Corolla Verso za 3 500 evra je krš?

Pitanje: Poštovani, ono što bih dodao informacijama iz upitnika jeste: – troje dece (trojica), 1-6 godina ; – poželjan je benzinski agregat ; Ukoliko je to moguće, u možda nerazumno kratkom roku od 10-ak dana, mi bismo rado iskoristili kompletan paket vaših usluga, ključ ili kartica u ruke. Pretpostavljam da je telefonski kontakt praktičniji. Srdačan pozdrav, Darko Stevanovic.

Testoviautomobila RS LOGO

  • Kada planirate kupovinu?: u narednih 10 dana ako je moguće
  • Kakav auto kupujete?: polovan
  • Koliko novca želite da potrošite?: do 3500
  • Šta trenutno vozite?: Ford fiesta 1,25 zetec – 2002.god
  • Između kojih se automobila dvoumite?: Ford Focus hečbek/karavan, C-max / Toyota Corolla Verso
  • Gde ste čuli za ovaj sajt?: od prijatelja
  • Koliko kilometara godišnje prelazite? : 6-7,000
  • Da li biste platili da vam pronađem auto?: Da

 

Odgovara Aleksandar Todorović: Poštovani g.Stevanoviću, za 3.500 evra nikako nije moguće pronaći Ford C-Max ili Corollu Verso koji su za preporuku. Ako i pronađete takav model budite sigurno da ima preko 300 000 km, i da je bio havarisan ili slično.  Kod Toyote je moguće vratiti kilometražu za 500 000 km a to se to nikako ne primeti. Odnosno svako može vratiti kilometražu kod Toyote, a da ni u fabrici Toyote ne mogu da vam kažu da li je kilometraža vraćena.

toyota-corolla-verso

Niko ne kupuje Toyotu da je drži ispred zgrade, sve Corolle Verso koje se kod nas pojave u oglasima za tu sumu, imaju bar 400 000 km.

korola-verso-2002

Mnogo vam je bolje da za 3 500 evra kupite solidan Focus. Jer šta možete da očekujete od Toyote Corolle Verso iz 2002.godine sa preko 300 000 km? Ne puno, verujte mi.

Mnogo je bolje kupiti znatno mlađi Ford Focus II generacije, koju nudi daleko bolju bezbednost od stare Corolle-Verso, a to će vam biti mnogo lakše, jer je ponuda Focusa neuporedivo bolja.

Ne treba se vezivati za marku i model automobila, nego treba kupiti što je moguće mlađi automobil, u što je mogućem boljem stanju.

Volvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.