je izuzetno komplikovano, zahtevno, uz simbiličan honorar, u odnosu na cenu automobila, i ritike koje nosu kupovina kola bez detaljnih provera.

Dobro je poznato da vrhunski majstori neće da vam izađu u susret i nemaju vremena da vam pogledaju željene automobile na placu. Ja vam nudim vrhunske majstore i nakon kupovine, da vam odrade obavezni veliki i mali servis.

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Pitanja možete slati i na moj drugi sajt www.Najboljiauto.com/pitajte 

A možete ih postavjati i preko mojih Facebook stranica, Testovi Automobila Srbija ili Najboljiauto

Za 6 000 dinara dobijate analizu automobila iz vašeg pitanja (do tri automobila – rok za odgovr mi je minimum 7 radnih dana, često je to puno više).  NE DOBIJATE MOJE PREPORUKE ZA TAJ NOVAC. Osim u banci, možete uplatu izvršiti i u pošti ali je tada uplata vidljiva za 24h , a ne za 1 minut.

Ako želite da vam usmeno odgovaram cena je 12.000 din (u roku od 24h od kada vidim uplatu radnim danima – osim kada sam na odmoru – tada može biti za 2 ili 3 dana).

Ako vam tražim auto, ODGOVORI SU BESPLATNI, kao i PREPORUKE MODELA, MOTORA u tom slučaju  uplatite  i 18.000 dinara (za troškove goriva i provere najboljih automobila koje nađem od strane mojih majstora) i pripremite sken lične karte (potrebno je vlasniku automobla koji vam prodaje auto).

Ako vam tražim auto, onda ću vam razumljivo napisati i detaljnije odgovore i preko reda. PISMENE ODGOVORE pišem preko reda ako vam i tražim automobil! Zašto?

Usmeni odgovor je mnogo detaljniji i direktniji. Ukupna cena za traženje automobila zavisi od vašeg izbora modela. Ako zahtevate da vam tražim auto koji je redak na tržištu moj honorar je srazmerno veći.  – Cenu honorara formiram i u odnosu na cenu vozila koju vam tražim, nije isto za auto od 3.000 e i vozilo od 10.000 evra, to je takođe sasvim razumljivo. Stalno mi se javljaju čitaoci, koji misle da ja za 100 e mogu da vam nađem auto. Minimalna provera jednog automobila, ona osnovna je 25 evra,  ako proverim bar 10 automobila koliko to košta? Ja znam da vi kupujete automobile preko sajtova napamet, ali ozbiljan čovek proveri auto pre kupovine, zar ne?  Ukoliko nemate maksimalno poverenje u moj način rada, moje majstore i mene, nemojte me molim vas kontaktirati! Angažujte svoje majstore, tako je bolje i za vas, i za mene. Hvala na razumevanju! 

Za korisnike iz Srbije:

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Polovne automobile tražim samo za redovne čitaoce,  Ukoliko insistirate da i vama pomognem u traženju automobila, morate mi prvo poslati detaljno pitanje, uplatiti 18 000 din (ako želite i usmeni odgovor onda 22 000 din), i sačekate odgovor.  Ako niste dobili bar uvodni deo odgovora za 24h, onda ja vaše PITANJE NISAM DOBIO! Pošaljite ga ponogo preko sajta i mojih facebook stranica. Zamolite da vam to učini neko ko redovno koristi računar, ukoliko je vama to komplikovano.  Cena traženja automobila zavisi od mnogo faktora,  ali imajte na umu da ja ne mogu finansirati proveru automobila koji vi kupujete. Provera automobila košta 18 000 din, i nju nije uključen moj honorar.

Nemojte mi slati pitanja ukoliko niste izvršili uplatu.  – Besplatno NE odgovaram na vaša pitanja, jer nemam vremena. Najbolje je da angažujete svoje majstore! Ako ipak odlučite da kontaktirate mene, to učinite samo UKOLIKO IMATE U MENE MAKSIMALNO POVERENJE! 

Ne proveravam auto koji ste vi našli, jer 99% automobila koje vi nađete ima vraćenu kilometražu u proseku 300 000 km. Zašto da vam naplatim 80 evra da bi morao da vam kažem da je auto koji ste vi našli loš?

Usmeno odgovaram samo KLIJENTIMA KOJIMA TRAŽIM AUTO. Majstore morate vi platiti, pregledi nisu besplatni, i unapred vam naplaćujem za njih 18 000 din. Kad vam nađem auto naplatim vam i moj honorar, koji zavisi od mnogo faktora.

Ako ste iz Crne Gore, BiH, Hrvatske, Austrije, ili Makedonije, cena pismenog odgovora je 60 evra, a plaćate prosto preko WESTERN UNION-a. Ako želite USMENI odgovor za 24h preko VIBERA, onda je 100 evra, u protivnom rok je u proseku 10 radnih dana.
Cena je veća preko PayPal-a, ona je 160 evra.

Ukoliko nemate maksimalno poverenje u moj način rada, moje majstore i mene, nemojte me molim vas kontaktirati! Angažujte svoje majstore, tako je bolje i za vas, i za mene. Hvala na razumevanju! 

western

 

Volvo