Besplatni saveti – Besplatna pitanja

Nemojte bacati novac na kupovinu lošeg, neproverenog automobila. Nemojte kupovati automobil koji ne odgovara vašim potrebama. Posetite rubriku Besplatna pitanja, i napište, iznesite vaše dileme. Ukoliko vam je potrebno detaljno poređenje automobila, i želite 5 besplatnih odgovora na vaša dodatna pitanja, posetite rubriku Pitajte Aleksandra Todorovića (klikni ovde), i pošaljite vaše cenjeno pitanje.

aleksandar-todorovicSvima želim srećnu kupovinu automobila, i naravno da vas kupljeni auto dobro služi, Vaš Aleksandar Todorović urednik www.Testoviautomobila.rs i www.Najboljiauto.com.

najbolji       _auto_logo_470x70_v11

Volvo

1 komentar

  1. Zvonko Filipović

    Poštovani,
    Kod pokretanja “izjutra” tek upaljenog vozila Opel vektra 1,7 TD serija A 95.g. japanac motor, u prvih 4-5 km čuje se na desnoj strani motora neko trenje, a lampica aerbega se povremeno pali, Dok mjenjačem promijenim brzinu, lampica aerbega se gasi ali ono trenje i dalje se čuje. Nakon oko 5 km više se ne čuje nikakvo trenje niti se lampica aerbega pali u vožnji. Molim vaš savjet kako da popravim kvar na mail: zvonko.f@zpcg.me

    Unaprije zahvalan !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.