Filip Stojković: Preporučujem Todorovića jer želim da pomognem drugima

Kljenti koji me angažuju u velikoj većini žele da ostanu anonimni. Ne žele ni da se objavi njihovo pitanje, i ja to moram da poštujem. Iako budu prezadovoljni automobilom kojim im nađem, ja ostajem uskraćen za njihovu ocenu, recenziju, iako me rado preporučuju, ali samo svojim najbližim prijateljima.  Gospodin Filip Stojković je moj verni čitalac, još pre par godina je rešio da mu ja pronađem i održavam automobil. Veliko je to poverenje, koje je trebalo zaslužiti. Bila mi je čast da ovakvom jednom čoveku nađem odličan auto, i da mojim znanjem mogu da mu maksimalno pomognem. Objavljujem e mail gospodina Stojkovića u celosti, a ovom prilikom koristim da mu se zahvalim, jer mi preporuka puno znači, od njih živim – i one su mi garant da moj profesionalni način rada može opstati u zemlji Srbiji, gde napreduju i gde su priznati samo najgori prevaranti. Ja sam odabrao drugačiji put.

Piše: Filip Stojković

Poštovani Aleksandre,

Pre nešto više od dva meseca pisao sam Vam sa željom da meni i mojoj porodici pronađete auto koji će odgovarati našim potrebama. Sada pišem sa željom da prenesem svoje iskustvo u vožnji automobila koji ste nam pronašli, ali i da prenesem iskustvo saradnje sa Vama.

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Prešli smo našim Nissan Qashqai-em 4000 km do sada, na najrazličitijim putevima, u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Auto je besprekoran, udoban, pouzdan, ponaša se isto kao i onog dana kada smo ga kupili. Sve što ste nam o autu rekli je od reči do reči istina. Pravo je uživanje voziti ga. A osećaj bezbednosti je neprocenjiv.

Saradnju sa Vama ističem zato što želim da pomognem drugima koji traže auto, onako kako ste i Vi nama pomogli. Svaka kupovina utomobila mi je bila stresna jer nikada nisam mogao pronaći osobu kojoj mogu potpuno verovati. Kupovina automobila je egzistencijalno pitanje, jer nije dovoljno da je lep, već je potrebno da je bezbedan. Osećao sam poverenje prema Vama, a to poverenje sada osećam i prema automobilu koji ste za nas pronašli.

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

 

Savet svima koji kupuju auto je da se ne uzdaju u svoje poznavanje automobila, idenje po auto-placevima i vođenje raznih majstora sa sobom, već da se za to obrate profesionalcu. U ovom slučaju Aleksandru Todoroviću. Aleksandar je precizan, pošten, profesionalan, stručan i pouzdan, pa takve automobile i pronalazi. Još jedna jako važna stvar su Aleksandrovi majstori koji preuzimaju brigu o automobilu. Pozudani su, pošteni i stručni. To je zaista prava retkost.

Tražim polovne automobile za vas koji prolaze tehnički pregled

 

Aleksandre, još jednom hvala na saradnji. Pronašli ste nam auto koji je baš po našoj meri. Žena od jeseni kreće na vožnju pa se nadam uskoro ponovnoj saradnji.

  • Ako želite da i vama pronađem najbolji mogući auto za vašu porodicu, ja sam vam naravno na raspolaganju. Naravno ako u mene imate maksimalno poverenje, vaš Aca. 

PITANJA ŠALJITE OVDE KLIKNITE NA LINK DOLE: 

Pitajte Aleksandra Todorovića

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Volvo